Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattorit 

Tämä eturauhasen stimulaattori osuu oikeaan kohtaan ja voi todella stimuloida eturauhasta! Kädet vapaana olevat orgasmit, pakotetut orgasmit ja vapautuminen ovat kaikki mahdollisia Alpha Male eturauhasvibraattorin avulla.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 84 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 84 kohdetta 1 - 12

Eturauhashieronta: G-piste eli miesten nautintopiste

 

Miksi eturauhashieronta?

 

Useimmille miehille eturauhashieronta on erittäin stimuloivaa, koska eturauhasta pidetään miesten salaisena G-pisteenä tai nautintopisteenä. Eturauhashieronta voidaan ymmärtää miesten G-pistehierontana. Eturauhasen stimulointi toimii parhaiten hieromalla sormella tai anaalilelulla tai erityisellä eturauhasvibraattorilla (jota kutsutaan myös miesvibraattoriksi ).

 

Eturauhashieronta on monille miehille ihana aistillinen kokemus. Jos mies masturboi samalla tai harrastaa seksiä eturauhasen stimulaation aikana, henkeäsalpaava tunne voimistuu ja johtaa voimakkaisiin, pitkäkestoisiin orgasmeihin.

 

Jokainen mies reagoi tietysti eri tavalla stimulaatioon, eikä anaalinen eturauhashieronta välttämättä ole heti kaikkien mieleen, mutta erään tutkimuksen mukaan yli 70 prosenttia parisuhteessa olevista heteromiehistä on jo kokeillut tai kokeilisi eturauhashierontaa.

 

Mutta ei hätää, sillä on olemassa erilaisia tapoja hieroa ja stimuloida miehen G-pistettä. Ei vain peräaukon kautta, vaan myös välilihan ulkopuolelta, peräaukon ja kivesten väliseltä alueelta. Miehillä erektiota voidaan lisätä myös painamalla välilihaa.

 

Miten löydän eturauhasen?

 

Eturauhanen on sukupuolirauhanen, jonka tehtävänä on tuottaa eritteitä, jotka sekoittuvat siittiöiden kanssa. Miehen eturauhasta käytetään myös nimitystä eturauhanen. Eturauhanen varmistaa siittiöiden selviytymisen. Sukuelin sijaitsee virtsarakon alla ja ympäröi miehen virtsaputkea, joka kuljettaa virtsan ja siemennesteen ulos.

 

Eturauhanen on helposti tunnusteltavissa peräaukon kautta sormella. Miehen G-piste sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon suuaukon takana. Eturauhasen voi helposti tunnustella hieman kaarevalla sormella, jonka alapuoli osoittaa kohti napaa.

 

Hiero peräaukkoa sormella tai kielellä kevyesti ulkopuolelta, jotta kumppanisi voi sopeutua tuntemukseen - jos käytät sormea, levitä peräaukkoon hieman silikonipohjaista liukuvoidetta EZ2FUCK, jotta voit tunkeutua varovasti suoraan sormella.

 

 

Käytitpä sitten sormea tai eturauhasseksilelua, suosittelemme aluksi varovaista lähestymistapaa tähän"miehen G-pisteeseen". Mutta älä ole liian ujo. Aluksi mies saattaa yllättyä uusista kosketuksista, mutta jos osut oikeaan kohtaan, se voi olla hänen elämänsä parasta seksiä.

 

Helpompaa tunkeutumista varten käytä eturauhasen stimulointiin tarkoitettua liukuvoidettamme Aquameo (vesipohjainen) tai Alpha Male (vesipohjainen sekä peräaukkoa rentouttavia uutteita).

 

Oikea valmistelu eturauhashierontaan

 

Rentoudu ja omistaudu ensin välilihalle - kivesten ja peräaukon väliselle alueelle: hellävarainen silittäminen tai puristaminen kiihottaa ja rentouttaa. Kumppanisi kanssa tapahtuvan esileikin aikana hän voi myös stimuloida peräaukon ulkopuolista aluetta kielellä.

 

Ohjeet eturauhashierontaan

 

Eturauhasessa yhdistyy lukuisia hermopäätteitä, mikä tekee peräaukon stimulaatiosta niin intensiivistä. Voit sekä hemmotella itseäsi että antaa kumppanisi stimuloida sinua, eli sormilla tai seksin aikana. Eturauhashieronta toimii kuitenkin parhaiten eturauhasen stimulointiin tarkoitetun anaalilelun kanssa.

 

Eturauhasen hierontaan on kaksi tapaa - suora ja epäsuora hieronta. Epäsuora tehdään välilihan kautta, kun taas suora tehdään peräaukon sisällä sormilla tai seksilelulla.

 

Paras eturauhasvibraattori ja muut lelut eturauhashierontaan:

 

P-piste on "miehen G-piste", joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon sisäänkäynnin takana ja tuottaa anaaliorgasmin, kun sitä stimuloidaaneturauhasstimulaattorillamme. Jopa "hands-free-orgasmit" ovat mahdollisia.

