Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ripustus orjuus

Uutiskirje

Ripustus orjuus 

Ripustussidonta voi luoda enemmän läheisyyttä välillenne, koska se vaatii paljon luottamusta olla sidottuna ja luopua oman kehon hallinnasta. Mutta kun olette täysin sidottuja, vapautuu jännittävä adrenaliini- ja endorfiinikoktail. Ja tietenkään ilmiömäinen orgasmi riippusidonnassa ei ole mitään, mistä voisi kiivastua. Täältä MEO:sta löydät kaik...

Ripustussidonta voi luoda enemmän läheisyyttä välillenne, koska se vaatii paljon luottamusta olla sidottuna ja luopua oman kehon hallinnasta. Mutta kun olette täysin sidottuja, vapautuu jännittävä adrenaliini- ja endorfiinikoktail. Ja tietenkään ilmiömäinen orgasmi riippusidonnassa ei ole mitään, mistä voisi kiivastua. Täältä MEO:sta löydät kaikki tuotteet, joita tarvitset ripustussidontaan.

Lisää
Näytä 1 - 12 12 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 12 kohdetta 1 - 12

Ripustussidonta voi luoda enemmän läheisyyttä välillenne, koska se vaatii paljon luottamusta olla sidottuna ja luopua oman kehon hallinnasta. Mutta kun olette täysin sidottuja, vapautuu jännittävä adrenaliini- ja endorfiinikoktail. Eikä tietenkään ilmiömäinen orgasmi riippusidonnassa ole myöskään mikään hassumpi juttu.

Mitä ripustusrauhoja tarvitaan ripustusbondageen?

Erittäin suosittu ripustusbondage tarvitsee tarvikkeita, joihin voit luottaa 100-prosenttisesti. MEO:lta löydät turvalliset käsiripustusraudat, jalkaripustusraudat ja paljon muuta

Nahasta valmistettujajalkaripustusraudoituksiamme ja käsiripustusraudoituksiamme käytetään BDSM-sessiossa niin sanottuun suspension bondageen, jossa passiivinen kumppani ripustetaan lattian yläpuolelle köysien tai muiden rajoitusten avulla. Ripustussidonta voi olla intensiivinen kokemus ja vaatii huolellista valmistautumista, oikeita välineitä ja kokemusta. On tärkeää, että kaikki bondage-varusteet ovat turvallisia ja sopivat tähän tarkoitukseen.

Nahkaiset ripustusraudat ovat suosittu valinta ripustusbondageen, koska ne ovat kestäviä, mukavia ja ne voidaan kiinnittää niin, että ne istuvat tukevasti ranteiden ja nilkkojen ympärille. Verrattuna tavallisiin käsi- tai nilkkahihnoihin ripustusraudat on suunniteltu jakamaan henkilön paino tasaisemmin, mikä tekee kokemuksesta miellyttävämmän ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lisäksi tällaisissa riippumanseteissa on yleensä ylimääräisiä kiinnityspisteitä bondage-köysiä tai teräketjuja varten, jotta henkilö voidaan pitää kiinni ripustuksen aikana.

Riippumansetit ripustusbondageavarten:

Ripustusmansetteja on erityyppisiä, esimerkiksi ripustusvyöt, ripustusvaljaat, käsiripustusmansetit ja jalkaripustusmansetit. Nahkahihnat ovat vain yksi vaihtoehto, ja niitä voidaan yhdistellä muunlaisten kiinnitystapojen kanssa erilaisten bondage-asentojen ja -kokemusten luomiseksi. Ripustushihnamme on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka on sekä miellyttävää että tukevaa, ja niissä on metallielementtejä, jotka kestävät kiinnitettävän henkilön painon.

Tärkeää tietää!

On tärkeää tietää, että ripustussidonta on edistynyt muunnelma sidonnaisuuksista, jotka vaativat korkeatasoista taitoa ja kokemusta. Sitä ei suositella aloittelijoille tai henkilöille, jotka eivät tunne asianmukaisia turvallisuusmenettelyjä ja -välineitä. Ripustusbondagea tulisi suorittaa vain, kun kaikki osapuolet ovat tietoisia riskeistä ja turvatoimista ja ovat antaneet suostumuksensa.

MEO, yksi johtavista bondage-tarvikkeiden verkkokaupoista, tarjoaa erityyppisiä ripustusrautoja, joita käytetään ripustusbondagessa:


Jälleen kerran, kaikenlaisen seksuaalisen toiminnan yhteydessä BDSM:ssä, erityisesti edistyneissä muodoissa, kuten ripustussidonnassa, on tärkeää asettaa etusijalle osallistujien turvallisuus ja suostumus. On tärkeää käyttää oikeita välineitä ja tekniikkaa ja olla tietoinen riskeistä ja turvatoimista.