Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penispumput

Uutiskirje

Penispumput 

Tervetuloa MEO:lle - tehokkaiden penispumppujen verkkokauppaan! Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia Bathmate- ja Dr. Cock -penispumppuja, joiden avulla voit kasvattaa peniksen kokoa ja parantaa seksielämääsi.

Alaluokat

  • Bathmaten innovatiiviset vesipumput tarjoavat loistavan vaihtoehdon peniksen laajentumiseen. Täältä löydät koko valikoiman edulliseen hintaan.

  • Useimmat miehet haluavat pitkän, paksun ja kovan peniksen. Dr Cock täyttää tämän toiveen erittäin suuresta peniksestä erinomaisella tyhjiöpumpullaan peniksen laajentamiseen.

Tervetuloa MEO:lle - tehokkaiden penispumppujen verkkokauppaan! Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia Bathmate- ja Dr Cock -penispumppuja, jotka voivat suurentaa penistäsi huomattavasti ja parantaa seksielämääsi.

Penispumppumme ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat nopeita tuloksia. Ne voivat kasvattaa peniksesi kokoa ja kovuutta ja siten parantaa seksuaalista kokemustasi. Etsitpä sitten isompaa penistä tai parempaa erektiota, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle.

Bathmate ja Dr Cock ovat kaksi penispumpputeollisuuden tunnetuinta tuotemerkkiä. Olemme ylpeitä voidessamme pitää näitä tuotemerkkejä valikoimassamme ja tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita.

MEO:lla hienovaraisuus ja turvallisuus ovat tärkeimpiä prioriteettejamme. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen ja turvalliset maksutavat. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi.

Joten mitä sinä odotat? Tutustu Bathmate- ja Dr Cock -penispumppuvalikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen tuote. MEO:n avulla parannat seksuaalista suorituskykyäsi ja saat lisää itseluottamusta makuuhuoneessa.


Pitkä, paksu ja kova penis on se, mitä useimmat miehet haluavat. Dr Cock täyttää tämän toiveen erittäin suuresta peniksestä erinomaisella tyhjiöpumpullaan peniksen suurentamiseen.

 

Peniksen pidentäminen ja suurentaminen penispumpuilla on edullinen, erittäin miellyttävä ja ennen kaikkea tehokas menetelmä, joka on tunnettu jo vuosia ja jota monet miehet käyttävät menestyksekkäästi. Miehet ympäri maailmaa luottavat menestyksekkääseen Dr Cock -järjestelmään, tehokkaaseen ja kivuttomaan peniksen suurennusmenetelmään, koska se johtaa nopeasti haluttuihin tuloksiin.

 

Mitä penispumppu voi tehdä?

 

Peniksen laajentamiseen tarkoitettu penispumppu luo pumppauksen aikana sylinteriin tyhjiön. Tämä varmistaa, että veri kerääntyy penikseen ja erektio syntyy. Yhdessä penisrenkaan kanssa penispumppu tuottaa erektion, joka voi kestää hyvin pitkään. Penis on erittäin kova ja näyttää paljon suuremmalta. Penispumppu on jännittävä seksilelu, mutta sitä voidaan käyttää myös erektiohäiriön apuvälineenä.

 

Suurentaako penispumppu penistä?

 

Penispumput on suunniteltu saamaan penis erektioon välittömästi ennen seksiä. Käyttämällä penispumppua voit pidentää penistä ja lisätä sen ympärysmittaa. Peniksen jäykkyys on myös huomattavasti voimakkaampi kuin normaalissa erektiossa.

 

Miten käytän penispumppua oikein?

 

Peniksen suurentamiseen tarkoitetun penispumpun on istuttava tiiviisti penistä vasten. Pystyasennossa peniksen tulee mahtua sylinteriin koskettamatta tyhjiösylinterin seinämiä. Tyhjiösylinterin tulisi siis olla 1-2 senttimetriä suurempi kuin pystyssä oleva penis. Jos penis koskettaa sylinterin seinämää, se koetaan usein epämukavaksi.

 

Kun olet löytänyt oikean kokoisen penispumpun peniksen suurentamiseen, laita penispumppu päälle. Sinä tai kumppanisi voit käyttää pumppua luodaksesi sylinteriin alipaineen ja katsella, kuinka peniksesi turpoaa. Käytä penisrengasta, jotta penis ei heti veltostuisi pumpun poistamisen jälkeen. Näin varmistetaan, että veren pysähtyminen ja siten erektio jatkuu.

