Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lasiset dildot

Uutiskirje

Lasiset dildot 

Osta lasidildoja netistä - MEO:sta löydät tyylikkään valikoiman lasidildoja ja lasisia seksileluja.

Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8

Lasiset dildot:

Lasidildot tai lasista valmistetut dildot, joita on saatavilla internetissä, on valmistettu murtumattomasta lasista, kvartsista tai kristallista. Seksilelujen valmistukseen käytetty särkymätön lasi on erittäin aistillinen materiaali, se tuntuu miellyttävältä ja sileältä. Lasiset dildot, lasitulpat, lasiset jademunat ovat esimerkkejä ylellisistä seksileluista, niiden linjat ovat kaarevampia, hienostuneempia, niin paljon, että ne muistuttavat oikeita design-esineitä! Yksi lasidildojen tärkeimmistä eduista on niiden pitkäikäisyys. Jos pidät niistä hyvää huolta, ne kestävät eliniän!

Lasi on myös hypoallergeenista ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten liukuvoiteiden kanssa: Vesi-, silikoni- ja öljypohjaiset voiteluaineet. Kaikki lasiset seksilelut ovat 100 % huokosettomia, mikä tarkoittaa, että ne eivät ime epäpuhtauksia tai pidättele pölyä. Jos ostat lasidildon netistä, varmista, että lasi on valmistettu lääketieteellisestä borosilikaatista, joka on kristallityyppi, joka ei sisällä lyijyä.

MEO:lta löydät laadukkaita lasidildoja, jotka ovat vielä sileämpiä ja turvallisempia. Valitse vartaloosi parhaiten sopiva lasidildon halkaisija nautinnon lisäämiseksi. Se kestää ikuisesti.

Dildo: Lasidildon ja silikonidildon ero

Silikonidildo on varmasti suosittu seksilelu ja monet naiset suosivat sitä, varsinkin jos se on realistinen dildo. Jos et vielä omista lasidildoa, nyt on aika kokeilla intensiivistä, kovaa ja ainutlaatuista penetraatiokokemusta. Näitä unisex-seksileluja voivat käyttää sekä miehet että naiset! Monille ajatus lasidildon liu'uttamisesta kehoonsa on vaikea kuvitella. Yleisimmät kysymykset ovat: "Entä jos se menee rikki?" "Ovatko ne oikeasti särkymättömiä?" Mutta lasidildot ovat melko hemmetin turvallisia, koska ne on valmistettu Pyrexistä, kestävästä materiaalista, jonka tiedetään kestävän lämpötilanvaihteluita ja jolla on alhainen laajenemiskerroin. Pyrex varmistaa, että lasidildo pysyy vakaana anaali- ja emätinseksin aikana. Lasi on materiaali, joka on helpompi puhdistaa kuin lääketieteellinen silikoni. Molemmat ovat huokosettomia materiaaleja, mutta lasi on hygieenisempää ja siksi erityisen sopivaa. Silikonidildojen etuna on ehdottomasti joustavuus, kun taas lasi on erittäin kova ja joustamaton materiaali. Jos siis haluat käyttää mieluummin joustavia seksileluja, jotka liikkuvat vartalosi mukana, lasi ei ehkä sovi, mutta jos pidät voimakkaasta tunkeutumisesta, lasi on loistava. Lisäksi lasidildoa voivat käyttää ihmiset, jotka ovat allergisia seksileluissa käytetylle silikonille tai lääketieteelliselle silikonille.

Miten lasidildoja käytetään: eroottinen lämpötilaleikki

Lasidildoja voidaan lämmittää kuumassa vedessä tai jäähdyttää jäällä kahden kesken tapahtuvaa eroottista leikkiä varten. Jos olet joku, joka kiihottuu lämpötilan vaihteluista, lasiset seksilelut ovat erittäin hyödyllisiä seksissä, koska ne kestävät äärimmäisiä lämpötiloja! Lämmitä lasinen seksilelu kulhossa kuumassa, ei kiehuvassa, vedessä tai jäähdytä sitä, mutta älä laita sitä pakastimeen, vaan kokeile sitä korkeintaan jääkaapissa muutaman minuutin ajan. Ennen kuin käytät lasidildoa intiimialueellasi, tee lämpötilatesti kyynärvarrellasi varmistaaksesi, ettei se ole liian kuuma tai kylmä - muista, että emättimen ja peräaukon limakalvot ovat hyvin herkkiä!

Seksiä suihkussa tai kylpyammeessa lasidildoilla

Lasi sopii myös erinomaisesti itsetyydytykseen tai seksiin suihkussa, mikä vaatii silikoniliukuvoidetta, joka ei peseydy pois vedellä, koska se ei ole vesiliukoista. Ja juuri siksi, että seksileluihin voi käyttää runsaasti silikonivoidetta, seksi suihkussa lasidildon kanssa on parempaa. Varoitukset: Varo pudottamasta sitä kylpyammeeseen tai muulle kovalle pinnalle, sillä se voi rikkoutua helposti, jolloin sitä ei voi enää turvallisesti työntää kehoosi.