Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Äärimmäinen nännin stimulaatio

Uutiskirje

BDSM-pihdit Dr Sadolta - ruusukullan väriset

BDSM-puristimien erityinen muoto tekee niistä tehokkaat nännipuristimet ja sukupuolielinten puristimet, jotka ovat ihanteellisia äärimmäisen nautinnon ystäville.

Lisätietoja

3558/00

$43.75


-$10.97

$32.78

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  BDSM-pihtien erityinen muoto tekee niistä tehokkaat nännipihdit ja sukupuolielinten pihdit, jotka ovat ihanteellisia äärimmäisen nautinnon ystäville.

  Nännit ja sukupuolielinten alue ovat erogeenisiä vyöhykkeitä, joissa päättyy miljoonia hienoja hermoja. Ei ole turhaa, että niihin kiinnitetään niin paljon huomiota seksin aikana - niin miehillä kuin naisillakin.

  Nännipihtien perussääntö on: Mitä suuremmalle alueelle puristuspaine jakautuu, sitä miellyttävämpi tunne. Vastaavasti pienempi pinta-ala merkitsee enemmän puristuspainetta ja siten enemmän stimulaatiota. Dr Sadon puristimissa yhdistyvät pieni pinta-ala (pallomainen muoto) ja voimakas puristuspaine, mikä tekee niistä BDSM-seksilelujen valikoiman äärimmäisimmät puristimet. Täydellinen niille, jotka pitävät hieman kovemmasta ja haluavat kokea nautinto-kipupotkun.

  Dr Sadon ruusukultaisten BDSM-pihtien nautinto-kipukokemuksen ytimessä on intensiivisen stimulaation ja nautinnon ja kivun välisen hienon rajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Nämä hienot puristimet, jotka on kehitetty erityisesti nännien ja sukupuolielinten herkille alueille, vetoavat aistillisen kokemuksen syvimpiin tasoihin. Erityisen muotonsa ja voimakkaan puristuspaineensa ansiosta ne tarjoavat äärimmäisen kokemuksen kaikille niille, jotka haluavat paitsi tutkia myös nauttia täysin nautinnon ja kivun rajalla leikkimisestä. Tyylikkäästä ruusukullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kynsissä yhdistyvät esteettisyys ja toiminnallisuus, ja ne ovat selkeä kannanotto jännitystä etsiville tuntijoille. Nämä puristimet eivät sovellu aloittelijoille, vaan lupaavat unohtumattoman kokemuksen kaikille, jotka ovat valmiita koettelemaan rajojaan ja kokemaan BDSM:n täyden intensiteetin.

  Lisätietoja:

  • BDSM-pihdit Dr Sadolta
  • Dr Sadon puristimet harjoittavat erittäin voimakasta puristuspainetta, eivätkä ne sovi aloittelijoille.
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Väri: Ruusukulta
  • Toimituksen laajuus: 1 pari puristimia
  • Mitat: n. 50 mm x 27 mm
  • Puhdista pidikkeet INSTACLEAN -suihkeella

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Sie sehen edel aus und halten gut.

  Als Neuling auf diesem Gebiet habe ich mit meinem Partner dieses Produkt bestellt und war positiv überrascht. Beim Anprobieren halten die Klemmen gut und verrutschen nicht bei Bewegungen. Sehr geiles Tragegefühl. Schön fest, so dass es etwas schmerzt, und nicht zu locker, so dass sie abfallen könnten.

   Kirjoita oma arvostelusi

   BDSM-pihdit Dr Sadolta - ruusukullan väriset

   BDSM-pihdit Dr Sadolta - ruusukullan väriset

   BDSM-puristimien erityinen muoto tekee niistä tehokkaat nännipuristimet ja sukupuolielinten puristimet, jotka ovat ihanteellisia äärimmäisen nautinnon ystäville.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: