Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Asslock

Uutiskirje

Asslock 

Tutustu vertaansa vailla olevaan vahvemman erektion ja anaalistimulaation yhdistelmään premium-perälukkojemme kanssa! Olitpa sitten aloittelija, joka etsii lisäpotkua tai kokenut tuntija, joka etsii uusia tuntemuksia, löydät taatusti täydellisen kaupastamme osoitteessa Asslock. Klassisista silikonisista perselukoista sisäänrakennetuilla vibraatt...

Tutustu vertaansa vailla olevaan vahvemman erektion ja anaalistimulaation yhdistelmään premium-perälukkojemme kanssa! Olitpa sitten aloittelija, joka etsii lisäpotkua tai kokenut tuntija, joka etsii uusia tuntemuksia, löydät taatusti täydellisen kaupastamme osoitteessa Asslock. Klassisista silikonisista perselukoista sisäänrakennetuilla vibraattoreilla varustettuihin perselukkoihin ja puhallettaviin perselukkoihin äärimmäistä tunnetta varten, meillä on kaikki mitä tarvitset viedäksesi intiimit hetkesi seuraavalle tasolle.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 23 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 23 kohdetta 1 - 12

Asslockit ovat yhdistelmä anaalitulppaa ja kyrpärengasta, jotka voivat tarjota voimakkaita tuntemuksia. Nimi "Asslock" on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista ass (perse) ja lock (lukko), ja se kuvaa tämän miesten seksilelun perustoimintoa varsin osuvasti. Anaalitulppa työnnetään peräaukkoon ja kalurengas asetetaan peniksen varren ja/tai kivesten ympärille. Näin kaksi stimuloivaa elementtiä yhdistyy yhdeksi seksileluksi, joka samanaikaisesti vahvistaa erektiota ja lisää anaalista nautintoa.

MEO:n verkkokaupassa on erilaisia Asslock-tuotteita, jotka eroavat toisistaan koon, muodon, materiaalin ja lisätoimintojen suhteen. Tässä muutamia esimerkkejä:

Klassinen Asslock koostuu yksinkertaisesta silikonista tai metallista valmistetusta kalurirenkaasta, joka on liitetty tangon avulla yhtä yksinkertaiseen anaalitulppaan. Nämä mallit ovat usein hyvin kestäviä, ja niitä voivat käyttää sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät.

Värähtelevä Asslock: Joissakin perslukoissa on anaalitulppaan sisäänrakennettu vibraattori, joka voi lisätä anaalista nautintoa. Näitä malleja voidaan usein ohjata kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella, ja ne tarjoavat erilaisia värähtelymalleja ja -intensiteettejä.

Puhallettava Asslock: Näissä asslockeissa anaalitulppa voidaan puhaltaa, jolloin sen halkaisija kasvaa. Tämä mahdollistaa koon yksilöllisen säätämisen ja voi johtaa voimakkaampiin tuntemuksiin.

Metallinen asslock : Nämä mallit on valmistettu metallista ja tarjoavat siksi hyvin erilaisen tuntemuksen kuin silikoniset vastineensa. Ne ovat usein myös painavampia, mikä voi lisätä stimulaatiota.

Asslock eturauhasen stimulaattorilla: Joissakin malleissa on erityinen muoto, joka voi stimuloida eturauhasta, kun peräaukkotulppa asetetaan paikalleen. Tämä tyyppi Asslock voi olla erityisen kiinnostava miehille, jotka pitävät eturauhasen stimuloivasta vaikutuksesta.

Kuten kaikkien seksilelujen kohdalla, on tärkeää kiinnittää huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen, kun käytetään perslukkoja. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Asslock on puhdistettava huolellisesti ennen ja jälkeen käytön ja että aina on käytettävä sopivaa liukuvoidetta.