Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kategoriat

Uutiskirje

 • MEO makes you come

  Tervetuloa BDSM-kauppaan! MEO:n verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikille, jotka haluavat tutustua BDSM-maailmaan. Olipa kyse sitten aloittelijoista tai edistyneistä, meillä on jokaiselle jotakin. Valikoimamme ulottuu bondage-tuotteista Impact Play, sähköseksileluista BDSM-kalusteisiin ja paljon muuta. Olitpa sitten kiinnostunut dominoinnista ja alistumisesta, orjuudesta ja sitomisesta tai haluat vain tutkia mieltymyksiäsi, meillä on tuotteita, joiden avulla voit elää mieltymyksiäsi turvallisesti ja mukavasti. Mottomme "Muoto seuraa fantasiaa" mukaisesti toteutamme tuotteillamme kaikki unelmasi ja täytämme seksuaaliset toiveesi. Innovatiivisilla tuotteilla bondage-, BDSM-, seksikoneiden tai panokoneiden, pallokuulien, suukapuloiden, nännipihtien, anaalisuihkujen, floggerien aloilta, human pup Playsiveysvyöt, seksilelut, eturauhastimulaattorit, sähköstimulaatio (e-stim) ja penisrenkaat Mystim Penisrenkaat, ball stretcher, BDSM-kalusteet, slings, bondage-köysi, rakkauskeinut, liukuvoide, fisting-geeli, deep throat suihkeet, penispumput, spandexista valmistetut BDSM-naamarit ja neopreenista valmistetut naamarit, suuret dildot, anaalipallot, anaalitulpat innostamme asiakkaita ympäri maailmaa. Olemme erikoistuneet erityisesti korkealaatuisten bondage-tuotteiden, kuten käsirautojen, nilkkahihnojen, BDSM-kaulapantojen, naamioiden ja nahasta valmistettujen ruoskien tuotantoon. Tarjoamme myös erilaista tietoa, jonka avulla voit oppia lisää BDSM:stä ja siitä, miten voit sisällyttää sen seksielämääsi. BDSM-kaupastamme löydät lukuisia artikkeleita eri aiheista, vastuusta ja suostumuksesta vinkkeihin aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

 • Kokemus ja vakavuus

  MEO-verkkokaupan tuotteilla voit elää kaikki fantasioitasi, kokeilla kaikkea haluamaasi ja luottaa aina tuotteidemme erinomaiseen laatuun ja luotettavuuteen. Hyödy kokemuksestamme, sillä MEO on yksi johtavista toimittajista BDSM- ja erotiikka-alalla. Tunnettu BDSM-verkkokauppamme on toimittanut tuotteita kaikkialle maailmaan vuodesta 1997 lähtien, ja toimitamme tuhansia tuotteita joka päivä. Meille on itsestään selvää, että kaikki tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

 • Palvelu ja hienotunteisuus

  Tiedämme, että BDSM voi olla arkaluonteinen aihe, joten suhtaudumme yksityisyytesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Pakkauksemme on huomaamaton, emmekä koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Voit tehdä ostoksia mielenrauhassa, koska yksityisyytesi on meille ensisijainen prioriteetti. Tilauksesi lähetetään postitse, DHL:llä tai UPS:llä, huomaamattomasti pakattuna neutraalin lähettäjän kanssa. Kukaan ei näe, mitä paketissa on, koska yksityisyytesi on meille tärkeää. Jos tarvitset tuoteneuvontaa, älä epäröi soittaa tai kirjoittaa meille.

 • Nopea toimitus

  MEO toimittaa maailmanlaajuisesti ilman vähimmäistilausarvoa. Yleensä saat pakettisi maailmanlaajuisesti edullisin toimituskustannuksin vain muutaman päivän kuluessa (pikalähetykset ovat tietenkin mahdollisia, jos tarvitset tuotteen hyvin nopeasti).

 • Turvallinen maksu

  Voit maksaa tilauksesi luottokortilla (American Express, Visa tai Mastercard), Paypalilla, pankkisiirrolla tai postiennakolla.

 • Tukku

  Kattavassa valikoimassamme yhdistyvät trenditietoisuus, tuoteinnovaatiot ja laatustandardit. Meillä on kaikki tuotteet varastossa valtavirran tuotteista kapeisiin tuotteisiin ja erityiseen ekstratuotteeseen. Haluatko levittää MEO:n BDSM-tuotteita? Rekisteröidy sitten jälleenmyyjäksi. LISÄÄ ...