Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM korut

Uutiskirje

BDSM korut 

Olipa kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia tai rengas O. Meillä on vakuuttava valikoima BDSM-koruja, joilla on selkeä symboliikka.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 28 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 28 kohdetta 1 - 12

BDSM-korut ovat koruja, joita käytetään BDSM-yhteisössä symbolina kiinnostuksesta tai osallistumisesta tähän elämäntapaan. Niihin kuuluvat rannekorut, kaulakorut, sormukset, korvakorut ja muut korutyypit.

BDSM-koruissa on usein BDSM- ja fetissikulttuuriin liittyviä symboleja tai motiiveja, kuten kaulapannat, käsiraudat, riippulukot, avaimet, ketjut ja muut BDSM-toiminnassa käytettävät esineet. Joitakin yleisiä symboleja ovat äärettömyyssymboli, joka edustaa ikuista rakkautta, sitoutumista tai ikuista sidettä isännän ja orjan välillä, avain, joka edustaa hallintaa tai valtaa, lukko, joka edustaa omistusta tai hallintaa, riippulukko ja kaulapanta, jotka edustavat alistumista ja hallintaa, sekä sydän, joka edustaa rakkautta ja omistautumista.

BDSM-koruja voivat käyttää kaikki BDSM-yhteisön jäsenet roolista tai sukupuolesta riippumatta. Jotkut BDSM-yhteisön jäsenet käyttävät BDSM-koruja symbolina sitoutumisestaan alalle, kun taas toiset käyttävät niitä parisuhteensa statuksen symbolina. Jotkut BDSM-yhteisön jäsenet käyttävät BDSM-koruja myös itseilmaisun muotona tai osoittaakseen muille, että he ovat kiinnostuneita BDSM-toiminnasta.

On olemassa erityyppisiä BDSM-koruja eri BDSM-rooleja ja -toimintoja varten. Esimerkiksi orja tai naisorja voi käyttää kaulapantaa alistumisen ja kuuliaisuuden symbolina hallitsevalle kumppanille, tai isäntä tai emäntä voi käyttää kaulapantaa osoittaakseen, että hän hallitsee orjaa tai naisorjaa, tai hallitseva henkilö tai isäntä voi käyttää rannekorua tai sormusta osoittaakseen valtaansa ja kontrollia alistuvaan kumppaniinsa nähden.

BDSM-koruja voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, kuten nahasta, metallista ja jopa lasista. Jotkut BDSM-korut on myös valmistettu jalometalleista ja koristeltu jalokivillä, mikä tekee niistä ylellisiä ja laadukkaita.

On tärkeää tietää, että BDSM-toiminnan on oltava yhteisymmärrykseen perustuvaa ja turvallista ja että kaikkien osapuolten on oltava selvillä rajoistaan. On myös tärkeää tietää, että BDSM-koruja tulisi käyttää osapuolten välisen sopimuksen mukaisesti ja niitä tulisi kunnioittaa BDSM-yhteisössä.