Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Dildot 

Klassiset dildot, pienet dildot, anaalidildot, suuret dildot, XXL-dildot, eläindildot ja paljon muuta tinkimätöntä nautintoa varten.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 172 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 172 kohdetta 1 - 12

Mikä dildo tarkalleen ottaen on dildo?

 

Dildo on falloksen kaltainen seksilelu, jota naiset ja miehet voivat käyttää tunkeutuakseen itseensä tai kumppaniinsa. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä. Dildoa voi käyttää kuka tahansa, riippumatta seksuaalisista mieltymyksistäsi. Dildo on tarkoitettu kaikille! Lisäksi tätä seksilelua voi käyttää monenlaisissa tilanteissa. Esimerkiksi dildo sopii erinomaisesti esileikkiin kumppanisi kanssa. Dildot ovat erittäin suosittuja myös itsetyydytyksessä! Valikoimassamme olevien erilaisten tyyppien ja kokojen ansiosta löydät nopeasti ja helposti itsellesi sopivan dildon!

 

Miten käytät dildoa?

 

Aseta dildo sisään ja liikuta sitä edestakaisin. Nopeutta säädät itse. Dildon koosta ja materiaalista riippumatta suosittelemme liukuvoiteen käyttöä. Näin tunkeutuminen on pehmeämpää ja ärsytyksen ja infektioiden riski on pienempi.

 

Miten dildo toimii?

 

Dildo on suunniteltu täysin oman nopeutesi mukaan. Toisin kuin vibraattori, tämä seksilelu ei toimi automaattisesti. Sinä siis hallitset nopeutta, jolla liikutat dildoa edestakaisin stimuloidaksesi itseäsi omaan tahtiisi! Joissakin dildoissa on imukuppi, joten voit käyttää niitä helposti hihnalla. Kiinnitä dildosi esimerkiksi seinään tai lattiaan, työnnä se sisään ja stimuloi itsesi voimakkaisiin kliimakseihin!

 

Mitä dildoja on olemassa?

 

Tarkastellaan ensin eri materiaaleista valmistettuja dildoja. Silikonista valmistetut dildot ovat hyvin pehmeitä ja sopivat erityisesti aloittelijoille. Kovemmasta materiaalista, kuten lasista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut dildot sopivat täydellisesti kokeneille käyttäjille. Lasista ja metallista valmistettuja dildoja voi myös helposti lämmittää tai jäähdyttää. Miten se tarkalleen ottaen toimii? Voit pitää dildoa lyhyesti lämpimän tai kylmän veden alla, jolloin materiaali ottaa automaattisesti lämpötilan. Näin voit lämmittää dildoa saadaksesi realistisemman tunteen, kun taas kylmässä versiossa saat aikaan kihelmöivän yllätysvaikutuksen iholla.

 

Materiaalin lisäksi dildot eroavat toisistaan myös stimulaatiotyypin mukaan. G-pisteen dildoissa on yleensä hieman kaarevampi varsi, jotta nautintokohta saavutetaan paremmin. Sama pätee eturauhas- ja anaalidildoihin. Kun ostat anaalidildoja, varmista, että niissä on leveämpi pohja tai kahva, jotta ne eivät pääse tunkeutumaan liian syvälle peräaukkoon. Toinen kategoria ovat minidildot, jotka sopivat kompaktin kokonsa ansiosta erinomaisesti matkoille tai aloittelijoille.

 

