Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Äärimmäinen nännin stimulaatio

Uutiskirje

Äärimmäinen nännin stimulaatio 

Olipa se sitten nimeltään Nännikidutus, Nännikoulutus tai tissikidutus, löydät täältä oikeat lisävarusteet, kuten puristimet tai nänninimurit äärimmäiseen nännien stimulaatioon!

12
per sivu
Näytä 1 - 12 27 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 27 kohdetta 1 - 12

Kovien nännien stimulointi on seksuaalisen stimulaation muoto, joka stimuloi nännejä, mikä johtaa usein seksuaaliseen kiihottumiseen ja joskus orgasmiin. Kovien nännien stimulaatio voidaan tehdä yksin tai kumppanin kanssa. On olemassa erilaisia vaihtoehtoja, kuten manuaalinen stimulaatio, suullinen stimulaatio tai seksilelujen käyttö.

Nännipihdit ja SM-pihdit ovat nännien stimulaatioon tarkoitettuja seksileluja. Ne on yleensä valmistettu metallista, ja ne koostuvat kahdesta puristimen kaltaisesta laitteesta, jotka kiinnitetään nänneihin ja joita kiristämällä nänneihin kohdistuu painetta ja stimulaatiota. Paine voi vaihdella hellävaraisesta voimakkaaseen käyttäjän mieltymyksen mukaan. Nännipihdit ovat erityyppisiä, mukaan lukien yksinkertaiset pihdit, säädettävät pihdit, tärisevät pihdit ja painotetut pihdit.

  • Yksinkertaiset nännipihdit ovat yksinkertaisimpia, ja ne koostuvat yleensä kahdesta metallikappaleesta, jotka kiinnitetään nänneihin ja kiristetään ruuvimekanismilla. Nämä puristimet sopivat parhaiten aloittelijoille tai niille, jotka eivät kaipaa voimakasta stimulaatiota.
  • Säädettävissä nännipihdeissä nänneihin kohdistuvaa painetta voidaan säätää, mikä tekee niistä hyvän valinnan niille, jotka haluavat kokeilla eri stimulaatiotasoja.
  • Tärisevät nännipihdit tuovat uuden ulottuvuuden nännien stimulaatioon sisällyttämällä kokemukseen tärinää. Näissä puristimissa on usein useita värähtelytasoja, jotta käyttäjä voi löytää täydellisen voimakkuuden.
  • Painoilla varustetut puristimet lisäävät painon tunnetta lisäämällä painoja suunnitteluun. Kun painot värähtelevät, ne kohdistavat painetta ja stimulaatiota nänneihin ainutlaatuisen ja intensiivisen kokemuksen aikaansaamiseksi.


Riippumatta nännipuristimen tyypistä on tärkeää olla varovainen, kun käytät Nipple Play tai TT, äläkä koskaan käytä puristimia pitkiä aikoja. Nännileikkiä tulisi aina tehdä molemminpuolisella suostumuksella ja asianmukaisella kommunikaatiolla kumppaneiden välillä. On myös tärkeää muistaa, että kaikki eivät pidä nännien stimulointia miellyttävänä, ja on tärkeää kunnioittaa yksilöllisiä mieltymyksiä ja rajoja.