Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalihelmet

Uutiskirje

Anaalihelmet 

Anaalihelmien avulla orgasmi tuntuu 10 kertaa voimakkaammalta. MEO ® -verkkokaupan anaalihelmet sopivat sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Suuren joustavuutensa, sileän pinnan ja käytännöllisen paluusilmukan ansiosta anaalihelmet takaavat jännittävän ja intohimoisen seksin.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12

Anaalihelmien avulla orgasmi tuntuu 10 kertaa voimakkaammalta. MEO ® -verkkokaupan anaalihelmet sopivat anaalihelmiksi niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin. Suuren joustavuutensa, sileän pinnan ja käytännöllisen paluusilmukan ansiosta anaalihelmet takaavat jännittävän ja intohimoisen seksin.

 

Mitä ovat anaalihelmet?

 

Anaalitulppien, seksikoneiden, anaalidildojen ja anaalivibraattoreiden jälkeen anaalipallot (joita kutsutaan myös anaaliketjuiksi, anaalihelmiksi tai anaalipalloiksi ) tuottavat anaaliseksin ystäville paljon nautintoa. Ne koostuvat ketjusta sam ankokoisia tai erikokoisia palloja, jotka on yhdistetty joko narulla tai kiinteästi toisiinsa. Anaalipallojen päässä on noutokahva, joka estää anaalipalloja katoamasta peräaukkoon. Anaalihelmet sopivat sekä miehille että naisille, ja ne voivat tuottaa uskomattoman voimakkaita orgasmeja sekä sooloseksin että yhteisen rakastelun aikana. Menetelmä, jossa anaalihelmet vedetään ulos kliimaksin aikana, on erityisen suosittu asiakkaidemme keskuudessa ja lisää näin orgasmin tunnetta kymmenkertaisesti.

 

Voit käyttääanaalihelmiämme koko rakastelun ajan tai käyttää niitä valmistautumiseen ennen anaaliseksiä. Herkuttelijat haluavat myös integroida anaalihelmet BDSM-istunnon aikana.

 

Millaisia anaalihelmiä on olemassa?

 

MEO:lla anaalihelmiä on saatavana monenlaisia malleja, kaikenlaisista materiaaleista valmistettuja ja monenkokoisia. Usein anaalihelmet on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, mutta tarjolla on myös metallista, kuten alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä, sekä murtumattomasta lasista valmistettuja anaalihelmiä. Mieltymyksesi mukaan voit valita halkaisijaltaan erilaisten pallojen ja anaaliketjun pituuden välillä. Anaalihelmet voivat olla samankokoisia tai ne voivat alkaa pienestä ja kasvaa kokoa taaksepäin. Myös pallojen muodoissa on eroja: pyöreästä soikeaan, ei ole rajoja. Erityisen intensiivistä stimulaatiota varten joissakin anaalipalloseksileluissamme on sisäänrakennettu tärinä tai sähköstimulaatio. Ennen kuin päätät tietyn tyyppisistä anaalipalloista , sinun kannattaa myös kysyä itseltäsi, pitäisikö niiden olla lujasta vai joustavasta materiaalista.

 

Miten käytän anaalihelmiä?

 

Jos olet valinnut ihanat anaalihelmemme, levitä hieman liukuvoidetta Alphamale Aqua ennen käyttöä, jotta ne on helpompi asettaa. On myös hyvä idea puhdistaa itsesi anaalihuuhtelulla etukäteen. Levitä sitten sormeesi liukuvoidetta tai Extremeo-suihketta ja hiero varovasti omaa tai kumppanisi peräaukkoa rentouttaaksesi lihakset ja saadaksesi sen valmiiksi anaalihelmiä varten. Aseta sitten anaalihelmet haluttuun syvyyteen. Kun peräaukkosi on riittävän rento, voit kokea todellisia kiihottumisen aaltoja, kun siirrät anaaliketjua tai jätät sen kokonaan sisään työnnettynä seksin aikana. Anuksen lisästimulaatio takaa henkeäsalpaavan nautinnon ja räjähtävät orgasmit.

 

Kun viimeinenkin orgasmin värinä on laantunut, voit varovasti poistaa anaalihelmet ja puhdistaa ne saippualla ja vedellä tai lelunpuhdistusaineella.

 

Mitä anaaliliukuvoidetta minun pitäisi käyttää anaalihelmille?

 

Pieni EXTREMEO-suihke, joka rentouttaa peräaukkoa, helpottaa asettamista! Käytä silikonisia anaalihelmiämme vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aqua by MEO ® kanssa niiden käyttöiän pidentämiseksi! Metallisia tai lasisia anaalihelmiä voidaan käyttää myös silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

 

Miten puhdistan anaalihelmet?

 

Käytön jälkeen anaalihelmemme voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja suihkeella VERYCLEAN niiden sileän pinnan ansiosta.