Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin liukuvoide

Uutiskirje

Anaalin liukuvoide 

Näillä nykyaikaisilla anaalivoiteilla voit välttää kipua anaaliseksin aikana. Anaaliliukuvoiteellamme on erityisominaisuuksia, jotka tekevät anaaliseksistä entistäkin hauskempaa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 26 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 26 kohdetta 1 - 12

Anaalivoiteluainetta tarvitaan, jotta anaaliseksi sujuu rennosti ja kivuttomasti. Anaaliseksin harrastaminen ilman erityistä anaaliliukuvoidetta on mahdollista, mutta se voi olla erittäin kivuliasta. Anaaliliukuvoiteemme auttavat pariskuntia nauttimaan anaaliseksistä enemmän.

Toisin kuin emätin, peräaukko ei tuota luonnollista kosteutta, joka on tärkeää seksin harrastamisen kannalta. Tätä varten on olemassa anaaliliukuvoiteluaineita , joilla peräaukkoon voidaan levittää kosteutta anaaliseksin mahdollistamiseksi. Silloin ei ole väliä, käytetäänkö kondomia vai ei, sillä anaaliliukuvoiteen geelin avulla yhdyntä on yleensä mahdollista ilman ongelmia. Anaaliliukuvoide tekee anaaliseksistä kaiken kaikkiaan rennompaa ja helpompaa. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää tällaista anaaliliukuvoidetta erityisesti aloittelijana tai kokemattomana.

Onko mahdollista harrastaa anaaliseksiä ilman anaaliliukuvoidetta?

Periaatteessaanaaliyhdyntä ilman anaaliliukuvoidetta on mahdollista, mutta varsinkin kokemattomille pareille se voi olla hyvin kivuliasta ja epämukavaa. Kun harrastat anaaliseksiä ilman anaaliliukuvoidetta, tarvitset kärsivällisyyttä ja tiettyä valmistautumista. Ei ole mahdollista tunkeutua suoraan anaalisesti naisen tai miehen sisään ilman, että nainen tai mies tuntee kipua. Sulkijalihasta on laajennettava sormilla, jotta anaalinen tunkeutuminen on helpompaa.

Myös butt plug, jos sellainen on saatavilla, voi olla avuksi. Tätä varten peräaukko on kostutettava syljellä, jotta tunkeutuminen on mahdollista ilman suurempaa kipua. Yleisesti ottaen anaaliseksi ilman anaaliliukuvoidetta on varsin mahdollista, mutta sitä ei suositella, koska varsinkin kokemattomille pareille se voi aiheuttaa paljon kipua, mikä tekee seksistä epämiellyttävää eikä nautinnollista.

Mitä eroa on tavalliseen liukuvoiteeseen?

Eri valmistajat ympäri maailmaa, mukaan lukien MEO, ovat kehittäneet anaaliseksiin erityisiä anaalivoiteluaineita, jotka on räätälöity juuri anaaliseksin harrastajien tarpeisiin. Näissä anaaliliukuvoiteissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että tuotettu liukukalvo on erittäin paksu ja että liukuvuusominaisuudet kestävät pitkään, jotta laaja hauskanpito anaaliseksin aikana on taattu.

Markkinoilla on myös anaaliliukuvoiteita, joissa on ainesosia, kuten lidokaiinia. Tällä vaikuttavalla aineella on puuduttava vaikutus ja se torjuu kipua. Anaaliseksiin tarkoitettu erikoistuote ei ole ehdottoman välttämätön. Paras tapa selvittää asia on testata, sopiiko sinulle paremmin lidokaiinin kaltaisia aktiivisia ainesosia sisältävä anaalivoiteluaine vai tavallinen anaalivoiteluaine.

Kuinka paljon anaaliliukuvoidetta pitäisi käyttää anaaliseksiin?

Tässä tapauksessa ei ole olemassa mitään yleistä sääntöä. Jotkut parit pitävät siitä, kun anaaliliukuvoidetta on vain vähän - toiset taas pitävät todella tunteesta, kun se on erittäin märkä runsaan anaaliliukuvoiteen ansiosta. Muuten, sillä on väliä, käytätkö vesi- vai silikonipohjaista anaalivoidetta. Silikonipohjaisen anaalivoiteen kanssa sinun tarvitsee käyttää paljon vähemmän kuin vesipohjaisen anaalivoiteen kanssa.

Loppujen lopuksi on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi anaaliseksin aikana riippumatta siitä, kuinka paljon anaalivoidetta käytät. On makuasia, käytätkö anaaliseksin aikana vähän vai paljon anaalirasvaa. Jos olet epävarma, käytä hieman enemmän, koska silloin olet kivun suhteen turvallisella puolella. Seuraavalla kerralla voit sitten käyttää vähemmän, jos anaalivoidetta oli sinulle liikaa. Monet pariskunnat yksinkertaisesti vaihtelevat käyttämänsä anaaliliukuvoiteen määrää, mikä antaa heille paljon vaihtelua anaaliseksin aikana.

Millainen on hyvä anaaliöljy?

Hyvälle anaalivoiteelle on ominaista ennen kaikkea se, että siitä on suuri apu anaaliyhdynnän aikana. Sen pitäisi helpottaa tunkeutumista ja tehdä seksistä miellyttävää ja kivutonta pariskunnalle. Toinen hyvän anaalivoiteen ominaisuus on sen pitkäkestoinen voitelu, eli se, että voiteluaine pitää peräaukon kosteana pidemmän aikaa.

Huonoilla anaalivoiteilla kosteus ei kestä pitkään, ja anaalivoidetta on käytettävä jatkuvasti uudelleen. Laadukas liukuvoide ei kutita eikä haise epämiellyttävältä. MEO:n anaalivoiteluaineet ovat täydellinen valinta. Parhaimmillaan anaaliseksiin tarkoitettu anaaliöljy on mauton ja hajuton. Anaalivoidetta ostaessasi kannattaa aina kiinnittää huomiota arvosteluihin, jotta saat hyvän liukuvoiteenetkä joudu kärsimään huonosta laadusta. Laadukas anaalirasva maksaa yleensä enemmän kuin vähemmän laadukas anaalirasva, mutta varsinkin anaaliseksiin sen pitäisi olla rahan arvoinen.

Sopiiko anaaliliukuvoide myös emätinseksiin?

Periaatteessa anaaliliukuvoiteet soveltuvat myös emätinyhdyntään. On monia geelejä, jotka sopivat molempiin. Ero eri liukuvoiteiden välillä on lähinnä pH-arvossa. Jotkin anaalivoiteluaineet sisältävät erityisiä aineita, jotka ovat kipua lievittäviä ja puuduttavia. Näitä geelejä ei tarvita emätinyhdynnässä.

Kannattaa tutustua MEO:n verkkokauppaan ja tutustua koko valikoimaan erilaisia anaaliöljyjä, sillä siellä esitellään ja selitetään kaikki anaaliöljyjen ominaisuudet. Mikään ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä anaaliliukuvoidetta myös emätinyhdynnässä. Tärkeintä on, että tunnet olosi hyväksi, pidät hauskaa seksin aikana ja yksinkertaisesti nautit siitä. Meillä on muuten myös laaja valikoima blowjob suihkeita ja jopa innovatiivinen deep throat suihke!