Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pallo suukapula

Uutiskirje

Pallo suukapula 

Pallokapuloita käytetään usein dominointi- ja alistumisskenaarioissa, ja ne voivat tuntua hieman pelottavilta, jos et ole koskaan ennen käyttänyt niitä. Mutta älä huoli! Pallo suukapulat ovat loistava tapa rakentaa itseluottamusta, näyttää haavoittuvuutta ja nauttia BDSM-istunnon turvallisesta alistumisesta.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12

Miksi ostaa kuulakieli suukapula?

Kieli suukapula on bondage-työkalu, jonka avulla voit pitää kumppanisi suun auki. Vaikka on olemassa monia erilaisia tyyppejä ja muotoja, pallokieli on luultavasti tunnetuin. Se koostuu pienestä muovi-, kumi- tai silikonipallosta, joka kiinnitetään suuhun hihnoilla.

Kihdyttimiä käytetään usein dominointi- ja alistumisleikeissä, ja ne voivat näyttää hieman pelottavalta, jos et ole koskaan ennen käyttänyt niitä. Mutta ei hätää! Ne ovat loistava tapa rakentaa itseluottamusta, näyttää haavoittuvaisuutesi ja tutkia alistumista BDSM:ssä.

Jos dominointi ja alistuminen eivät ole aivan sinun juttusi, pallokukilla on silti paljon annettavaa. Jos et pysty puhumaan, eläimelliset vaistosi voivat ottaa vallan ja voit keskittyä kokemiisi tuntemuksiin. Oletko kiinnostunut eroottisesta nöyryyttämisestä? Pallokengän aiheuttama avuton kuolaaminen voi olla erittäin tehokas tapa leikitellä häpeän tunteella.

Kuinka pallokengän käyttö tapahtuu

Aseta suukapula suuhusi ja anna itsesi tai kumppanisi säätää päähihnaa. Varmista, että pallo on tukevasti suussasi, mutta että hihnat eivät ole niin kireällä, että ne ovat kivuliaita tai niitä on vaikea löysätä.

Älä käytä pallokurkkua, jos sinulla on flunssa, poskiontelotulehdus tai vatsavaivoja. On myös erittäin tärkeää, ettet koskaan jätä suukapulaa käyttävää henkilöä yksin!

Pallokieli lisää alistuvan avuttomuuden tunnetta leikin aikana, joten nautinnollinen kokemus on riippuvainen luottamuksesta. Koska et pysty enää kommunikoimaan verbaalisesti, sinun on aina oltava tietoinen siitä, miltä suukapulalla varustetusta kumppanistasi tuntuu. Tarkista ja tarkkaile jatkuvasti merkkejä muutoksista tai hengitysvaikeuksista.

Kahlittu henkilö ei pysty käyttämään turvallista sanaa. Siksi on tärkeää, että sovitte etukäteen toimenpiteestä, joka osoittaa kumppanillesi, että hänen on lopetettava. Jos ranteet on sidottu, voit pitää kädessäsi pientä kelloa, jota voit soittaa, tai avaimen kaltaista esinettä, jonka voit pudottaa tai heittää istunnon lopettamiseksi nopeasti.

Suukapula voi myös kipeyttää leukaa, jos menet suoraan täysille! Kun aloitat, käytä suukapulaa vain lyhyen aikaa, jotta totut tunteeseen. Siitä eteenpäin voit hiljalleen lisätä.

Oikean suukapulan valitseminen itsellesi

Aloittelijoille on tärkeää aloittaa pienellä pallokapulalla, jota on helppo säätää.

Hengittävän suukapulan valitsemisesta voi olla hyötyä, jos olet hieman hermostunut.

Etkö pidä pallon muodosta? Käytä silloin snaffle-muotoista purentakuristinta.

Jos sinulla on hieman enemmän kokemusta suukapuloista, voit kokeilla myös suunlevittimiä. Voit jopa käyttää dildokuristinta alistuaksesi täysin!

Aloittelijan vinkkejä kuulakapuloihin

Nauti hallinnan ja alistumisen maailmasta kuulakapulan avulla. Nämä yksinkertaiset mutta äärimmäisen tehokkaat bondage-varusteet ovat BDSM:n must-have.

Avaa mielesi (ja suusi) näille bondage-varusteille pallokengän oppaamme avulla.

Mikä on pallokieli?

Pallokieli on eräänlainen bondage-varuste, jota käytetään alistuvan kumppanin suukapulaksi BDSM-leikin aikana. Vaikka suukapuloita on monenlaisia, pallokapulat ovat ylivoimaisesti suosituimpia. Monet parit pelkäävät aluksi suukapuloita, mutta kokeiltuaan niitä he usein huomaavat, että ne tuovat jännittävän lisän dominointi- ja alistumisleikkeihin.

Kuulakapuloita on eri tyylejä ja eriasteisia sidontoja. On tärkeää, että valitset itsellesi sopivan suukapulan, sillä jotkut sopivat aloittelijoille, kun taas toiset sopivat paremmin edistyneille BDSM:n ystäville.