Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulpat 

Nauti anaaliorgasmeista, yksin tai pariskuntana anaaliyhteyden kanssa. Koe loistavia tuntemuksia kuin koskaan ennen butt plug syvällä sisälläsi.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 257 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 257 kohdetta 1 - 12

Mikä on itse asiassa butt plug tai anaalitulppa?

 

Mikä on anaalitulppa? Anaalitulppa (myös: anaalitulppa, butt plug tai anaalitulppa) on eräänlainen dildo, joka on tarkoitettu anaalikäyttöön. Toisin sanoen anaalidildo. Tätä tarkoitusta varten butt plug on toisesta päästä pyöristetty ja kartiomaisesti muotoiltu, jotta se on helpompi asettaa. Lisäksi toinen pää on riittävän paksu pitämään anaalitulpan paikallaan ja estämään sen vahingossa työntämisen kokonaan. Pepputulpat ovat saatavilla verkkokaupastamme lukemattomissa muodoissa, väreissä ja materiaaleissa! Värinällä varustettua peräaukkotulppaa tai butt plug ilman värinää käytetään joko pelkkään stimulaatioon tai anaaliyhdynnän valmisteluun. Anaalitulppaa vibraattorilla käytetään usein yksin sooloseksin aikana. Erityisen suosittuja ovat joustavista materiaaleista, kuten hyytelöstä tai silikonista valmistetut pepputulpat. Pepputulppia on saatavana eri kokoisina. Aloita pienemmästä koosta ja suurenna kokoa ajan mittaan sen mukaan, kuinka paljon pidät siitä. Täältä voit suoraan butt plug tilata sellaisen suoraan. Butt plug sopii sekä naisille että homo- ja heteroseksuaalisille miehille, toisin sanoen kaikille uteliaille.

 

Pepputulpat kuuluvat Top 10 seksileluihin eroottisessa postimyynnissä

 

butt plug ovat erityisen hyviä kivuttoman anaaliyhdynnän valmisteluun. Ne työnnetään sisään pienellä liukuvoiteella tai voiteluaineella ja jätetään sitten paikalleen rentouttamaan ja venyttämään peräsuolen lihaksia. Tunne siitä, että on niin täysin täynnä butt plug miellyttää jokaista miestä ja naista.

 

Miten butt plug käytetään oikein?

 

butt plug ei ainoastaan venytä peräaukkoa hellävaraisesti, vaan myös stimuloi sen herkkiä hermopäätteitä. Jotta anaalitulppa voidaan asettaa kivuttomasti, tulppa ja peräaukko on ensin kostutettava liukuvoiteella, kuten Aquameolla. Extremeo-rektalrelaksointisuihkeemme tukee kivutonta asettamista. Se, miten asetat anaaliseksilelun paikalleen, on tietenkin sinusta kiinni. On kuitenkin kolme asentoa, jotka voivat helpottaa pepputulpan asettamista. Joko kumarru eteenpäin nelinkontin, jotta kumppanisi voi työntää butt plug suuhusi. Aseta tyyny tai ASS UP -rakkaustyyny takapuolesi alle, makaa selälläsi ja levitä jalkasi tai kyykisty tulpan päälle ja anna sen liukua sisään. Huomaat nopeasti, mikä näistä kolmesta asennosta on sinulle paras anaalitulpan asettamiseen.

 

Miten seksi anaalitulpan kanssa toimii?

 

Monet naiset ja miehet pitävät erityisen kiihottavana sitä, että heidät "täytetään" kokonaan anaalitulpalla. Se voidaan asettaa paikalleen jonkin aikaa ennen seksiä, jolloin se tarjoaa äärimmäistä stimulaatiota esileikin aikana. Voit käyttää butt plug (riippuen siitä, onko kyseessä pieni butt plug, suuri butt plug vai erittäin suuri butt plug) 30 minuutista useisiin tunteihin ilman ongelmia.

