Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kaksoisdildot

Uutiskirje

Kaksoisdildot 

Kaksoisdildo täyttää kaikki aukot erittäin hyvin. Seksi tupladildon kanssa on kaksi kertaa hauskempaa, tuo uutta vauhtia ja lisää vaihtelua seksielämääsi.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 20 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 20 kohdetta 1 - 12

Mikä on kaksoisdildo?

 

Mitä eroa on kaksoisdildolla ja tavallisella dildolla? Nimi itse asiassa jo kertoo sinulle! Kaksoisdildo on seksilelu, jossa on kaksi päätä ja joustava tai kaareva runko. Kaksoisdildolla voit pitää hauskaa yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tällä tavoin monet asiakkaamme tuovat uutta energiaa ja lisää vaihtelua rakkauselämäänsä kumppaninsa kanssa.

 

Osta iso dildo tai kaksoisdildo?


XXL-dildon tai jättidildon avulla sinä ja kumppanisi koette täysin täyttävän anaalisen tai emätinhurmion. Samanlaisen kokemuksen voit saavuttaa myösanaalidildolla taisilikonidildolla, kun taas tupladildot voivat todella viedä sinut äärirajoille. Lähes puhdasta seksiä! Vain suuri XXL-dildo tai puhallettava dildo lupaa saman nautinnon. Täydellisen anaalidildon valinta jää kuitenkin aina oman makusi varaan.

 

Kaksoisdildo naiselle tai kaksoisdildo miehelle

 

Kaksoisdildot tai kumppanidildot voidaan yleensä työntää emättimeen ja anaalisesti samanaikaisesti tai niitä voidaan käyttää molempien kumppanien samanaikaiseen penetraatioon. Sekä anaalisesti + anaalisesti, vaginaalisesti + vaginaalisesti tai anaalisesti + vaginaalisesti. Koulutetut käyttäjät taivuttavat kaksoisdildon yhteen niin, että KAKSI päätä voidaan työntää yhteen kehon aukkoon.

 

Kaksoisdildon kaksi päätä voivat poiketa toisistaan huomattavasti, joten erilaiset mieltymykset voidaan tyydyttää yhdellä lelulla. Ihannetapauksessa molemmat kumppanit saavat rahoilleen vastinetta, jos kaksoisdildossa on toisella puolella paksu kiima ja toisella puolella pienempi halkaisija.

 

Kokeilunhaluisten miesten kannattaa ehdottomasti kokeilla nautinnollista harjoittelua parilla anaalipallolla tai rakkauspallolla.

 

Miten käytän kaksoisdildoa?

 

Oikea liukuvoide seksiin kaksoisdildon kanssa on erittäin tärkeää. Anaalidildon tai kumppanidildon asettamiseen suosittelemme vesiliukoisia liukuvoiteluaineitamme, kuten Aquameo tai Anal Push anaaliseksiin. Voit tietysti käyttää myös lasidildoa silikonipohjaisen liukuaineen kanssa. Dildojen verkkokaupastamme löydät tietysti myös anaalin purkaussuihkeen, niin sanotun EXTREMEO:n. Tämän suihkeen avulla voit myös asettaa XXL-dildon tai suuren dildon miehille ilman kipua.

 

Suuren dildon asettaminen voi sen pituuden ja ympärysmitan vuoksi olla aluksi hieman vaikeampaa. Etene hitaasti ja varovasti ja ota mukava asento, jossa voit venyttää kehoasi ja avata peräaukkosi. Yritä nyt maata selälläsi tyyny (tai MEO:n rakkaustyyny) takapuolesi alla ja jalkasi nostettuna ja levällään.

 

Oikeaan asentoon ja väsymyksen merkkejä vastaan, kun sinua otetaan anaalisesti kaksoisdildolla tai pidät hauskaa sooloseksin aikana: MEO:n Fuck & Play sling tarjoaa tehokkaan ja mukavan tuen korkeimman laadun ansiosta. Pehmeästä Latigo-nahasta valmistetut, hyvin pehmustetut valjaatyynyt kiertyvät niskan ja polvien takaosan ympärille erityisen syvää tunkeutumista varten. Useiden solkien ansiosta valjaat voidaan säätää yksilöllisesti. Sivuilla olevat kaksi teräksistä D-rengasta mahdollistavat jopa käsirautojen kiinnittämisen. Näin voit nauttia kaksoisdildostasi valtavan mukavasti.

 

On ehdottomasti suositeltavaa aloittaa pienemmällä kaksoisdildolla, esim. lasisella kaksoisdildolla , ja edetä kohti suurempia kaliipereita. Kun olet asettanut tupladildon paksumman läpimitan omaavan osan, kehosi pitäisi olla rentoutunut, jotta voit nyt rauhassa nauttia dildon tuottamista tuntemuksista. Monet asiakkaistamme haluavat pyörittää dildoa kehossaan saavuttaakseen kaikki sisäiset erogeeniset vyöhykkeet (P-piste tai G-piste), kun taas toiset suosivat työntöliikkeitä kaksoisdildolla.

 

Onko kaksoisdildo yksi tyypillisistä homoseksileluista?

 

Kaksoisdildo pyllyssä tekee myös miehet melko onnellisiksi! Homoyhteisössä kaksoisdildot ovat erittäin suosittuja homojen seksileluina. Etenkin isoja tupladildojamme tilataan netin eroottisessa toimituksessa MEO:ssa. Niin sanottu anaalikäärmeemme, jota meillä on monessa koossa, tai Crackstuffersin, DEEP'R- ja HAM'R-dildojen luokkaan "erittäin suuri dildo, jossa on kaksi päätä" kuuluvat dildomme ovat arvostettuja.

 

 

Tilaa kaksoisdildo verkossa - kaikissa väreissä, muodoissa ja materiaaleissa

 

Aivan kuten tavallisia dildoja ja anaalidildoja, kaksoisdildoja on saatavilla mitä kauneimmissa malleissa, pisimmissä pituuksissa ja epätavallisissa muodoissa sekä erilaisissa materiaaleissa. Olivatpa ne sitten valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, ABS:stä, vinyylistä tai silikonista - useimmat MEO:n kaksoisdildot ovat ehdottoman ihoystävällisiä ja hypoallergeenisiä. Muotoilu ja koot ovat yhtä monipuolisia. Tarjoamme kaksoisdildoja tai strap oneja kaikissa väreissä ja muodoissa.

 

Puhdasta erotiikkaa: Kaksoisdildo MEO:lta

 

Olitpa sitten sängyssä, suihkussa tai lomalla - kaksoisdildoja voi käyttää missä vain, kun siltä tuntuu. Joustavuutensa tai kaarevan muotonsa ansiosta erogeenisiä vyöhykkeitäsi (esim. G-pistettä tai eturauhasta) hemmotellaan täsmällisesti. Ja koska kaksoisdildot mahdollistavat molempien "osallistujien" samanaikaisen anaalipenetraation, kummankaan ei tarvitse katsella toista sooloseksin aikana.

Jokaisen pitäisi kokeilla kaksoisdildoa seksiä tai sooloseksiä varten

Jos olet aina halunnut nauttia kaksoispenetraatiosta tai voileipäseksistä, tulet rakastamaan kaksoisdildoa! Suosittelemme erityisesti tärinällä varustettua kaksoisdildoamme, Lelo PicoBong Transformer -tuplatärinää. Kaksi tehokasta moottoria hemmottelee molempia kumppaneita (tai aukkoja) samanaikaisesti.