Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ylellinen anaali tulpat

Uutiskirje

Ylellinen anaali tulpat 

MEO:n ylelliset kristallilla varustetut pepputulpat ovat arvokkaita koruja ja kimaltelevat kuin todelliset jalokivet! Sisään työnnetyn glitter-kiven ansiosta tällainen peräaukkotulppa tarjoaa vaihtelua seksin aikana.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12

Mikä on luksus butt plug kristallilla?

Luksus anaalitulppa kristallilla tai butt plug kristallilla ovat tunnettuja klassikoita seksilelujen joukossa ja niitä käytetään usein anaaliseksin valmisteluun. Asettamalla luksusperätulppa kristallilla peräaukko esijännittyy ja sulkijalihas rentoutuu. Tämä helpottaa peniksen tai anaalidildon tunkeutumista myöhemmin. Ylellinen pepputulppa kristallilla voidaan käyttää kaikilla sukupuolilla ja se auttaa piristämään seksielämääsi.

Miksi käyttää ylellistä butt plug kristallilla?

Anaalisen esileikin lisäksi nautiskelijat arvostavat ylellisen pepputulpan kristallilla muitakin etuja! Sen lisäksi, että valmistaudut anaalipenetraatioon, voit käyttää luksusta butt plug kristallilla myös muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi monet naiset pitävät erittäin kiihottavana käyttää luksusta butt plug kristallilla emätinyhdynnän aikana. Ylellisen pepputulpan käyttäminen kristallilla supistaa hieman emätintä. Tämä stimuloi G-pistettä ja klitoriksen sisäosaa voimakkaammin. Tämän seurauksena orgasmi koetaan usein vieläkin voimakkaampana. Myös kristallilla varustetun ylellisen pepputulpan poistamisessa on viehätyksensä! Peräaukon sisällä on monia hermopäätteitä. Kun vedät ulos butt plug kristallilla, nämä hermopäätteet stimuloituvat, mikä voi lisätä kiihottumistasi entisestään. Miehillä kristallilla varustetut ylelliset pepputulpat harjoittavat myös painetta eturauhaseen.

On monia ihmisiä, jotka pitävät ylellisestä butt plug kristallilla varustetusta pepputulpasta myös jokapäiväisessä elämässä. Erityisen muodon ansiosta tämä on myös mahdollista ilman ongelmia - toisin kuin monet muut seksilelut.

Miltä luksus butt plug kristallilla näyttää?

Luksus-pyllytulpat kristallilla ovat yleensä kartiomaisia. Pyöristetty, kapeampi pää varmistaa, että luksus butt plug on helppo asettaa paikalleen, kun taas paksumpi, litteä pää varmistaa, että luksus butt plug ei katoa kokonaan peräaukkoon. Tämän muodon ansiosta kristallilla varustettu butt plug istuu hyvin ja turvallisesti, kun käytät sitä. Kun Luxus butt plug with crystal on paikallaan, et voi siirtää sitä tahattomasti sisään tai ulos.

Miten käytät Luxus butt plug with crystal -laitteita?

Ensinnäkin anaaliseksin aikana on aina käytettävä liukuvoidetta! Toisin kuin emätin, peräaukko ei pysty itse tuottamaan tarvittavaa kosteutta kiihottuneena. Sääntö tässä on: enemmän on enemmän, jotta voit välttää vammoja. On parasta käyttää aina Aquameon kaltaista liukuvoidetta. Jos luksuspyllytulpat, joissa on kristallia, on valmistettu silikonista, kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jotta materiaali ei vahingoitu.

Valmistele sulkijalihas!

Jotta voit nauttia anaalitulpasta, sulkijalihaksen on oltava rento. Se ei ole niin helppoa! Loppujen lopuksi tämä lihas varmistaa normaalisti, että peräaukko on tiiviisti kiinni eikä mitään tule ulos pyytämättä. Sinun on siis harjoiteltava peräaukon rentouttamista. Kumppanisi voi tietysti auttaa sinua. Hän voi hieroa peräaukkoasi sormillaan tai kielellään. Vasta kun olet valmis, voit asettaa luksuskristallin butt plug.

Aseta luksuskristalli butt plug:

Levitä tarpeeksi liukuvoidetta luksuskristallin butt plug ja peräaukon päälle. Paina sitten varovasti pepputulpan pyöristettyä kärkeä peräaukkoasi vasten - älä paina liikaa! Älä työnnä Luxus butt plug kristallia kokonaan sisään, vaan aina ensin vähän. Vedä tulppa sitten taas ulos. Toista tätä prosessia, kunnes Luxus butt plug tunkeutuu helposti sisään ja tuntuu sinusta mukavalta. Ota aikaa! Jos olet vielä aloittelija, on helpompaa työntää Luxus butt plug with crystal itse. Näin voit hallita tahtia. Jos olet kokeneempi, kumppanisi voi ottaa ohjat käsiisi.

Vinkkimme:

Luxus butt plug with crystal on helpointa asettaa luksus kristallilla makaamalla selällään ja levittämällä jalat. Vaihtoehtoisesti voit myös "istua" Luxus butt plug päällä.

Luxus Butt Plugin poistaminen kristallilla:

Sama pätee myös Luxus Butt Plugin poistamiseen kristallilla: Älä pihistele liukuvoiteen kanssa! Mutta älä hiero sitä kahvaan - muuten et saa kunnolla otetta arvokkaasta luksuksesta butt plug. Kun kaikki on mukavan liukasta, voit varovasti vetää luksusputken ulos butt plug. Tämä on helpompaa, jos poistat peräaukon. Tämä on helpompaa, jos rentoutat peräaukon.