Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anaalin venytys 

Anaalinen venyttely on erityinen, erittäin kiihottava seksiharjoitus, jota voi harrastaa yksin, mutta tietenkin myös kumppanin kanssa. Aloittelijoille ja ammattilaisille on olemassa erilaisia tekniikoita ja välineitä, joiden avulla he voivat nauttia anaalistimulaatiosta ja anaalin venyttelystä täysillä ja saavuttaa tyydyttäviä tuloksia:

12
per sivu
Näytä 1 - 12 82 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 82 kohdetta 1 - 12

Anaalin venytys ja anaalin venytys: tuotteet aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille

 

Anaalin venyttely on erityinen, erittäin kiihottava seksikäytäntö, jota voi harrastaa yksin, mutta tietysti myös kumppanin kanssa. Aloittelijoille ja ammattilaisille on olemassa erilaisia tekniikoita ja välineitä, joilla anaalistimulaatio ja anaalin venytys voidaan maksimoida ja saavuttaa tyydyttäviä tuloksia:

 

MEO:n asiakkaat kuvaavat anaalin venyttelyn aikana saamaansa orgasmia erityisen voimakkaaksi. Syynä tähän ovat peräaukon kohdalla sijaitsevat lukuisat hermopäätteet. Monille miehille ja naisille riittää pelkkä peräaukkoa koskettamalla tapahtuva stimulaatio, toiset taas haluavat kokea nämä tunteet vielä voimakkaammin ja aloittavat anaalivenyjen avulla. Sulkijalihaksen venyttely voi olla hauskaa yksinään tai seksin aikana. Tänään MEO kertoo, miten aloittelijat ja edistyneet seksityöntekijät voivat saada maksimaalisen nautinnon anaalin venyttelystä. Esittelemme myös kaiken, mitä sinun on tiedettävä anaalivenyttelystä.

 

Anaalin venyttely: valmistautuminen äärimmäisiin tuntemuksiin

 

Peräaukon tai sulkijalihaksen venyttäminen eli anaalin laajentaminen vaatii perusteellista valmistautumista. Ilman sitä anaalivenyttelystä tulee epämiellyttävää tai kivuliasta ja infektioriski kasvaa. Valmistelu ei ole kuitenkaan järkevää pelkästään hygieniasyistä - se valmistaa sinut anaalistimulaatioon ja varmistaa rentoutuneen sulkijalihaksen.

 

Peräaukon hygieeninen puhdistus ennen peräaukon laajentamista

 

Peräaukon puhdistaminen on erityisen tärkeää peräaukon laajentamisen aikana. Se varmistaa hygienian ja lisää hyvänolon tunnetta, kun esittelet peräaukkosi kumppanillesi. Paras tapa puhdistaa peräaukko on yksi anaalisuihkuistamme. Tällainen suihkupää voidaan kiinnittää suoraan suihkuputkeen. Aloittelijoiden kannattaa varmistaa, että suihkupää on mahdollisimman ohut, jotta harjoittelematon sulkijalihas tottuu venytykseen. Ammattilaiset voivat valita isommat anaalisuihkumallimme - he ymmärtävät tämän yleensä ensimmäiseksi alustavaksi venytykseksi ennen varsinaista anaali-venytystä.

 

Pidä tärkeät välineet valmiina anaalirauhan venytystä varten

 

On erityisen tärkeää, että sinulla on hyvä liukuvoide anaalin venytystä varten - riippumatta siitä, oletko aloittelija vai ammattilainen. Kosteuden käyttämättä jättämisen aiheuttama loukkaantumisriski on yksinkertaisesti aivan liian suuri. Hyvä anaalivoiteluaine pysyy kosteana pitkään. Silikonipohjainen liukuvoide, kuten FuckSlut by MEO ®, on ihanteellinen. Mutta ole varovainen: Jos kyseessä ovat silikonista, lateksista tai TPE:stä valmistetut dildot tai pepputulpat, on suositeltavaa käyttää Aquameon kaltaista vesipohjaista liukuvoidetta, koska muuten laadukkaat materiaalit huokoistuvat. Jos et pysty rentoutumaan kunnolla, käytä puuduttavaa liukuvoidetta, kuten EXTREMEO-suihkeemme. Tämä tekee peräaukkoon tunkeutumisesta erityisen helppoa.

