Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Miesten masturbaattorit 

Me tiedämme, mitä miehet todella haluavat! Tutustu hi-tech-masturbaattoreihin ja paljon muuhun. Tilaa nyt huomaamattomasti MEO:sta ja hyödy orgasmitakuustamme!

12
per sivu
Näytä 1 - 12 101 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 101 kohdetta 1 - 12

Ne, joilla ei ole kumppania tai jotka yksinkertaisesti haluavat masturboida, voivat turvautua erilaisiin masturbaattoreihimme. Vaikka naisille on saatavilla pääasiassa dildoja ja vibraattoreita, miehille on tarjolla erilaisia masturbointilaitteita ja jopa lypsykoneita. Masturbaattorit on suunniteltu stimuloimaan penistä ja lisäämään seksuaalista nautintoa aina kliimaksiin asti. Masturbaattorit voidaan suunnitella hyvin eri tavoin, yksityiskohtaisesta kehon aukon jäljennöksestä, kuten taskupillusta, aina abstrakteihin esineisiin, jotka stimuloivat penistä teknisin toiminnoin. Myös uusimman sukupolven masturbaattorit, joissa on sovellusohjaus, ovat erittäin mielenkiintoisia.

Anna uusimpien tuotteidemme inspiroida itseäsi ja löydä miesten äärimmäinen seksilelu. Ei tärinää, vaan paineaallot tuovat sinut orgasmeihin, joita et ole ennen tiennyt. Tai jaa masturbaation ilo kumppanisi tai ystävien kanssa masturbaatiosovelluksemme ansiosta.

Suosittuja masturbaattorimerkkejä ja -tarvikkeita

MEO:n valikoimassa on monipuolinen valikoima masturbaattoreita. Miesten keskuudessa Tenga-merkki on erittäin suosittu. Japanilainen masturbaattorivalmistaja keskittyy pääasiassa kertakäyttöisiin masturbaattoreihin, joihin on integroitu laadukas liukuvoide ja jotka ovat täydellinen nautinto jokaiselle miehelle matkalla. CRUIZR-brändi edustaa laadukkaita masturbaattoreita edullisessa hintaluokassa. Autoblow-masturbaattorit antavat realistisia tuntemuksia ja intensiivistä tyydytystä sisäänrakennetun moottorin ansiosta, joka jäljittelee ylös- ja alaspäin suuntautuvaa liikettä. Samaan aikaan erittäin tunnettu Fleshlight-brändi on kuuluisa masturbaattoreista, jotka muistuttavat soihtujen muotoa ja jotka on toisinaan mallinnettu pornotähtien peräaukkojen mukaan. Monille miehille Fleshlight on yksinkertaisesti täydellinen seksilelu. Epätavallinen on myös miehille tarkoitettu lypsykoneemme, joka on kotonaan asiakkaidemme keskuudessa kaikkialla maailmassa. Tämä erikoinen seksikone imee, imee ja imee, kunnes sinua ei voi pysäyttää. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat kutsuvat konettamme myös "peniksen lypsykoneeksi" - koska se saa JOKAISEN - halusitpa tai et - orgasmiin ja imee sinusta viimeisenkin spermapisaran. Masturbaattorin käyttöön tuskin tarvitset muita lisävarusteita. Vesipohjainen liukuvoide, kuten Aquameo tai Stroke by MEO, ja suihke VERYCLEAN säännöllistä puhdistusta varten ovat kuitenkin tärkeitä.

Masturbaattorit miehille:

Miesten itsetyydytys on oman peniksen seksuaalista stimulointia seksuaalisen kiihottumisen tai muun seksuaalisen nautinnon saamiseksi. Se on yleinen ja normaali osa miesten seksuaalisuutta. Itsetyydytyksessä mies voi stimuloida penistään käsillään tai jollain esineellä, kuten seksilelulla.

Miesten masturbaattori on seksilelu, joka on suunniteltu nimenomaan miesten itsetyydytystä varten. Se on laite, joka simuloi yhdynnän tuntemuksia ja jota voidaan käyttää seksuaalisen nautinnon lisäämiseen. Miesten masturbaattoreita on useita eri tyyppejä, kuten:

1. Strokerit: Nämä ovat kädessä pidettäviä laitteita, jotka ympäröivät peniksen ja joissa on tiukka istuvuus. Ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, kumista tai muista pehmeistä materiaaleista, ja niissä on usein kuvioitu sisäpuoli simuloidakseen emätin- tai anaaliseksin tunnetta.

2. Hylsyt: Samanlaiset kuin strokkerit, hylsyt ovat putkia, joihin penis työnnetään. Joissakin hihoissa on monimutkaisempi muotoilu, jossa on erilaisia tekstuureja, nystyröitä ja uria lisästimulaatiota varten.

3. Taskupillut: Nämä ovat pieniä, käteviä masturbaattoreita, jotka ovat emättimen tai peräaukon muotoisia. Ne on usein valmistettu pehmeästä, realistisesta materiaalista, ja niissä on kuvioitu sisäpuoli lisästimulaatiota varten.

4. Eturauhashierontalaitteet: Nämä ovat seksileluja, jotka on suunniteltu erityisesti eturauhasen stimulointiin. Ne työnnetään yleensä peräaukkoon, ja niissä on kaareva muoto, joka kohdistuu eturauhaseen maksimaalisen nautinnon tarjoamiseksi.

5. Masturbaatiokupit: Ne ovat samanlaisia kuin strokkerit, mutta ne on yleensä suunniteltu käytettäväksi liukuvoiteen kanssa, ja niissä voi olla imuominaisuus tyhjiön kaltaisen tunteen luomiseksi.

On tärkeää tietää, että vaikka nämä laitteet voivat olla nautinnollinen lisä seksikokemukseen, niitä on käytettävä turvallisesti ja hygieenisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä vesipohjaista liukuvoidetta ja puhdistettava lelu saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistusaineella jokaisen käytön jälkeen.