Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ball stretcher

Uutiskirje

Ball stretcher 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ball stretcher tuo monille miehille suurta nautintoa seksin tai itsetyydytyksen aikana. Painavampia versioita voidaan käyttää myös kivespussin laajentamiseen.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 66 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 66 kohdetta 1 - 12

ball stretcher on laite tai seksilelu, jota käytetään kivespussin ympärillä kivesten venyttämiseksi. ball stretcher on yleensä valmistettu erilaisista materiaaleista. MEO tarjoaa silikonista valmistettujaball stretcher , nahasta valmistettujaball stretcher, metallista valmistettujaball stretcher ja kumista valmistettujaball stretcher . Meiltä löytyy myös lukittavia ball stretcher. ball stretcher ja kivesten painoja on eri muotoisia ja kokoisia, ja niitä voidaan käyttää lyhyitä tai pitkiä aik oja.

Pallonvenyttäjän käyttämisellä on useita etuja. Monet miehet pitävät kivesten tai kivespussin venyttämistä erittäin miellyttävänä, koska se antaa heille ainutlaatuisen ja voimakkaan tunteen seksin aikana. Jotkut miehet huomaavat myös, että pallonvenyttäjän käyttäminen lisää heidän seksuaalista suorituskykyään lisäämällä heidän kestävyyttään tai tekemällä orgasmeista voimakkaampia.

Pallonvenyttäjiä on monenlaisia. Joitakin suosituimpia ovat mm:


Pallonvenyttäjää valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin materiaali, koko ja paino. On myös tärkeää aloittaa pienemmällä pallonvenyttäjän koolla ja edetä vähitellen kohtiraskaampia ball stretcher kokoja, kun kehosi tottuu kivesten ja kivespussin venytyksen tunteeseen. On myös tärkeää noudattaa valmistajan käyttö- ja hoito-ohjeita, jotta ball stretcher kestää pitkään ja on turvallinen käyttää. MEO:sta löydät aina suurimman ball stretcher valikoiman ja uusimmat pallonvenyttäjämallit.