Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nännin imijä

Uutiskirje

Nännin imijä 

Nänninimijöissämme on erittäin suuri imuteho, ja ne ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. Täydellinen koville isoille nänneille.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 13 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 13 kohdetta 1 - 12

Olipa kyseessä sitten yksin tai pareittain, nänninimijämme tarjoavat joka tapauksessa aivan erityistä stimulaatiota

Kuinka seksikästä nänninimijöiden käyttö on?

Sekä miesten että naisten nännejä pidetään erogeenisinä alueina. Tämä tarkoittaa, että nännit ovat erittäin helposti kiihotettavissa. Joskus pieni kosketus riittää tähän. Nännien imemisellä saadaan aikaan hyvin voimakas ja intensiivinen stimulaatio. Koska kumppani ei kuitenkaan voi imeä nännejä koko ajan, on olemassa niin sanottuja nänninimijöitä. Nämä ovat pieniä imukuppeja, jotka luovat tyhjiön ja stimuloivat siten nännejä.

Mikä on nännipumppu tai nänninimuri?

Nännipumppu on pieni laite, jolla stimuloidaan nännejä. Ontto runko luo lievän alipaineen, joka stimuloi voimakkaasti nännejä ja tuottaa miellyttävän pistelytuntemuksen - niin naisille kuin miehillekin!

Miten nänninimureita käytetään?

Itse asiassa nänninimurit toimivat varsin yksinkertaisesti. Asetat vain aukon nännisi päälle. Puristamalla nänninimureita syntyy alipaine - pumpun tapaan. Voimakas stimulaatio lisää nännien verenkiertoa ja tekee niistä erityisen herkät. Jokainen nännien kosketus tuntuu tällöin paljon voimakkaammalta ja intensiivisemmältä.

Sopivatko nännipumput myös miehille?

Totta kai sopivat! Nännit eivät ole vain naisilla erittäin herkkä ja arka alue, vaan ne kuuluvat myös miehillä erogeenisiin vyöhykkeisiin. Silti nännit unohdetaan usein seksin aikana. Harmi oikeastaan! Sekä miesten että naisten kannattaa lisätä nautintoa nänninimijöiden avulla.

Mitä erilaisia nänninimijöitä on?

Täältä MEO:sta löydät erilaisia malleja nänninimijöitä. Näin voit valita juuri sen nännipumpun, joka sopii sinulle ja tarpeisiisi parhaiten. Useimmissa nänninimureissamme on käsipumppu, jota voit käyttää alipaineen luomiseen. On kuitenkin myös malleja, joissa on ruuvikierre. Tässä versiossa imukuppi asetetaan nännien päälle ja tyhjiö syntyy ruuvikierteen avulla.... Huomio! Imuvaikutus on paljon voimakkaampi! Niille, jotka haluavat hieman enemmän toimintaa ja haluavat hemmotella nännejään erilaisilla stimulaatiokuvioilla, valikoimassamme on myös tärinällä varustettuja nänninimureita.

Kenelle nännipumput sopivat?

Makuuhuoneessa nännipumppuja voi käyttää monin eri tavoin. Koska nännipumput voivat lisätä kiihottumista mittaamattomasti silmänräpäyksessä, ne ovat erityisen suosittuja esileikkiä varten. Mutta myös BDSM-fanit saavat rahoilleen vastinetta: pumppu tai ruuvikierre voi nopeasti lisätä imuvaikutusta niin, että tuntemusta voidaan kiihdyttää kipuun asti.

Onko nänniorgasmitodella olemassa?

Nänniorgasmeista kuulee kerta toisensa jälkeen. Ja todellakin on naisia ja miehiä, joilla on erittäin herkkä hermosto ja jotka saavat orgasmin vain nännistimulaation avulla. Periaatteessa nänniä stimuloitaessa puhutellaan juuri niitä aivojen alueita, jotka reagoivat myös klitoriksen stimulaatioon. Kaiken on kuitenkin oltava kohdallaan, jotta nänniorgasmi syntyy - ilmapiiristä oikeisiin käsiliikkeisiin. Nänninimijöistä voi tietysti olla valtavasti apua! Kokeile vain - ehkä se toimii. Mutta vaikka se ei toimisikaan, nautit varmasti voimakkaista tuntemuksista!

Mitä vaaroja nänninimijöiden käyttöön liittyy?

Kun käytät nänninimijöitä, voit odottaa melko voimakasta alipainetta. Tämä puolestaan aiheuttaa väistämättä nännien suurenemisen ajan myötä. On tärkeää huomata, että tämä prosessi ei aiheuta kipua asianomaisille. On kuitenkin huomattava, että monet ihmiset eivät pidä näin suurentunutta nänniä houkuttelevana. Lisäksi nänninimurin säännöllinen käyttö tekee nännistä herkemmän, mikä voidaan kokea ärsyttäväksi jokapäiväisessä elämässä. Tästä syystä tätä seksilelua tulisi käyttää vain 10 minuutin ajan eikä pysyvästi.

Oikean nänninimijän valitseminen

Näitä tuotteita on saatavana MEO:lta joko parina tai koko sarjana. Tällöin saat erikokoisia nänninimureita, jotka sopivat jokaiselle nännikoolle.