Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kategoriat

Uutiskirje

Toimitustiedot

 

Toimituksen ajankohta riippuu kyseisestä tuotteesta. Jos toimitustietoja ei näy kohteen yksityiskohdissa, toimitamme tuotteen muutaman päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Tarkka toimitusaika riippuu muista tekijöistä, kuten tavaroiden saatavuudesta.

Periaatteessa sinulla on useita vaihtoehtoja vaikuttaa toimituspäivään:


Pikatoimitus:

 

Pikatoimituksella voit saada pakettisi jo seuraavana päivänä.


Toimitus toivottuna päivänä:

 

Jos sinulla ei ole niin kiire, mutta haluat saada tavarasi toimitettua haluamana päivänä, voimme tarjota sinulle myös tämän.

 

Ohjekeskuksestamme löydät tietoa myös seuraavista aiheista: Toimituskulut, vienti, harkintavalta ja vahinkoilmoitukset.

 

 

Toimitusaikaa koskevat tiedot

 

Artikkelimme ovat yleensä heti toimitettavissa. Mahdollisia toimitusaikoja on kuitenkin useita. Valitusta artikkelista riippuen toimitusaika voi olla 3-5 päivää, harvinaisissa poikkeustapauksissa jopa 8-10 viikkoa.

Huomioi myös tiedot pikatoimituksesta tai toimituksesta haluttuna päivänä.

 

 

Pikapalvelu

 

Tilattu tänään, toimitetaan mahdollisimman nopeasti

 

Pikatoimituksella saat pakettisi aikaisintaan seuraavana päivänä.


Valitse palvelu vain tilauksen yhteydessä. Maksat vain yhden lisämaksun per tilaus. Lisämaksu riippuu lähetyksen painosta ja määränpäästä. Lisäksi veloitetaan tavanomaiset toimituskulut.

 


 

 

Toimituskustannukset

 

MEO haluaa, että teet ostoksia rennosti ja saat tilatut tavarat nopeasti, edullisesti ja turvallisesti. Siksi olemme tehneet toimitusehdoistamme sinulle mahdollisimman yksinkertaiset ja läpinäkyvät:

 

Kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tai rekisteröitymisen jälkeen näet ostoskorissasi nykyiset toimituskulut. Näin tiedät ennen ostamista, tuleeko toimituskuluja ja kuinka paljon.

 

Toimitus Saksan ulkopuolelle

 

Toimitamme maailmanlaajuisesti - kaikkiin maihin

 

Vakiotoimitusajat (UPS- tai UPS Express -lähetys) ovat noin 2-3 päivää Euroopan unionin alueella ja noin 5 päivää kaikkiin muihin maihin. Tarkka toimitusaika riippuu muista tekijöistä, kuten tavaroiden saatavuudesta.

Harkintavalta - ilman ongelmia tullin läpi

Euroopan unionissa tuotteet ja palvelut ovat arvonlisäverollisia. MEO:n on sovellettavien lakien vuoksi perittävä Saksan arvonlisävero toimituksista kaikkiin Euroopan unionin maihin. Arvonlisäveron määrä kaikkien Euroopan unionissa sijaitsevaan toimitusosoitteeseen toimitettavien tilausten osalta on mainittu tilauksen viimeisellä sivulla, sähköpostitse lähetetyssä tilausvahvistuksessa ja toimituksen mukana toimitetussa laskussa. B2C-verkkosivustolla ilmoitettu euromääräinen hinta EU:n alueella asuville asiakkaille sisältää arvonlisäveron.

 

EU:n ulkopuolisista maista tulevien tilausten osalta käytämme eri, erillisiä hinnastoja (esimerkiksi hinnasto Sveitsi). Täällä ei näytetä arvonlisäveroa.

 

Huomioithan, että Euroopan unionin ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin voi kohdistua maakohtaisia veroja ja tullimaksuja.

