Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Packer

Uutiskirje

Packer 

Täältä löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -värisiä pakkaajia yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman kuljetuksen, joten voit nauttia Packer -palvelustasi hetkessä. Tilaa nyt verkossa ja koe ansaitsemasi vapaus!

Näytä 1 - 5 5 kohdetta 1 - 5
Näytä 1 - 5 5 kohdetta 1 - 5

Transmiehille suunnatussaPacker - palvelussa on erityistä se, että se tarjoaa heille mahdollisuuden luoda fyysisen ja emotionaalisen yhteyden kehoonsa ja sukupuoli-identiteettiinsä. Packer voi auttaa transmiehiä tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja mukavammaksi, kun he tuntevat olevansa fyysisesti läsnä sukupuoli-identiteetissään. Lisäksi Packer voi olla avuksi myös seksielämässä ja auttaa minimoimaan dysforisia tunteita intiimeissä hetkissä. On tärkeää korostaa, että kaikki transmiehet eivät halua tai tarvitse käyttää Packer, mutta niille, jotka haluavat, sillä voi olla tärkeä rooli heidän elämässään.

Packer on pohjimmiltaan keinopenis, joka on yleensä valmistettu silikonista tai muista materiaaleista. Se asetetaan alusvaatteisiin, jotta se simuloi housuissa olevan peniksen ulkonäköä ja tuntua. Packer on erikokoisia ja -muotoisia, ja monet niistä on suunniteltu sopimaan käyttäjän vartalon muotoon realistisen ulkonäön luomiseksi.

Monille transmiehille pakkaajan käyttäminen voi auttaa lievittämään heidän ruumiindysforiaansa antamalla heille fyysisen tunteen maskuliinisuudesta, joka heiltä muuten puuttuu. Se voi myös auttaa vähentämään kehon ja sukupuoli-identiteetin välisen dissosioinnin tunnetta, joka on usein stressin ja ahdistuksen lähde.

Lisäksi Packer voi olla avuksi myös yhdynnässä. Jotkut transmiehet käyttävät mieluummin Packer yhdynnän aikana luodakseen realistisemman tunteen ja minimoidakseen dysforiset tunteet. On myös olemassa erityisiä, erityisesti yhdyntää varten suunniteltuja Packer, jotka voivat tarjota lisästimulaatiota.

On tärkeää korostaa, että kaikki transmiehet eivät halua tai tarvitse käyttää Packer. Tämä on henkilökohtainen päätös ja riippuu monista tekijöistä, kuten yksilöllisestä dysforiasta, mukavuuden tasosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Niille, jotka päättävät käyttää Packer, se voi kuitenkin olla tärkeä väline, joka auttaa heitä tunnistamaan paremmin oman ruumiinsa ja sukupuoli-identiteettinsä.

Transmiehille on olemassa erityyppisiä pakkauksia, jotka voivat vaihdella kooltaan, muodoltaan, materiaaliltaan ja toiminnallisuudeltaan. Seuraavassa on joitakin yleisimpiä tyyppejä:

  • Pehmeä Packer: Tämä on silikonista tai vastaavasta materiaalista valmistettu pehmeä Packer, joka antaa realistisen tuntuman alusvaatteissa käytettäessä. Siinä ei yleensä ole sisäkehystä ja se mukautuu käyttäjän vartalon ääriviivoihin.
  • Kova Packer: Tämäntyyppinen pakkaaja on yleensä valmistettu kovemmasta materiaalista, kuten kovakumista tai TPE:stä (termoplastinen elastomeeri), ja siinä on usein sisäkehys peniksen muodon säilyttämiseksi. Tämäntyyppinen Packer voi tuntua realistisemmalta joistakin trans-miehistä, ja se voi soveltua myös yhdyntään.
  • Pissapakkaus: Pissapakkauksessa on yleensä erityinen muoto, jonka ansiosta käyttäjä voi virtsata seisten. Joissakin näistä Packer on myös sisäinen ontelo nesteiden keräämistä varten.
  • Proteettinen pakkaaja: Proteettinen pakkaaja on yleensä proteesi, joka istutetaan kirurgisesti käyttäjän kehoon ja joka tarjoaa pysyvän ratkaisun trans-miehille, jotka eivät halua tai pysty tekemään metoidioplastiaa tai falloplastiaa.
  • Hybridipakkaaja: Hybridipakkaaja on Packer ja penispumpun yhdistelmä. Sitä voidaan käyttää sekä erektion tuottamiseen että yhdyntään.


On tärkeää huomata, että "täydellistä" Packer ei ole olemassa, vaan se riippuu yksittäisen käyttäjän tarpeista ja mieltymyksistä. Siksi voi olla hyödyllistä kokeilla eri tyyppejä ja merkkejä sopivimman löytämiseksi Packer.

Mikä on pakkaaja?

"Pakkaaja" on termi, jota käytetään toisinaan LGBTQ+-yhteisössä kuvaamaan transsukupuolisten miesten (naisesta mieheksi muuttuneiden transseksuaalien) käyttämää lisävarustetta, jolla jäljitellään miehen sukupuolielinten ulkoasua ja tunnetta.

Kuka käyttää pakkaajaa?

Packer käytetään yleisimmin transmiehillä, transseksuaaleilla tai sukupuoltaan muuttavilla ihmisillä, mutta kaiken sukupuolen ihmiset voivat käyttääpakkaajaa Packer. Packer on erikokoisia, huomaamattomista huomiota herättäviin. Oikea valinta voi riippua myös vartalosi koosta ja siitä, minkä Packer kanssa tunnet olosi mukavimmaksi.

Lisätietoa pakkaajista:

Packer voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten pehmeästä silikonista, kumista tai lateksista. Useimmat Packer on muotoiltu niin, että niitä voidaan käyttää alusvaatteiden sisällä tai jonkinlaisissa valjaissa, jotta ne näyttäisivät ja tuntuisivat realistisemmilta.

Tyypillinen Packer on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista, joka mukautuu vartaloon ja jota on saatavana eri kokoisena. Joissakin Packer on yksityiskohtia, kuten kivekset tai suonet, jotta ne näyttäisivät entistäkin realistisemmilta. Useimmat Packer on kuitenkin suunniteltu siten, että ne voidaan käyttää tasaisesti ja huomaamattomasti vaatteiden alla.

Joissakin Packer on sisäänrakennettu virtsaamistoiminto, jonka avulla käyttäjä voi virtsata kuin mies ilman, että hänen tarvitsee poistaa Packer. Toisissa Packer on rakenne tai rakenne, joka tarjoaa ylimääräistä stimulaatiota.

Jotta Packer pysyisi paikallaan, on olemassa erityisiä alusvaatteita tai valjaita, jotka on suunniteltu pitämään Packer tukevasti paikallaan ja estämään sen liukuminen tai liikkuminen. Tällaisia alusvaatteita tai valjaita on saatavana eri tyylejä ja kokoja käyttäjän yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Pakkaajan käyttäminen voi olla joillekin transmiehille tärkeä sukupuolen ilmaisun muoto, joka auttaa heitä tuntemaan itsensä enemmän sidoksissa miehisyyteensä ja sukupuoli-identiteettiinsä. Jotkut transmiehet kertovat myös, että packerin käyttäminen auttaa heitä tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja varmemmaksi julkisesti tai intiimeissä suhteissa muiden kanssa.