Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pallo suukapula

Uutiskirje

Pallo suukapula 

Pallokapuloita käytetään usein dominointi- ja alistumisskenaarioissa, ja ne voivat tuntua hieman pelottavilta, jos et ole koskaan ennen käyttänyt niitä. Mutta älä huoli! Pallo suukapulat ovat loistava tapa rakentaa itseluottamusta, näyttää haavoittuvuutta ja nauttia BDSM-istunnon turvallisesta alistumisesta.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12

Miksi ostaa kuulakieli suukapula?

Kieli suukapula on bondage-työkalu, jota voit käyttää pitämään kumppanisi suun auki. Vaikka on olemassa monia erilaisia tyyppejä ja muotoja, pallokieli on luultavasti tunnetuin. Se koostuu pienestä muovi-, kumi- tai silikonipallosta, joka kiinnitetään suuhun hihnoilla.

Kihdyttimiä käytetään usein dominointi- ja alistumisleikeissä, ja ne voivat näyttää hieman pelottavalta, jos et ole koskaan ennen käyttänyt niitä. Mutta ei hätää! Ne ovat loistava tapa rakentaa itseluottamusta, näyttää haavoittuvaisuutesi ja tutkia alistumista BDSM:ssä.

Jos dominointi ja alistuminen eivät ole aivan sinun juttusi, pallokukilla on silti paljon annettavaa. Kun et voi puhua, eläimelliset vaistosi voivat ottaa vallan, ja voit keskittyä kokemiisi tuntemuksiin. Oletko kiinnostunut eroottisesta nöyryyttämisestä? Pallokengän aiheuttama avuton kuolaaminen voi olla erittäin tehokas tapa leikitellä häpeän tunteella.

Kuinka pallokengän käyttö tapahtuu

Aseta suukapula suuhusi ja anna itsesi tai kumppanisi säätää päähihnaa. Varmista, että pallo on tukevasti suussasi, mutta että hihnat eivät ole niin kireällä, että ne ovat kivuliaita tai niitä on vaikea irrottaa.

Älä käytä pallokurkkua, jos sinulla on flunssa, poskiontelotulehdus tai vatsavaivoja. On myös erittäin tärkeää, ettet koskaan jätä suukapulaa käyttävää henkilöä yksin!

Kuulakapulat lisäävät avuttomuuden tunnetta, jota alistuva tuntee leikin aikana, joten nautinnollinen kokemus riippuu luottamuksesta. Koska et pysty enää kommunikoimaan verbaalisesti, sinun on aina oltava tietoinen siitä, miltä suukapulalla varustetusta kumppanistasi tuntuu. Tarkkaile jatkuvasti ja tarkkaile merkkejä muutoksista tai hengitysvaikeuksista.

Kahlittu henkilö ei pysty käyttämään suukapulaa Safeword käyttää suukapulaa. Siksi on tärkeää, että sovit etukäteen toimenpiteestä, joka osoittaa kumppanillesi, että hänen on lopetettava. Jos ranteet on sidottu, voit pitää kädessäsi pientä kelloa, jota voit soittaa, tai avaimen kaltaista esinettä, jonka voit pudottaa tai heittää, jotta istunto voidaan lopettaa nopeasti.

Suukapula voi myös tehdä leuasta kipeän, jos siihen ryhdytään suoraan! Kun aloitat sen käytön, käytä suukapulaa vain lyhyen aikaa, jotta totut tunteeseen. Siitä eteenpäin voit hiljalleen kehittää sitä.

Valitse itsellesi sopiva suukapula

Aloittelijoiden on tärkeää aloittaa pienellä pallokapulalla, jota on helppo säätää.

Hengittävän suukapulan valitsemisesta voi olla hyötyä, jos olet hieman hermostunut.

Etkö pidä pallon muodosta? Käytä silloin snafflen muotoista purentakuristussalpaa.

Jos sinulla on jo hieman enemmän kokemusta suukapulan käytöstä, voit kokeilla myös suunlevittimen käyttöä. Voisit jopa käyttää dildokuristinta alistaa itsesi täysin!

Vinkkejä aloittelijoille kuulakapuloista

Nauti hallinnan ja alistumisen maailmasta kuulakapulan avulla. Nämä yksinkertaiset mutta äärimmäisen tehokkaat bondage-varusteet ovat BDSM:n must-have.

Avaa mielesi (ja suusi) näille bondage-varusteille pallokengän oppaamme avulla.

Mikä on pallokieli?

Pallokieli on eräänlainen bondage-varuste, jota käytetään alistuvan kumppanin suukapulan suukapulaksi BDSM-leikin aikana. Vaikka suukapuloita on monenlaisia, pallokapulat ovat ylivoimaisesti suosituimpia. Monet pariskunnat pelkäävät aluksi suukapuloita, mutta kokeiltuaan niitä he usein huomaavat, että ne tuovat jännittävän lisän dominointi- ja alistumisleikkeihin.

Kuulakapuloita on eri tyylejä ja eriasteisia rajoituksia. On tärkeää, että valitset itsellesi sopivan suukapulan, sillä jotkut sopivat aloittelijoille, kun taas toiset sopivat paremmin edistyneille BDSM:n ystäville.