Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksilelut

Uutiskirje

Seksilelut 

Meillä on kaikkea, mikä tekee naiset ja miehet onnellisiksi: vahvoja vibraattoreita, parhaita anaalihelmiä, eturauhasen stimulaattoreita, erikoisia dildoja, pieniä mutta myös valtavia anaalitulppia ja uusimman sukupolven masturbaattoreita.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12

Joitakin yleisimmin myytyjä seksileluja ovat:

1. Vibraattorit: Nämä ovat luultavasti yleisimmin myytyjä seksileluja, koska niitä voidaan käyttää sekä naisille että miehille ja ne tarjoavat erilaisia toimintoja, kuten eri nopeuksia ja värähtelymalleja.

2. Dildot: Näitä käyttävät sekä naiset että miehet, ja niitä on erikokoisia ja -muotoisia. Ne voivat olla joko manuaalisia tai sähköisiä.

3. Anaalilelut: Nämä ovat suosittuja anaaliseksistä nauttivien ihmisten keskuudessa, ja ne voivat olla dildoja, pistokkeita tai eturauhashierontalaitteita.

4. Kegel-pallot: Nämä ovat erityisen suosittuja naisten keskuudessa, koska ne voivat auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja lisäämään seksuaalista herkkyyttä.

5. Masturbaattorit: Nämä ovat erityisen suosittuja miesten keskuudessa, koska ne tarjoavat realistisen simulaation emättimestä tai suusta ja helpottavat masturbointia.

 

Kun on kyse miesten parhaista seksileluista, sinun on ensin voitettava se, mikä on estänyt sinua käyttämästä miesten seksileluja - yksin tai kumppanin kanssa: hieman puritaaninen häpeän tunne itsetyydytyksestä, puhdistamisen hankaluus, se, että miesten parhaat seksilelut näyttävät tavallaan avaruusolioiden ulokkeilta.

Kuka tarvitsee silikonia, kun sinulla on kädet? Kovempi, voimakkaampi ja elämänmyönteisempi orgasmi kuulostaa hyvältä, mutta kuinka paljon parantamisen varaa eturauhashierontalaitteessa tai miehen masturbaattorissa todella on? Aika paljon.

Seksilelut voivat tehdä asioita, joihin sinä ja kumppanisi ette pysty, vaikka olisitte kuinka lahjakkaita. Lisäksi ihmisen anatomian vuoksi sinun on vaikea stimuloida eturauhasta, joka tunnetaan myös miehen G-pisteenä, ja samalla työskennellä etupuolella. Tässä kohtaa vibraattorit, eturauhashierontalaitteet ja pepputulpat tulevat kuvaan.

Mutta olemme siirtyneet eteenpäin. Vaikka et olisikaan valmis tutkimaan peppuasi itse, on olemassa paljon seksileluja, jotka vievät masturbaatiopelisi hyvästä loistavaan! Jotkut näistä leluista ovat myös loistavia käyttää kumppanin kanssa. Tai sitten ei! Seuraavan kerran, kun kaipaat hieman itserakkautta, anna käsillesi tauko ja kehollesi aivan uusi silikonituntuma. On aika tehdä itseseksistäsi uutta ja ehkä hieman outoa. Tässä ovat parhaat seksilelut miehille.

Erilaisia seksileluja miehille

Seksileluja on niin monia eri luokkia, että voi olla vaikea pitää kirjaa. Alla on yleiskatsaus miesten seksilelujen päätyyppeihin.

Strokerit:

Nämä lelut, jotka tunnetaan myös masturbaattoreina, hihoina tai "taskupilluina", ovat usein putkimaisia ja suunniteltu kietoutumaan peniksen ympärille 360 asteen nautintoa varten. Jotkin silitinlaitteet värähtelevät, lämpenevät tai niissä on muita miellyttäviä ominaisuuksia, kun taas toiset on suunniteltu vain voideltavaksi ja liu'utettavaksi kädelläsi akselin yli, aivan kuten kädelläsi.

Penisvibraattorit:

Vastoin yleistä uskomusta eivät vain naiset nauti värähtelystä makuuhuoneessa. Jotkut näistä vibraattoreista on suunniteltu kiertämään koko akseli, kun taas toiset kohdistuvat tiettyihin alueisiin, kuten frenulumiin. Voit käyttää peniksessäsi myös sellaisia vibraattoreita, joita ei ole erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen, kuten sauvavibraattoreita - tuntemukset ovat samankaltaisia, joskin hieman huonommin anatomiaasi sopeutuneita.

Kyrpärenkaat:

Penisrenkaat ovat yksi miesten must-haveista. Niillä on kolme pääasiallista hyötyä: Penisrenkaat tekevät erektion ylläpitämisestä vähemmän hankalaa, ne tekevät erektiosta kovemman ja ne helpottavat orgasmin pidättelemistä. Ne tekevät tämän sallimalla veren virtaamisen penikseen mutta estämällä sen virtaamisen takaisin yhtä helposti. Jotkut kalurirenkaat värähtelevät, jotta sekä sinä että kumppanisi voitte nauttia niistä, kun taas toiset ovat vain yksinkertaisia, joustavia renkaita ilman lisäominaisuuksia.

Butt Plugs & Prostate Massagers:

Eturauhanen tunnetaan myös nimellä P-piste. Sitä pidetään G-pisteen anatomisena vastineena, koska sen kosketus on monille ihmisille erittäin miellyttävä ja voi jopa laukaista orgasmin ihan itsestään. Pakaratulpat ja eturauhashierontalaitteet - joista osa värähtelee tai pyörii - tuottavat seksin tai itsetyydytyksen aikana "täyteläisyyden tunnetta", joka johtaa voimakkaampaan tai erilaiseen orgasmiin.