 

Epäsuora eturauhashieronta

 

Eturauhasen epäsuora hieronta suoritetaan välilihan kohdalta. Ulkopuolelta katsottuna rauhanen sijaitsee suoraan kivesten takana. Sormilla tätä aluetta voidaan kevyesti painaa, hieroa, silitellä ja hieroa. Penistä ja kiveksiä voidaan stimuloida samanaikaisesti toisella kädellä.

 

MEO:lla on myös erityisiä penisrenkaita pidennetyllä muotoilulla, jotka eivät ainoastaan tarjoa kovaa erektiota vaan stimuloivat samalla myös välilihaa.

 

Suora eturauhashieronta

 

Välilihan epäsuoran hieronnan lisäksi eturauhasta voidaan stimuloida myös peräaukon sisällä. Sormet tai MEO:n anaalilelu soveltuvat parhaiten eturauhasen tunnusteluun. Miehen G-pisteen voi tietysti saavuttaa seksin aikana tunkeutumalla dildolla tai butt plug.

 

Sormet ja anaalilelut

Kun olet tuntenut pisteen, voit kiertää rauhasta kevyellä sormenpään paineella. Vaihda välillä kevyttä painetta suoraan eturauhaseen tai paina tasaisella voimalla voimakkuutta vaihdellen.

 

Eturauhaslelun, eturauhasvibraattorin, anaalidildon tai potkurin avulla butt plugeturauhanen on myös helposti tavoitettavissa.

 

Jos peräaukko on jo hyvin venytetty, voidaan käyttää myös toista sormea. Eturauhanen voidaan ottaa etu- ja keskisormen väliin ja hieroa sitä hieman painamalla.

 

Eturauhasen lypsäminen ja vapaalla kädellä tapahtuva orgasmi

 

Kumppani voi hieroa eturauhasta suoraan ja epäsuorasti samaan aikaan, kun hierottava masturboi. Eturauhasen stimulaation kokemus voi olla erittäin intensiivinen.

 

Eturauhashieronnan yhteydessä käytetään usein termiä lypsäminen tai pakotettu emasulaatio. Tämä tarkoittaa sitä, että eturauhasen stimulaatio saa aikaan siemennesteen ulostulon, vaikka mies ei saa orgasmia. Eturauhashieronta vähentää painetta siemennesteessä ja eturauhasessa, mikä johtaa siemensyöksyyn ilman orgasmia. Tällä tavoin tämä hierontatekniikka voi johtaa kliimaksin viivästymiseen (jota kutsutaan yleisesti myös BDSM-skenaarioissa) Cum Control bDSM-skenaarioissa).

 

Apuvälineet ja erikoislelut eturauhashierontaan

 

Anaalinen penetraatio, olipa kyseessä sitten sormella, seksilelulla tai seksin aikana tapahtuva penetraatio, ei saisi koskaan tapahtua ilman liukuvoidetta, sillä peräaukko ei voi tuottaa omaa kosteuttaan, toisin kuin emätin. MEO:n erityiset anaalivoiteluaineet tarjoavat riittävästi kosteutta rentoa eturauhashierontaa varten.

 

Anaalilelut eturauhashierontaan

On olemassa niin sanottuja"eturauhashierontalaitteita", jotka hierovat eturauhasta sisältäpäin voimakkaalla tai lempeällä värinällä ja erityisellä muodolla. Useimmissa näistä anaalileluista on myös toinen stimulaatiovarsi, joka hieroo välilihaa ulkopuolelta. Kaksinkertainen hauskuus eturauhashieronnalla on siis valmiiksi ohjelmoitu.

 

 

Hygienia eturauhashieronnan jälkeen - anaalilelujen puhdistaminen

 

Orgasmin jälkeen stimulaattori on vedettävä ulos varovasti ja hitaasti ja puhdistettava huolellisesti saippualla ja vedellä. Desinfiointiin voidaan käyttää myös erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN.

 

Eturauhasvibraattorin tai miesvibraattorin ostaminen eturauhashierontaa varten

 

Jos etsit eturauhasvibraattoria, eturauhastimulaattoria, virtsaputkivibraattoria tai eturauhasdildoa, olet hyvissä käsissä MEO:lla, eturauhasen stimulaation johtavalla verkkokaupalla. Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka auttavat sinua stimuloimaan eturauhastasi. Oikean anaalilelun valinta on tärkeää eturauhashieronnan onnistumisen kannalta. Meillä ei ole vain kuuluisaa vibraattoria miehille, vaan myös tehokas anaalivibraattori ja erittäin onnistunut eturauhastulppa. Löydät myös erityisiä liukuvoiteita eturauhashierontaan ja suihkeen, joka rentouttaa peräsuolta ja helpottaa eturauhasvibraattorin asettamista. Se, mikä miesten seksilelu sopii sinulle parhaiten, on päätettävä ja testattava yksilöllisesti, sillä jokaisella miesten seksilelulla on erilaisia etuja, kuten kaukosäädin tai irrotettavat tärinäluodit.