 

EU:n ulkopuolisiin maihin lähetettävien kirjeiden ja pakettien tullilomakkeissa luetellaan toimitukseen sisältyvien tuotteiden arvo tuotetyypeittäin. Tulli saattaa avata kirjeet ja paketit tarkastusta varten, tähän emme voi vaikuttaa. Kun lähetät tilauksesi EU:n ulkopuolelle, tulli- tai tuontimaksut peritään yleensä, kun paketti saapuu kotimaahasi. Tulliselvitysmaksut ovat sinun kustannuksellasi; emme voi valvoa näitä maksuja emmekä voi ennustaa niiden määrää. Tullimääräykset vaihtelevat huomattavasti maittain. Jos haluat lisätietoja asiasta, sinun on parasta ottaa yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon. Huomioithan, että maahantuojana sinun on noudatettava kyseisen maan määräyksiä.

 

MEO suosittelee UPS:ää kuljetuspalvelun tarjoajaksi huomaamatonta, nopeaa ja turvallista toimitusta varten. .

 

Huolellisuus

 

HARKINTA on meille MEO:ssa erittäin tärkeää. Meillä on vuosien ajan ollut kokemusta toimituksista korkeassa asemassa oleville henkilöille, julkisuuden henkilöille, poliitikoille ja VIP:ille.

 

Pakettien toimitus:

 

Kaikki MEO:n paketit toimitetaan postitse tai UPS:llä, neutraalisti pakattuina ja huomaamattomilla lähettäjätiedoilla varustettuna. Kukaan ei voi tietää, mitä paketissa on. Pakettimme ovat tukevasti ja turvallisesti pakattuja, eikä paketeissamme ole mainoksia. Yksityisyytesi on lähellä sydäntämme!

 

Toimitamme toki myös haluamiisi osoitteisiin (esimerkiksi pakkausasemille, toimistoon tai ystävälle).

 

Henkilötietosi:

 

Henkilötietosi ovat turvassa MEO:n kanssa! Tietosuoja ja tietoturva ovat meille erittäin tärkeitä. Työntekijöidemme tietosuojaosaamisen ja kaikkien teknisten turvallisuusperiaatteiden jatkuvan optimoinnin avulla MEO parantaa jatkuvasti myös sinun tietojesi tietoturvaa. Lisätietoja löydät tietosuojasivuiltamme. Jokainen MEO:n työntekijä on sopimuksella sitoutunut noudattamaan tietosuojaohjeitamme.

 

Luottokorttilaskelma:

 

Ostamiasi tuotteita koskevia tietoja ei näy luottokorttilaskullasi.

 

Mainonta:

 

Et saa meiltä mitään mainoksia, et sähköpostitse etkä kirjeitse - ellet ole nimenomaisesti tilannut sitä profiilissasi (Omat tiedot - My MEO).

 

Toivottu toimituspäivä

 

Toimitamme kaikki artikkelit sinulle haluamanasi päivänä. Toimitus tapahtuu artikkelista riippuen 3. tai 5. arkipäivänä puhelimitse tai verkossa tehdyn tilauksen vastaanottamisesta.

Valitse tilausprosessin aikana toimitus haluttuna päivänä ja kerro meille haluamasi päivä.

Postitse tai UPS:llä lähetettäville tuotteille voit valita haluamasi toimituspäivän maanantaista perjantaihin. Valitettavasti emme voi vaikuttaa aamu- tai iltapäiväiseen toimitukseen.

 

Vahingoittuneet lähetykset

 

Pakkaamme tilauksesi mahdollisimman turvallisesti. Käytämme turvallisia ja sertifioituja pahvilaatikoita toimitukseen. Jos vahinkoa kuitenkin tapahtuu, kieltäydy vastaanottamasta lähetystä, jos vahinko on heti näkyvissä, ja pyydä palauttamaan lähetys lähettäjälle. Ilmoitathan meille vahingoittuneista lähetyksistä.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

Sähköposti: [email protected]
Faksi: +49 (0) 2366 500510