Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nahkanaamarit

Uutiskirje

Nahkanaamarit 

Suuri valikoima nahkanaamioita seuraavaa bondage-päivää varten. Nahkanaamari, ihonmyötäinen, suukapulan kanssa tai ilman.

Näytä 1 - 9 9 kohdetta 1 - 9
Näytä 1 - 9 9 kohdetta 1 - 9

Nahkanaamioita käytetään usein BDSM:ssä aistien riistämiseen ja/tai roolileikkeihin. Niitä voidaan käyttää antamaan käyttäjälle anonymiteetin tunne, mikä voi lisätä alistuvan tai hallitsevan roolin tunnetta.

BDSM:ssä voidaan käyttää monenlaisia nahkanaamioita, kuten nahkamyssyjä, täysnahkanaamioita ja osittaisia nahkanaamioita. Joissakin nahkanaamareissa voi olla myös vetoketjuja, solkia tai hihnoja, joilla voidaan säätää naamarin istuvuutta tai pitää se paikallaan. Toisissa nahkanaamareissa on leikkauksia tai aukkoja silmille, suulle tai nenälle, kun taas toiset peittävät koko kasvot.

BDSM-istunnon aikana nahkanaamioita voidaan käyttää antamaan käyttäjälleen anonymiteetin tai etäisyyden tunnetta, mikä voi lisätä alistuvan tai hallitsevan roolin tunnetta. Nahkanaamarin avulla käyttäjän kasvot ja henkilöllisyys voivat pysyä piilossa, jolloin hän voi täysin uppoutua rooliinsa.

Millaisia nahkanaamioita on olemassa?

  • Nahkamyssy on nahkanaamari, joka peittää koko pään, myös kasvot ja kaulan. Sitä käytetään usein antamaan tunne täydellisestä anonymiteetistä ja alistumisesta. On olemassa nahkamaskia, joissa on avoimet silmät ja suu, toiset ovat täysin suljettuja ja tarvittaessa hengittäviä mikroreikien kautta.
  • Täysnaamari on toisenlainen nahkanaamari, joka peittää koko kasvot ja peittää käyttäjän piirteet. Sitä voidaan käyttää välittämään etäisyyden tai nimettömyyden tunnetta.
  • Osittainen nahkanaamari, jota kutsutaan myös puoliksi naamariksi, peittää vain kasvojen ylä- tai alaosan ja jättää muun osan kasvojen ulkopuolelle. Tämäntyyppisillä nahkanaamareilla voidaan luoda tunne osittaisesta anonymiteetistä tai leikitellä ajatuksella, että käyttäjän henkilöllisyys paljastuu ja peittyy.


Kaikki tällaiset nahkanaamarit voidaan sovittaa käyttäjän kasvoille ja päähän, ja ne on usein varustettu hihnoilla, soljilla tai vetoketjuilla, joilla naamari pysyy tukevasti paikallaan. Joissakin nahkanaamareissa voi olla myös lisäominaisuuksia, kuten leikkauksia tai aukkoja silmille, suulle tai nenälle, kun taas toiset voivat peittää koko kasvot.

On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja asianmukaista viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen naamarin käyttöä sinun tulisi neuvotella kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja sopia turvallisesta sanasta.