Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

Suukapula 

Meidän suukapulamme täyttävät suun, eivätkä siedä mitään vastapuheita. Tarvittaessa suukapulamme ovat jopa lukittavia.... Suppilo suukapuloita, pallokapuloita, rengaskapuloita ja paljon muuta löytyy MEO bondage -liikkeestä.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 68 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 68 kohdetta 1 - 12

Suukapulan teoria ja käytäntö

 

Suukapulan käytön motiivi voi olla käytännöllinen, esimerkiksi estää passiivista kumppania (pohjaa) puhumasta ja huutamasta; suukapula voidaan kuitenkin laittaa myös pohjan pyynnöstä, koska hän kokee tunteen miellyttäväksi tai se auttaa häntä eläytymään rooliinsa eroottisen roolileikin valtarakenteessa orjuuden aikana. Jotkut pitävät nöyryytystä myös eroottisena ja stimuloivana, osittain hallitsemattoman syljen virtauksen vuoksi. Toinen kannustin kuulakapulan käyttämiseen on sen symbolisoima puolustuskyvyttömyys alapuolelle. Top Bottom Silmät näyttävät suuremmilta, ja suukapulan käyttäminen johtaa yleensä asianomaisen henkilön jännittyneeseen ilmeeseen, mikä yhdessä sanallisen kommunikaation rajoitettujen mahdollisuuksien kanssa yleensä lisää leikin intensiteettiä .

Suukapulan ostaminen on luottamuskysymys

 

Bondage-myymälässämme on erilaisia suukapuloita, sillä suukapula on välttämätön BDSM-tarvike bondagea varten. Olivatpa suukapulat SM-leluina, nahkaiset suukapulat, bondage-suukapulat tai laajalti käytetyt pallokapulat; löydät täältä taatusti etsimäsi. Vaikka etsisitkin jotain enemmän bondagea tai SM:ää, meillä on sinulle sopivia tuotteita, kuten päävaljaamme suukapuloilla. Jos pidät kultaisista suihkuista, meillä on myös suukapuloita suppilolla tai suukapuloita, joissa on putki ja aukko. Pussy Face Jos pakotettu naisellistaminen on fetissiisi, sinua palvelee hyvin esimerkiksi suukapulamme.

 

BDSM-ammattilaisten suukapulajärjestelmä, SM-kapulat ja dominatrix-kapulat

 

Olemme lähes kahden vuosikymmenen ajan valmistaneet erilaisia suukapuloita BDSM-yhteisölle ja ammattimaisille SM-studioille, mestareille ja dominaattoreille. Humilator Jos olet kiinnostunut ammattimaisesta suukapula-järjestelmästä, jossa on vaihdettavat lisälaitteet, suosittelemme suukapula-järjestelmäämme. Tämä SM-järjestelmä ei ole vain osa BDSM-rangaistusluetteloa, vaan siihen on myös mahdollista liittää monia suukapulan lisävarusteita. Perussuukapula voidaan muuttaa hetkessä suukapulaksi, jossa on vessaharja, suukapulaksi, jossa on vessapaperiteline, tai SM-kapulaksi, jossa on höyhenpöly.

 

O-rengas suukapula, pallokapula, peniskapula tai suunlevittimellä varustettu suukapula

 

Kaikki mitä haluat on sallittua. MEO:sta löydät varmasti haluamasi suukapulan ja fetissiunelmasi. Koska fetissiostoksemme on erikoistunut lukuisten BDSM-asiakkaiden toiveisiin eri puolilta maailmaa. Se, oletko kiinnostunut nahkaisesta ja teräksisestä O-rengaskapulasta , pallokapulasta punaisella pallolla tai suukapulasta peniksellä, vai haluatko mieluummin suunlevityskapulan, on täysin sinun päätettävissäsi. Voit kuitenkin olla varma, että aina haaveilemasi suukapula toimitetaan huomaamattomasti kotiisi 48 tunnin kuluessa.

 

Mukava suukapula, bondage-kapula vai haluaisitko mieluummin SM-kapulan?

 

Bondage-kiinnityssiteiden lisäksi suukapula kuuluu jokaisen BDSM-rakastajan eroottiseen perusvarustukseen, kun kyse on gag bondage -sidonnasta. Siksi et löydä verkkokaupastamme pelkkiä suukapuloita, vaan erilaisia suukapuloita, jotka sopivat kaikkiin bondage- ja SM-mieltymyksiin. MEO:lta löydät bondage- ja SM-kapuloita monissa malleissa ja muodoissa, mutta myös suukapuloita aloittelijoille (hengittäviä) ja mukavia, sekä vedenpitäviä BDSM-kapuloita kultaisiin suihkupeleihin, erittäin raskaitaSM-kapuloita SM-studioille ja BDSM-ammattilaisille. A:sta Z:hen, MEO:sta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot, jotka auttavat sinua ostamaan oikean suukapulan.

