Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puhallettavat dildot & anaalitulpat

Uutiskirje

Puhallettavat dildot & anaalitulpat 

Puhallettavat anaalitulpat ja dildot takaavat henkeäsalpaavat tuntemukset, sillä tunne siitä, että puhallettava dildo tai butt plug täyttää sinut täysin, on sanoinkuvaamaton.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 35 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 35 kohdetta 1 - 12

Mikä on puhallettava dildo?

Puhumme dildosta, jonka koon voit määrittää itse. Tämä koskee sekä pituutta että halkaisijaa. Näin sinulla on täysi kontrolli kokemukseen, jonka haluat saada tämän jännittävän seksilelun avulla! Oletko sitä mieltä, että koko on tärkeä ja sen on vastattava tarpeitasi? Silloin puhallettava dildo tai puhallettava butt plug on juuri sitä, mitä tarvitset!

Miten puhallettavaa dildoa käytetään?

Tämän innovatiivisen seksilelun avulla voit tunkeutua itseesi tai kumppanisi. Puhallettava dildo on täydellinen, jos olet vasta aloittamassa seksilelujen käyttöä. Puhallettavan dildon kokoa on myös mahdollista säätää seksin aikana. On kuitenkin tärkeää, että olet rento ja kiihottunut, kun asetat puhallettavan dildon sisään. Käytä aina riittävästi liukuvoidetta levittämällä sitä puhallettavaan dildoon ja omalle intiimialueellesi. Tämä tekee penetraatiosta entistä helpompaa ja nautinnollisempaa!

Millaisia puhallettavia dildoja on olemassa?

Voit valita erilaisten puhallettavien dildojen tai pepputulppien välillä, joista osa on erityisen realistisia - pieniä tai suuria malleja, sillä vain sinä päätät muodon!

Erityisen elämyksen voit tietenkin valita myös puhallettavan strap-on-dildon! Puhalla dildo halutun kokoiseksi, aseta se paikalleen ja anna hillittömän intohimon viedä sinut mukanaan...

Miten puhallettava dildo toimii?

Puhallettavaan dildoon on kiinnitetty käsipumppu, jota käytät, kunnes dildo on saavuttanut haluamasi koon. Käytä sitten riittävästi liukuvoidetta, jotta voit työntää puhallettavan dildon sisään mahdollisimman hellävaraisesti ja kivuttomasti. Jos dildo on valmistettu silikonista, on suositeltavaa, ettet valitse silikonipohjaista voiteluainetta. Vesipohjainen voiteluaine, kuten MEO:n Aquameo, on sopivampi, koska muuten puhallettava dildo tai puhallettava butt plug voi vahingoittua. Paina käytön jälkeen venttiiliä, jotta ilma pääsee irti dildosta tai butt plug.

Miten puhallettava dildo puhdistetaan?

Erittäin huolellisesti! Et nimittäin halua, että puhallettavaan dildoosi kerääntyy bakteereja. Tämän estämiseksi sinun tulisi puhdistaa puhallettava dildosi, kuten myös kaikki muut seksilelusi, huolellisesti erityisellä lelunpuhdistusaineella, kuten suihkeellamme VERYCLEAN, jokaisen käytön jälkeen ja ennen jokaista käyttöä. Näin varmistat, että seksilelusi ovat aina hygieenisiä ja että sinä ja kumppanisi voitte käyttää niitä vuosien ajan. Varmista siis aina, että sinulla on kotona riittävästi VERYCLEAN suihketta seksilelujasi varten.

Mistä voin ostaa puhallettavan dildon?

MEO on yksi johtavista seksilelukaupoista ja tarjoaa ainutlaatuisia dildoja, vibraattoreita ja masturbaattoreita. Voit nauttia seksuaalisuudestasi yksin tai kumppanisi kanssa. Jokaisella seksilelulla on erilainen toiminto, jotta kaikki erogeeniset vyöhykkeesi stimuloituvat. Tämä koskee tietenkin myös kumppaniasi! Anna siis puhallettavan dildosi, puhallettavan butt plug tai muun MEO:n seksilelun tehdä työtä. Tilaa seksilelusi huomaamattomasti MEO:lta!