 

Voiko penispumppu auttaa erektiohäiriöihin?

 

Totta kai se voi! Penispumppu voidaan nähdä erektiohäiriön apuvälineenä. Se saa kuitenkin aikaan erektion vain välittömästi käytön jälkeen. Penispumppu ei ratkaise erektiohäiriön syytä. Se on kuitenkin luonnollinen korvike farmaseuttisille seksuaalisen toiminnan tehostajille.

 

Kuinka monta kertaa päivässä voin käyttää penispumppua peniksen suurentamiseen?

 

Ei ole aikarajaa sille, kuinka monta kertaa päivässä voit käyttää peniksen suurentamispumppua. Voit itse päättää, kuinka usein haluat nauttia kovasta erektiosta.

 

Penispumppu peniksen suurentamiseen:

 

Lääkärit tai urologit suosittelivat ennen usein penispumppuja, jotka tunnetaan myös tyhjiöpumppuina tai alipainepumppuina, kun kyse oli potenssiongelmien hoidosta. Penispumput eivät kuitenkaan ole enää vain lääketieteellisiä apuvälineitä tai mekaanisia erektiotukia. Niitä käytetään yhä useammin myös seksileluina, esimerkiksi ottamalla ne mukaan esileikkiin, jotta peniksen saa kovaksi entistä nopeammin. Säännöllisellä harjoittelulla voidaan tietenkin pyrkiä myös peniksen pidentämiseen tai sen ympärysmitan kasvattamiseen. Peniksen suurentaminen ei kuitenkaan ole ainoa vaikutus, jota penispumpulla on tarjota. Se toimii myös masturbaattorina itsetyydytyksen aikana imitoimalla suihinottoa. Se tuntuu myös erittäin stimuloivalta, kun veri virtaa erektiokudokseen alipaineen kautta. Esileikkivinkki: Anna yksinkertaisesti kumppanisi tehdä pumppaus. Varmistaaksesi, että syntyvä erektio kestää mahdollisimman pitkään, suosittelemme käyttämään kalurirenkaita tai penishylsyjä veren ruuhkautumisvaikutuksen pidentämiseksi. Jos haluat keskittyä enemmän eroottiseen harjoitteluun penispumpun avulla, voit myös käyttää erityisiä voiteita, kuten EXTREMEa Delay mEO ®:ltä tai käyttää peniksen laajentajaa.

 

Penispumppujen osto-ohjeet - mitä sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi

 

Penispumppua on saatavana erikokoisena ja -mallisena. Se asetetaan peniksen päälle, ja mallista riippuen voit sitten luoda alipaineen manuaalisella pumpulla tai automaattisella tai sähköisellä pumpulla. Tämä alipaine tekee peniksestäsi pulleamman, kovemman ja suuremman. Useimmat pumput ovat läpinäkyviä, ja niihin on painettu senttimetriasteikko. Näin voit mitata menestystäsi säännöllisellä harjoittelulla. Intensiivistä penisharjoittelua varten on olemassa paineindikaattorilla varustettuja penispumppuja, joiden avulla voit lisätä painetta asteittain kohdennetusti. Peniksen asettamisen helpottamiseksi voit käyttää myös vesiliukoista liukuvoidetta, kuten Aquameoa.

 

Penispumpun käyttäminen peniksen suurentamiseen

 

Säännöllisellä harjoittelulla penispumput voivat antaa sinulle pulleamman, kovemman ja ennen kaikkea pidemmän peniksen. Ne sopivat miehille, jotka haluavat kasvattaa peniksensä pituutta ja paksuutta. Penispumppu voi olla myös hyvä apuväline, jos haluat, että peniksestäsi tulee kovempi ja kestävämpi. Säännöllinen penisharjoittelu antaa sinulle lisää itseluottamusta ja koet intensiivisiä tunteja kumppanisi kanssa.

 

Penispumpun käyttö ja puhdistaminen

 

Säännöllinen penisharjoittelu on tärkeää pitkän aikavälin menestyksen saavuttamiseksi. Tämä voi kestää useita kuukausia. Alussa penispumppua ei pidä käyttää peniksen pidentämiseen pidempään kuin noin 10 minuuttia. Heti kun se alkaa tuntua epämiellyttävältä, sinun on lopetettava. Ajan myötä voit käyttää penispumppua pidempään ja tietenkin useita kertoja päivässä. Käytön jälkeen voit pestä penispumpun lämpimällä vedellä ja saippualla ja antaa sen kuivua huolellisesti.