 

butt plug järjestys venyttää - rajatapauskokemuksia butt plug

 

Tulppa on ihana seksilelu, joka sopii erinomaisesti myös anaalin venyttelyyn. Jokaisen naisen ja jokaisen miehen tulisi todella kokeilla venytystulppaa butt plug. Meiltä saat venyttäviä anaalitulppia monessa eri mallissa, koossa ja materiaalissa. Voit jopa valita butt plug, jossa on aukko syvälle tunkeutumista varten. Kokeile vain anaalin venytysrenkaitamme tai onnistunutta anaalin venytystulppaa Ass Grommet.

 

butt plug Kauppa - osta anaalitulpat verkossa

 

Tilaa butt plug verkossa. Täältä seksikaupastamme löydät suuren valikoiman. Toimitamme suurimman osan pepputulpistamme ja anaalitulpistamme 1-2 päivän kuluessa, huomaamattomasti ja turvallisesti pakattuna.

 

Pepputulppa: Miten seksi anaalitulpilla toimii

 

Orgasmin tehostamiseksi butt plug kautta anaaliseksilelu on saatavana myös integroidulla värinällä varustettuna .

 

butt plug aloittelijoille ...

 

Anaalitulppa aloittelijoille ? Mikään ei voisi olla helpompaa! Meillä on laaja valikoima hyvin pienestä mallista butt plug ensimmäistä kertaa aina butt plug settiin, jolla voit harjoitella itseäsi anaaliseksiin tai suuriin pepputulppiin.

 

vai haluaisitko mieluummin todella ison butt plug tai anaalitulpan ...

 

Todella iso butt plug on haaste. Mutta MEO:sta löydät todella kaiken, mikä auttaa sinua toteuttamaan tämän unelmasi.

 

butt plug miehille ...

 

Erityisesti miehet kokevat anaaliyhdynnän erityisen intensiiviseksi eturauhasen kohdennetun stimulaation kautta. Tätä varten MEO tarjoaa myös erilaisia seksileluja eturauhasen stimulointiin. Pepputulpat voidaan myös muotoilla siten, että erityismuodot vaikuttavat suoraan eturauhaseen ja johtavat niin sanottuihin "kosketuksettomiin orgasmeihin". Muuten anaalitulpat ovat suosittuja myös puhtaaseen anaaliseen stimulaatioon (jopa pitkään). Ne voivat myös stimuloida miehen P-pistettä rakastelun aikana ja näin saada aikaan hyvin, hyvin kovan ja pitkäkestoisen erektion!

 

Ja vielä tämäkin: Lukittava butt plug lukolla varustettuna

 

Lukittavalla anaalitulpalla, jossa on lukko, tai jopa butt plug elektronisella aikalukolla MEOBOND voit elää anaalisiveellisyysfantasiasi. Jos haluat kokeilla lukittavaa anaalitulppaa bondagea tai BDSM:ää varten, ANAL MASTER olisi täydellinen valinta sinulle.

 

Vinkkejä ja niksejä anaalileluista

 

Tärkeä vinkki, jotta anaalileluista, -tulpista ja anaaliseksistä tulisi positiivinen kokemus, on aika, rentoutuminen ja meidän loistavaanaalin dekongestiivisuihke EXTREMEO!

 

Tulppaseksi tai hyviä vaihtoehtoja anaalitulpille miehille

 

Kokeile tupladildoa erityisen intensiivistä tunkeutumista varten tai niin sanottua eturauhastulppaa (myös analplug man) tai laadukkaita pepputulppavaihtoehtojamme: Metallinen anaalitulppa tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu anaalitulppa. Jos olet epävarma siitä, tarvitsetko ison vai pienen anaaliseksitulpan, suosittelemme anaalitulppasettiämme edulliseen lähtöhintaan anaalitulppakaupassamme . Hyvä vaihtoehto voisi tietysti olla puhallettava anaalitulppa osoitteessa butt plug. Voit itse päättää, mikä koko sopii sinulle parhaiten. Voit itse päättää, mikä koko on täydellinen sinulle.