Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kategoriat

Uutiskirje

Tietoa turvallisesta maksamisesta

 

 

Voit valita eri maksutapojen välillä.

 

 

 

MEO:n kanssa olet aina joustava

Asiakkaana voit maksaa MEO:ssa PayPalin kautta, ennakkolaskua vastaan tai käteisellä toimituksen yhteydessä. Tarjoamme tietysti myös luottokorttimaksun. Valitettavasti emme voi tarjota sinulle osamaksuja tai maksueriä.

Löydät tietoa eri maksutavoista kohdista Maksaminen pankkisiirrolla (ennakkolasku), Maksaminen käteisellä ja Luottokorttimaksu.

 

Maksu pankkisiirrolla (ennakkolasku)

Tarjoamme tätä maksutapaa kaikille asiakkaille. Tässä tapauksessa siirrät laskun summan tilillemme tilausvahvistuksessamme ilmoitetulla tavalla:

Maksuohjeet

Siirrä laskun summa sen jälkeen, kun olet saanut tilausvahvistuksemme sähköpostitse. Tavarat lähetetään välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.

 

Käteismaksu toimituksen yhteydessä

Toimitus voi tapahtua Saksassa ja joissakin Euroopan unionin maissa myös postiennakolla.

Maksat yksinkertaisesti laskun summan suoraan lähettäjälle.

 

Maksu PayPalin kautta

Tarjoamme tätä maksutapaa kaikille asiakkaille.

 

Luottokorttimaksu

Halutessasi voimme veloittaa laskun summan luottokortiltasi toimituksen yhteydessä. Tiliäsi veloitetaan yleensä luottokorttiyhtiön seuraavan laskutusjakson aikana. Hyväksymme Master Cardin, American Expressin ja VISAn.

Valitse tilauksen yhteydessä maksutavaksi luottokortti. Anna seuraavassa vaiheessa luottokorttitietosi. Turvallisuussyistä pyydämme tietojen syöttämisen yhteydessä myös kortin takapuolelle painettua kortin tarkistusnumeroa (CVV2- ja CVC2).

Emme hyväksy pankkikortteja (Visa Electron, Carte Bleue, Switch, Delta jne.). Asiakkailla, joilla on vain pankkikortti, on mahdollisuus käyttää muita maksutapoja(käteismaksu EU:nalueella ja maksu pankkisiirrolla (ennakkolasku) maailmanlaajuisesti)

 

Sitoumuksemme turvallisuuteesi menee kuitenkin vielä pidemmälle:

 

Tallennamme luottokorttitietosi vain kyseistä maksutapahtumaa varten, joten sinun on syötettävä ne uudelleen jokaisen ostoksen yhteydessä. Meillä on myös oma digitaalinen sertifikaattimme tiedonsiirron salaamista varten ja käytämme tapahtumien käsittelyyn tunnetun sähköisiin maksutapahtumiin erikoistuneen yrityksen palveluja. Lisää turvatoimenpiteitä löydät kohdasta Turvallisuustiedot yhdellä silmäyksellä.

CVV2- ja CVC2-kortin tarkistusnumero

 

Visa- tai Mastercard-luottokorteilla suoritettavien maksujen käsittelemiseksi tarvitsemme lisätietoa: CVV2- tai CVC2-kortin tarkistusnumeron. Tämä kolminumeroinen numero on luottokorttisi kääntöpuolella. Kolminumeroinen CVV2-numero on painettu käänteisellä kursiivilla heti kortin kääntöpuolella olevan allekirjoituskohdan yläpuolelle. Tavallisesti kortin numero on suoraan sen edessä. Tarvitsemme vain tämän numeron kolme viimeistä numeroa (loput numerot ovat vain luottokorttisi numeron toistoa).

Kortin tarkistuskoodi (CVV2 / VISA - CVC2 / Mastercard) on luottokorttien turvaominaisuus. Se on kolminumeroinen tarkistusnumero luottokortin kääntöpuolella. Tämä uusi turvaominaisuus estää väärennettyjen tai varastettujen luottokorttitietojen käytön ja siihen liittyvät luottokorttipetokset.

CVV2/CVC2-kortin tarkistusnumero varmistaa, että ostoksen tekevällä henkilöllä on todella hallussaan luottokortti eikä vain ostokuitti tai kortin numero. Numeroita ei tallenneta magneettijuovalle, eikä niitä voida laskea luottokortin numerosta.