 1. Erikoinen luokka ovat niin sanotut partneridildot, strapon-dildot tai kaksoisdildot. Kaksoisdildot on tarkoitettu ensisijaisesti pariskunnille, jotka haluavat tunkeutua samanaikaisesti sekä emättimestä että anaalisesti. Dildot ovat tavallista pidempiä ja niissä on kaksi sisään työnnettävää päätä, jotta molemmat kumppanit voivat käyttää dildoa samanaikaisesti. Strap-on-dildo taas on yleensä kiinnitetty hihnaan, joka asetetaan lantion ympärille. Näin pariskunnat voivat tyydyttää toisensa anaalisesti ja vaginaalisesti. Tämä koskee yhtä lailla homo- kuin heteropareja.
 2. Realistinen dildo: Tämä dildo on muodoltaan, väriltään ja ulkonäöltään kuin oikea penis. Usein muotoilussa on jopa suonet ja kivespussit! Kuten nimestä voi päätellä, tunkeutuminen tuntuu oikealta mieheltä.
 3. Iso dildo: Oletko ylisuurten dildojen ystävä? Silloin iso dildo on juuri sinua varten!
  Pieni dildo: Monille miehille ja naisille pieni dildo on juuri sopiva keino stimuloida herkkiä alueita. Tämä dildo on niin pienikokoinen, että voit ottaa sen mukaan mihin tahansa.
 4. Strap-on-dildo on erityisen monipuolinen. Ei ole väliä, oletteko heteropari vai homo-, lesbo- tai biseksuaalipari, sillä pegging sopii kaikille.
 5. Ontto strap-on: Ontto strap-on sopii erityisesti miehille. Mies voi laittaa peniksensä onttoon dildoon tunkeutuakseen naisen sisään. Esimerkiksi jos hänellä on erektio-ongelmia tai hän haluaa isomman peniksen illanviettoa varten.
 6. Strapless strap-on: Strapless strap-on on strap-on, jossa nainen voi työntää dildon toiseen päähän. Toista päätä käytetään miehen tai naisen tunkeutumiseen.
 7. Strap-on imukupilla: Strap-on imukupilla sopii erinomaisesti dildon kiinnittämiseen strap-on-vyöhön helposti ja ilman rengasta. Imukupin ansiosta se pysyy paikallaan ongelmitta.
 8. Kaksinkertainen strap-on: Kaksinkertaisella strap-onilla kumppania voidaan penetroida emättimestä ja peräaukosta yhdellä dildolla. On olemassa strap-oneita, joissa on kaksi tai kolme dildoa.
 9. Strap-on-vyö: Strap-on-vyö sopii sekä miehille että naisille. Strap-on-dildo tai muu valitsemasi lisälaite voidaan kiinnittää vyöhön kumppanin tunkeutumista varten.
 10. XXL-dildot: XXL-dildo sopii kaikille niille, jotka kaipaavat enemmän. Enemmän pituutta, enemmän tilavuutta ja enemmän stimulaatiota. XXL-dildot ovat usein hyvin, hyvin suuria. On olemassa myös erityisen suuria dildoja, joita voidaan käyttää fisting niin sanottuja fisting-dildoja. Nämä ovat keskimääräistä pidempiä ja nyrkin tai käden muotoisia.
 11. Anaalidildo: Kuten nimestä voi päätellä, tätä dildoa käytetään peräaukon erogeenisten vyöhykkeiden stimuloimiseen peräaukon sisällä ja ympärillä. Se sopii sekä miehille että naisille!
 12. Ejakuloivat dildot: Haluaisitko kokea realistisen siemensyöksyn? Silloin tämä dildo on juuri oikea valinta sinulle! Realistisen näköistä keinotekoista spermaa tihkuu ulos glansseista.
 13. Kaksoisdildo: Tämä dildo tarkoittaa kaksinkertaista nautintoa; yksin tai kumppanisi kanssa. Kaksoisdildoja on monen muotoisia ja kokoisia.
 14. Eturauhasdildo on seksilelu, joka hieroo miehen eturauhasta. Eturauhanen on virtsarakon lähellä oleva kohta ja se on saksanpähkinän kokoinen. G-pisteeseen pääsee peräaukon kautta ja se on noin 5-6 senttimetriä syvällä. Eturauhasdildolla pääset helposti P-pisteeseen, niin sanottuun "nautintopisteeseen". Kaikissa tämän luokan dildoissa on kaarevuus ja kaareva kärki, jotta ne osuvat optimaalisesti tähän herkkään kohtaan. Eturauhasen stimuloiminen voi auttaa sinua saavuttamaan vieläkin voimakkaampia orgasmeja.
 15. Tunnistat imukupilla varustetun dildon imukupista tai imujalasta, joka on kiinnitetty dildon pohjaan. Imukupin ansiosta tämä dildo voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa tasaiseen ja sileään pintaan. Tällainen dildo on mahdollista yhdistää myös hihnavaljaisiin. Kiinnittämällä dildon pohjan kiinnikkeeseen, luot ikioman strap-on-dildon, jolla voit tunkeutua kumppanisi sisään. Imukupeilla varustettuja dildoja on saatavana eri kokoisina ja ne sopivat emätin- ja anaaliseksiin.
 16. Puhallettava dildo on dildo, jonka voit itse puhaltaa haluttuun kokoon käytännöllisen käsipumpun ansiosta. Tämän dildon sekä pituus että leveys kasvavat. Puhallettava dildo sopii niille, joilla on jo hieman enemmän kokemusta tämäntyyppisistä seksileluista. Puhallettavat dildot antavat sinulle erittäin intensiivisen tunteen. Voit käyttää puhallettavia dildoja sekä anaalisesti että vaginaalisesti.

 

Dildojen verkkokaupastamme löydät monia hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua päättämään ensimmäisestä dildostasi.

 

Mitä on otettava huomioon dildoa käytettäessä?

 

Silikonista valmistettua dildoa tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa, sillä silikonipohjaiset liukuvoiteet voivat vahingoittaa materiaalia. Muista materiaaleista valmistettuja dildoja voidaan käyttää myös silikonipohjaisten voiteluaineiden kanssa. Dildot on huuhdeltava huolellisesti pienellä määrällä saippuaa ja vettä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Suihkettamme VERYCLEAN voidaan käyttää myös desinfiointiin.

 

Ole hieman varovaisempi lasisten dildojen kanssa, kun käytät liukuvoiteita tai öljyjä tai puhdistat niitä saippualla, sillä lasiset seksilelut voivat lipsahtaa kädestäsi hyvin helposti. Lasiset dildot on yleensä valmistettu särkymättömästä lasista, joten särkymis- tai rikkoutumisvaaraa ei ole, jos niitä käsitellään normaalisti. Tämä ei kuitenkaan koske putoamisia korkealta tai koville pinnoille, jos lasidildo putoaa lattialle.

 

Löydä seksilelut naisille, miehille ja pariskunnille netistä MEO:sta. MEO takaa tilauksesi huomaamattoman toimituksen. Tämä tarkoittaa, että yrityksen nimi ei näy pakkauksessa. Hienotunteisuus merkitsee meille todella kaikkea.

 

Osta dildoja netistä: aina turvallisesti ja huomaamattomasti!

 

Osta uudet dildosi turvallisilla maksutavoilla, kuten Paypal, MasterCard, Amex tai Visa. Kun ostat MEO:lta, voit olla varma, että tilauksesi käsitellään huomaamattomasti ja anonyymisti. Osta dildosi nopeasti ja helposti verkossa. Neuvojamme auttavat sinua mielellään, jos tarvitset apua dildon valinnassa.