Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kukko & pallo bondage

Uutiskirje

Kukko & pallo bondage 

Penis Bondage - Jos pidät äärimmäisistä tuntemuksista! Tässä ovat peniksen ja kivesten sidontatuotteet, joista olet aina haaveillut.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 27 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 27 kohdetta 1 - 12

Cock & Ball Bondage (CBB), jota kutsutaan myös peniksen sidonnaksi tai sukupuolielinten sidonnaksi, on BDSM:n muunnelma, jossa miehen sukupuolielimet (penis ja kivekset) sidotaan tai rajoitetaan seksuaalista nautintoa tai fetissin tutkimista varten. Cock & Ball Bondagea käytetään usein osana vallanvaihtoa, jossa toinen kumppani ottaa hallitsevan roolin ja kontrolloi toisen kumppanin sukupuolielimiä.

Cock & Ball Bondagessa voidaan käyttää erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi:


Cock & Ball Bondagen kohokohdat:


Cock & Ball Bondagen riskit ja haitat:

  • Se voi olla epämukavaa tai rajoittavaa, jos laitetta käytetään pitkään.
  • Se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai ihottumaa
  • Se voi olla psykologisesti riskialtista, jos henkilö ei ole valmistautunut puolustuskyvyttömyyden tunteeseen tai eristäytyneisyyteen, jota voi esiintyä
  • Se voi olla fyysisesti riskialtis, jos laite on liian tiukka tai rajoittava tai jos henkilö ei pysty vapautumaan hätätilanteessa.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää, ja turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät mitä tahansa cock & ball bondage -tuotetta, sinun tulisi keskustella siitä kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja sopia turvallisesta sanasta.