 

Voiteluaineen lisäksi myös muut apuvälineet voivat olla erittäin hyödyllisiä. Pidä esimerkiksi sopivia anaalileluja, kuten anaalidildoa tai anaalihelmiä, käden ulottuvilla tai käytä käytännöllisiä lateksikäsineitämme, kun haluat käyttää sormiasi. Jos haluat siirtyä anaaliseksin pariin anaalin laajentamisen jälkeen, myös kondomeista voi olla hyötyä.

 

Tämä opas auttaa sinua saavuttamaan pitkäaikaisia tuloksia anaalilaajennuksella

 

Anaalin laajentaminen on erityinen, erittäin kiihottava seksiharjoitus, jonka voi tehdä yksin tai kumppanin kanssa. Aloittelijoille ja ammattilaisille on olemassa erilaisia tekniikoita ja välineitä, joilla voi nauttia anaalistimulaatiosta ja anaalin venyttelystä täysillä ja saavuttaa tyydyttäviä tuloksia:

 

Anaalin venyttely aloittelijoille

 

Ne, jotka tuntevat jo hieman seksileluja, ovat ennemmin tai myöhemmin törmänneet "hyvin erikoisiin" anaalileluihimme. Anaalisen hemmottelun aistilliseen ärsykkeeseen liittyy yleensä alkuvaiheen voittaminen. Anaalin venyttelyn aloittelijoiden on parasta aloittaa yksin ja rennosti meidän Ass Grommet xS-kokoisella tai pienellä anaalin venytysrenkaallamme ja vähitellen edetä anaalin venyttelyn maailmaan.

 

Anaalinen venyttely - peräaukon venyttely yksin tai kumppanin kanssa

 

Jos haluat venyttää peräaukkoasi ensimmäistä kertaa, on parasta tehdä se yksin itsetyydytyksen aikana. Tämä on ainoa tapa selvittää, ovatko anaalivenytys ja anaaliseksi sinulle edes vaihtoehto. Jos olet täysin rentoutunut, käytä MEO ®:n EZ2FUCK-liukuvoidetta ja aloita hitaasti hierominen peräaukon ympärillä. Jos tämä on miellyttävää, voit ensin tunkeutua peräaukkoon sormella. Seuraavissa anaalileikeissä voit olla rohkeampi ja käyttää toista sormea tai pientä sormea anaalin venyttämiseen butt plug anaalin venyttelyyn.

 

Kun kumpikin kumppani on nauttinut anaali-venyttelystä yksin, voitte leikkiä yhdessä ja löytää monia jännittäviä asioita. Ymmärrys on tässä hyvin tärkeää, koska te kaksi tiedätte nyt, mistä pidätte, ja teidän on välitettävä se kumppanillenne. Pariskunnat aloittavat myös stimuloimalla toisiaan hieronnalla ja sormella, ennen kuin anaaliseksilelut ja seksilelut anaalin venyttelyyn tulevat mukaan rakasteluun.

 

Vinkkejä ja leluja anaalin venyttelyyn

 

Anaaliseksilelut aloittelijoille anaalin venyttelyssä

 

Jos olet valmis anaaliseksileluihin, on suositeltavaa aloittaa pienillä MEO ® -leluilla. Analgeddon ® -sarjamme anaalitulpat sopivat erityisen hyvin alkuun. On parasta valita ensin silikoniset anaalitulpat. Nämä ovat erittäin miellyttäviä ja pehmeitä. Myös puhallettavat anaalitulpat tai dildot voivat olla mielenkiintoisia - näin kokoa voidaan säätää optimaalisesti toiveidesi mukaan. Myöhemmin metallista tai lasista valmistetut anaalitulpat tulevat mielenkiintoisiksi. Vähitellen anaalin venyttelyä voidaan tehdä isommilla malleilla ja tärinällä varustetuilla tulpilla.

