Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Vibraattorit 

Vibraattori tuo vaihtelua seksielämääsi, olipa se sitten anaalivibraattori tai G-pistevibraattori.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 121 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 121 kohdetta 1 - 12

Vibraattorit ovat sähkömekaanisia seksileluja, jotka voidaan valmistaa eri materiaaleista ja joita värähtelee yksi tai useampi moottori. Vibraattorit ovat seksileluja, joita voivat käyttää sekä miehet että naiset. Vibraattoreita käytetään kehon eri osien ja intiimialueen - emättimen, klitoriksen, anaalin ja peniksen - stimuloimiseen.

Kun ostat vibraattoria, varmista, että se on valmistettu ihoystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista. Saatavilla on sekä paristokäyttöisiä että ladattavia vibraattoreita. Nämä ovat usein hieman halvempia ja sopivat erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla vibraattoria. Ladattavat vibraattorit ovat yleensä myös vedenpitäviä, joten voit käyttää niitä ongelmitta kylpyammeessa tai suihkussa.

Minkälaisia vibraattoreita on olemassa?

Me MEO:lla erotamme vibraattorit sen mukaan, miten niitä käytetään tai mitä kehon osaa ne stimuloivat:

 • Klassinen vibraattori: Tässä vibraattorissa on yleensä suora akseli, jota käytetään naisten stimuloimiseen emättimen kautta. Klassiset vibraattorit sopivat erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla seksilelua.
 • Lay-on-vibraattori: Näitä useimmiten litteitä, anatomisesti muotoiltuja vibraattoreita käytetään ulkoiseen stimulaatioon. Nainen voi käyttää niitä klitorisstimulaatioon sooloseksin tai yhdynnän aikana. Lay-on-tärinää voidaan käyttää myös kumppanin kivesten, peniksen varren tai nännien stimuloimiseen esileikin aikana.
 • Kani-täryttimessä: Tässä täryttimessä on kaksi stimulaatiovarsi - pieni klitorista varten ja suurempi, joka asetetaan emättimeen. Näin naisia voidaan hemmotella kahdessa kuumakohdassa samanaikaisesti.
 • G-pistevibraattorit: Näille vibraattoreille on ominaista voimakkaasti kaareva varsi. Tämä työnnetään emättimeen. Vibraattorin kärki osoittaa kohti napaa. Kaarevaa kärkeä hierotaan emättimen yläseinämää vasten kevyellä paineella G-pisteen stimuloimiseksi.
 • Sormivibraattorit: Kuten nimestä voi päätellä, nämä pienet vibraattorit voidaan vetää sormilla. Tämä tekee niistä erittäin monipuolisia ja joustavia käytettäväksi yhdynnän tai itsetyydytyksen aikana. Sormivibraattorit sopivat ulkoiseen stimulaatioon sekä miehille että naisille.
 • Eturauhasvibraattorit: Eturauhasstimulaattorit tai eturauhasdildot tarjoavat ainutlaatuista nautintoa! Nämä vibraattorit on erityisesti muotoiltu stimuloimaan eturauhasta ja P-pistettä. Miehen G-piste, joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon takana ja aiheuttaa poikkeuksellisia tuntemuksia, jää valitettavasti usein aivan liian vähälle huomiolle. Eturauhasvibraattoreiden avulla voit antaa tälle miehen nautintokeskukselle sen ansaitsemaa huomiota!
 • Penisvibraattori: Miehet voivat myös stimuloida penistään voimakkailla värähtelyillä. Kuten masturbaattoreissa, myös miesten vibraattoreissa on usein kotelo, jossa on aukko, johon penis työnnetään. Nämä seksilelut tarjoavat värähteleviä ja rytmikkäitä impulsseja, jotka lisäävät intensiteettiä sooloseksin aikana.
 • Paritäryttimet: Paritäryttimet ovat usein C-muotoisia, ja kapea pää työnnetään emättimeen, kun taas paksumpi pää lepää klitoriksen päällä. Nainen käyttää lelua yhdynnän aikana. Emätinseksin aikana kumpikin kumppani tuntee värähtelyt - täydellistä yhteisiin kliimakseihin.
 • Anaalivärähtelijä: Peräaukkoa varten on olemassa erilaisia värähtelijöitä. Useimmat niistä ovat kartiomaisia kuin anaalitulppa, mikä helpottaa niiden asettamista. On olemassa myös kaarevalla akselilla varustettuja anaalivibraattoreita, jotka on useimmiten tarkoitettu miehille ja joita käytetään eturauhasen hierontaan. Nämä vibraattorit tavoittavat miehen G-pisteen nimenomaan kaarevan kärjen kautta.
 • Minivibraattori: Minivibraattori on pieni ja täydellinen liikkeelle! Minivibraattoreita on saatavilla lähes kaikissa vibraattoriluokissa. Kompaktiutensa ansiosta ne ovat täydellisiä matkakumppaneita.
 • Kaukosäätimellä varustettu vibraattori: Kädetön nautinto - sitä tarjoavat kaukosäätimellä varustetut vibraattorit. Kaukosäätimen avulla sinun ei tarvitse näpytellä vibraattoria vaihtaaksesi eri ohjelmia. Niin sanotut vibromunat ovat pieniä vibraattoreita, jotka asetetaan emättimeen tai peräaukkoon ja joita ohjataan radiokaukosäätimellä. Niitä pidetään pariskuntien suosimana leluna. Nainen tai mies kantaa pientä vibraattorimunaa sisällään, kun taas kumppani pitää kaukosäädintä kädessään - riippumatta siitä, ollaanko ulkona vai omien neljän seinän sisällä.
 • Sovellusohjatut vibraattorit: Sovellusten ja älypuhelimien tulon jälkeen myös sovellusohjatut vibraattorit ovat tehneet tuloaan seksilelumarkkinoille. Jotkin näistä sovelluksista tarjoavat mahdollisuuden tärisyttää vibraattoreita pitkienkin etäisyyksien päähän. Tämä on ihanteellista esimerkiksi pariskunnille, jotka ovat kaukosuhteessa. Toinen kumppaneista voi sovelluksen avulla ohjata kumppaniaan hemmottelevia värinöitä käytännössä mistä päin maailmaa tahansa.
 • Seinähierontalaitteet: Näitä seksileluja voidaan käyttää hieromiseen, mutta myös ulkoisten stimulaatiopisteiden stimulointiin. Vibraattoreissa on yleensä pitkä kahva ja pyöreä hierontapää, joka värähtelee, hieroo ja stimuloi voimakkaasti.


