Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM painot

Uutiskirje

BDSM painot 

Normaali on sinulle liian tylsää? Haluaisitko vähän enemmän? Silloin sinun kannattaa kokeilla painoja, jotka voit kiinnittää nännipihdeihin, pallonvenyttäjiin, penikseen tai kiveksiin.

Näytä 1 - 6 6 kohdetta 1 - 6
Näytä 1 - 6 6 kohdetta 1 - 6

Kivespainot, penispainot, sukupuolielinten painot ja nännipainot ovat seksileluja, jotka voidaan kiinnittää kehon eri osiin venytystuntemuksen aikaansaamiseksi tai painon lisäämiseksi, jotta stimulaatio lisääntyisi seksuaalisen toiminnan aikana. Näitä painoja on eri muotoisia, kokoisia ja eri materiaaleja, kuten metallia, silikonia ja nahkaa.

Seuraavassa on joitakin yleisiä painotyyppejä, joita käytetään eri kehonosiin:


Sekä naiset että miehet käyttävät tämäntyyppisiä painoja monista eri syistä, kuten seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi, uusien tuntemusten tutkimiseksi tai BDSM:ssä. Jotkut ihmiset käyttävät näitä painoja myös kehon muokkaamiseen tai väliaikaiseen suurentamiseen, mutta on tärkeää tietää, että nämä käytännöt on tehtävä varovasti ja huolellisesti ja että käyttäjien on aina noudatettava valmistajan ohjeita ja käytettävä asianmukaisia hygieniatoimenpiteitä. On myös tärkeää, että painoja ei koskaan käytetä niin paljon, että ne aiheuttavat epämukavuutta tai kipua.