 

Anaalin venyttely ja anaalin venyttely edistyneille käyttäjille

 

On olemassa muutamia vaihtoehtoja, joita jopa anaalivenytyksen ammattilaiset voivat käyttää anaalivenytyksen tuntemusten parantamiseksi entisestään. Toisaalta on olemassa lukuisia seksileluja ja apuvälineitä, joissa on kaikki, toisaalta voit myös kokeilla Ass Grommet tai anaalinvenytysrenkaitamme suuremmissa koossa. Se, kuinka pitkälle peräaukkoa voidaan venyttää anaalivenyjen aikana, riippuu omasta anatomiastasi. Niin kauan kuin se on miellyttävää, ongelmia ei synny ja seikkailu pysyy etualalla, ei anaalin venyttelyssä suurilla leluilla ole mitään vikaa.

 

Seksilelut edistyneeseen anaalin venyttelyyn

 

Dildo, anaalitulppa, anaalipallot - anaalin venyttämiseen tarkoitettuja seksileluja on monen muotoisia ja kokoisia. Jos peräaukko on jo venytetty, voit valita MEO ®:n isompia leluja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut anaalipallot, joissa on monta palloa, ovat painavia ja harjoittavat ihanaa painetta. Jokaisen peräaukkoon tunkeutuvan pallon myötä kiihottava tunne lisääntyy. Miehet, jotka haluavat kokea peräaukon, eturauhasen, välilihan ja pallojen stimulaation, valitsevat vastaavat yhdistelmät Alphamale -sarjastamme. Kokeneet käyttäjät tykkäävät myös venyttää peräaukkoa 24/7 koko päivän ajan. Tähän sopivat Analgeddon ® -sarjamme suuremmat anaalitulpat, jotka antavat avaran tunteen koko päivän. Ammattilaisille sopivat erityisen hyvin anaalitulpat, joissa on yksi aukko. Nämä levittävät peräaukon erilleen - kumppanilla on täysi näkymä ja hän voi stimuloida sormella, dildolla tai vibraattorilla. Myös erilaisia nesteitä voidaan työntää sisään. Tässä yhteydessä haluaisimme erityisesti mainita erityisen suositut Ass Grommet tulisi mainita!

 

Mitä peräaukon venyttelyssä tulisi pitää mielessä?

 

Peräaukko on hyvin herkkä aukko. Se on vähemmän venyvä kuin sukupuolielimet, ja siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti ja varovaisesti.

 

Seuraavia virheitä kannattaa välttää peräaukkoa venytettäessä:

 

Älä käytä voimaa peräaukon sulkijalihaksen venyttämisessä! Jos sulkijalihas ei ole rento, tunkeutuminen on tuskin mahdollista. Jos olet liian kova, voit vahingoittaa sulkijalihasta ja suolen limakalvoa vakavasti. Siksi: Käytä aina runsaasti liukuvoidetta ja venyttele hitaasti!

 

Käytä vain seksileluja! Jos makuuhuoneessa ei ole sopivaa anaaliseksilelua, on houkuttelevaa turvautua muihin esineisiin. Me MEO:ssa neuvomme tätä vastaan, koska nämä esineet lisäävät loukkaantumis- ja infektioriskiä. On myös hyvä syy, miksi markkinoilla on monia anaalileluja - niissä on leveä jalka, niin sanottu stopper. Muiden esineiden ja lelujen kanssa on olemassa vaara, että ne katoavat peräaukkoon.

 

Älä venytä peräaukkoa ilman liukuvoidetta! Peräaukossa itsessään ei ole emättimen ja peniksen tavoin eritteitä, jotka tuottavat parempaa voitelua. Siksi on tärkeää tarjota kosteutta peräaukon liukuvoiteiden muodossa. Ilman liukuvoidetta peräaukon laajentaminen on erittäin epämiellyttävää ja voi aiheuttaa kipua.

 

Anaalin venyttely on uskomattoman kiihottava seksikäytäntö. Valmistelu vaatii huolellisuutta, ja venyttelyn aikana tarvitaan riittävää varovaisuutta, jotta sulkijalihasta ei venytetä liikaa. Me MEO:lla, anaalin venyttelyn verkkokaupassa, kehotamme sinua lähestymään anaalin venyttelyä varovasti ja empaattisesti - on aina hauskaa löytää jotain uutta anaalin venyttelyn saralla eikä olla kokeiltu kaikkea heti ensimmäisellä kerralla. Etene hitaasti ja varovasti - sitten rakastat anaalin venyttelyä!