 

Löydät nämä erilaiset suukapulat MEO:n bondage-myymälästä:

 

Pallokapulat ja suukapulat, joissa on pallo

 

Pallokieli on suukieli ja se koostuu PVC:stä tai silikonista valmistetusta muovipallosta, joka työnnetään hampaiden taakse. Jotta pallokieli ei pääsisi työntymään ulos kielen mukana, pallokieli kiinnitetään subin pään taakse päähihnalla. Sub Kuten monien suukapuloiden kanssa, suukapulasta huolimatta voi edelleen päästää ääniä, mutta puhuminen on vaikeaa. Löydät mukavan valikoiman pallokappeja täältä tämän linkin alta (klikkaa tästä).

 

 

Rengaskieli suukapula tai suukapula, jossa on O-rengas

 

Rengaskielekkeillämme on samanlainen tehtävä kuin pallokielekkeillämme. Kumipallon sijasta rengas työnnetään kuitenkin hampaiden taakse ja kiinnitetään pään taakse päähihnalla. Hampaiden vahingoittumisen estämiseksi rengassalpa on päällystetty nahalla. deep throat Cock SLUT Erityisen suosittuja rengaskappeja bondage-myymälässämme ovat vedenpitävä rengaskapula, rengaskapula, rengaskapula sekä rengaskapula "suu auki" punaisena ja rengaskapula mustana. Toisin kuin useimmissa muissa suukapeissa, hengittäminen on suhteellisen helppoa rengaskapuloiden kanssa ja pääsy subin suuhun on vapaa.

 

Peniksen suukapula tai suukapula, jossa on penis

 

Penis suukapula sulkee suun nahkahihnalla, joka kiinnitetään niskan takaosaan. Peniksen suukapulan sisäpuolelta työntyy esiin nahka- tai silikonipeniksen jäljennös. Peniksen suukapulan penis työntyy syvälle alapään suuhun. Top Lisäksi suukapulan ulkopuolelle voidaan kiinnittää toinen penisdildo, jolla suukapulainen voi tyydyttää emäntäänsä. Sub Kuten monissa suukapeissa, peniksen suukapulasta huolimatta voi edelleen äännellä, mutta puhuminen on vaikeaa.

 

Snaffle gag tai suukieli suukapula, jossa on suitset

 

pet playSnaffle gag, joka tunnetaan myös nimellä poni gag tai bit gag, muistuttaa snafflea ja sitä käytetään erityisesti poni-leikeissä &. Snaffle gagia käytetään usein myös roolileikeissä osana päävaljaita, jotka muistuttavat taljaa. Snaffle gag kiinnitetään pään taakse renkaisiin kiinnitetyllä hihnalla. Valmistamme klassisten snaffle-keppien pohjalta erilaisia pyöreitä ja soikeita suukapuloita, joissa on snafflea muistuttava kiinnitys. Puhumiseen, valittamiseen ja vinkumiseen ei juuri puututa.

 

Ilmapallo suukapula tai puhallettava suukapula

 

Ilmapallokiilamme koostuu lateksipallosta, joka puhalletaan subin suuhun pumppupallon avulla. Pumppupallon ansiosta puhallettava ilmapallokieli puhalletaan niin, että se täyttää suun sidonnan aikana. Ilma voi tarvittaessa poistua takaisin paniikkiventtiilin kautta. Koska ilmapallokieli ei pysyisi suussa ilman muuta kiinnitystä, ilmapallokieli on usein osa päävaljaita tai nahkanaamaria, spandeksinaamaria tai neopreeninaamaria. Ilmapallokieli ja perhoskieli ovat muotoilunsa vuoksi tehokkaimmat suukapulat bondage-myymälässämme.

 

Suu suukapula

 

Kuonokoppa yksinkertaisesti sulkee suun levyllä osana päävaljaita, eikä se ole erityisen tehokas suukapulana, mutta sillä on usein roolileikkihahmo sisällä Human puppy Play on usein roolipelihahmo. Siksi suukapula yhdistetään usein ilmapallokuulien tai muiden sisäisten suukapuloiden, kuten peniskuulien, kanssa. Esimerkiksi meidän suukapulamme sukille, jocks & poppers on loistava bondage-suu suukapula. Meillä on myös monia suukapuloilla varustettuja päävaljaita ja suukapuloilla varustettuja naamareita.