Mitä minun pitäisi etsiä ostaessani vibraattoria?

Voiteluaine: Useimmat vibraattorit, joita voit tilata täältä MEO:sta, on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Tästä syystä suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameoa. Silikonipohjainen voiteluaine tai öljyt voivat vahingoittaa silikonimateriaalia ja liuottaa sen.

Puhdistus: Vibraattorit on yleensä helppo puhdistaa pienellä määrällä saippuaa ja vettä. Varmista roiskesuojatuissa vibraattoreissa, ettei koteloon pääse vettä. Puhdistussuihkeissa, kuten VERYCLEAN tai INSTACLEAN, on erityinen antibakteerinen kaava, joka puhdistaa materiaalin hellävaraisesti.

Mitä eroa on vibraattorilla ja dildolla tai pulsaattorilla?

Vibraattorit ja dildot ovat klassisia seksileluja, jotka ovat usein muodoltaan samanlaisia kuin dildot. Tärkein ero on, että dildot eivät värise. Ne ovat ihanteellinen tuote aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla seksileluja.

Pulsaattorit ovat hyvin erityinen vibraattorityyppi. Ne eivät ainoastaan värise, vaan myös jäljittelevät työntöliikkeitä, aivan kuten oikean seksin aikana. Ne sopivat kaikille, joilla on jo hieman enemmän kokemusta seksileluista.