 

Huivit ja huivit suukapulan suukapulaksi

 

Bottom Todennäköisesti vanhin tapa suukapulan kiinnittämiseen orjuuden aikana. Bottom Tässä suukapulatekniikassa huivi, suukapulasukka tai säärisuojus asetetaan 's suuhun. Hanky Sylkemisen estämiseksi suu tukitaan lisäksi huivilla / tai meidän bondage-huivillamme. Suosittelemme erityisesti suukapulaa sukkien, jocksin ja poppareiden suukapulaa.

 

Suukapulan suukapula teipillä tai bondage-teipillä

 

Liimautuvaa bondage-teippiä käytetään usein teippisuukapulana. Ammattimainen BDSM-tuote, joka ei tartu ihoon tähän tarkoitukseen, on itseliimautuva bondage-teippimme punaisena tai mustana.

 

Suunlevitin ja leuanlevitin

 

Suunlevittimet tai leuanlevittimet ovat peräisin lääketieteellisestä tekniikasta, ja niitä voi ostaa bondage-myymälästämme. Niitä käytetään pitämään pohjan suu auki. Koska se estää sekä puhumisen että suun sulkemisen, se on löytänyt tiensä kliiniseen erotiikkaan hammaslääketieteellisen suukapulan erityismuotona. Samanlaista periaatetta noudatetaan metallisessa Spider Gag eli tohtori Sadon syöttölaite, joka pitää suun auki. Suosittelemme myös suunlevittimiä, joissa on suusuoja ja päähihna

 

Letku suukapula

 

Letkukapuloita tai puhallettavia letkukapuloita käytetään joihinkin erityisiin BDSM-käytäntöihin; suuhun työntyy putki, joka on kiinnitetty hihnoilla tai naamarilla. Letkukapuloita käytetään, kun hengitystä on valvottava tai hengitys veden alla on varmistettava.

 

Luu suukapula

 

Hyvin yleinen pet play tai human pup PlayBottom puppy s uukieli suukapula on luun muotoinen, joka täyttää orin , eli ihmispennun, suun lajityypillisellä tavalla. Päähihnan ansiostaluukapula voidaan kiinnittää tiukasti pään ympärille niin, että pennulla on Human puppy ei ole muuta vaihtoehtoa kuin purra luukapulaan.

 

Lukittava suukapula & aikalukolla varustettu suukapula

 

 

Lisätaksemme suukapulan psykologista jännitystä, toimitamme monia suukapuloitamme lukittavana versiona, joka tunnetaan myös lukittavana suukapulana. Lukittava suukapula voidaan lukita tavallisella riippulukolla tai digitaalisella MEOBOND-aikalukolla.

 

Kieli- tai huuli suukapula

 

MEO-kielikieli suukapula on peräisin japanilaisesta BDSM:stä, jossa kieli on puristettu tankojen väliin, eikä sitä näin ollen voi vetää takaisin suuhun. Tämä suukapulan tyyppi, joka on melko yleinen aasialaisessa BDSM-skenessä, on luultavasti äärimmäinen ratkaisu suukapulan sidontaan. Bottom Koska kun suukapula on tällä tavalla, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin täydellinen hiljaisuus!

 

Suppilon suukapula

 

Sub Suppilokapuloita käytetään pakottamaan nielemään nesteitä tai kultaisia suihkuja. Suppilokapulat ovat usein osa päävaljaita tai naamaria.

 

 

Suukapulojen turvallisuus ja riskit

 

Suukapuloita käytetään joissakin BDSM-seksuaalikäytännöissä, yleensä yhteisymmärrykseen perustuvalla, kohtuullisella ja turvallisella perusteella, periaate, joka tunnetaan BDSM-subkulttuurissa nimellä Safe, Sane, Consensual.

 

Bottom TopBondage suukapuloilla ei ole täysin riskitöntä ja vaatii erityistä huomiota välillä ja rajoitettujen kommunikointimahdollisuuksien ja hengitysteiden osittaisen rajoittamisen vuoksi. Turvallisuussyistä tulisi käyttää seuraaviaSafeword turvallisuussyistä olisi sovittava melukuviosta, joka on ennakkoehto kaikkien bondage-toimien peruuttamiselle. Vapaa hengitys on taattava kaikissa tapauksissa.