Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Fleshjack

Uutiskirje

Fleshjack 

Fleshlight ja Fleshjack ovat selvästi maailman suosituimmat seksilelut. Miehet rakastavat näitä masturbaattoreita, koska niitä on niin monia erilaisia malleja, ne tuntuvat uskomattoman aidoilta, ne ovat suhteellisen halpoja ja niitä on täysin helppo käyttää. Ja mikä tärkeintä, ne takaavat uskomattoman voimakkaat orgasmit.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Fleshjackista ja Fleshlight-masturbaattorista!

 

Fleshlight ja Fleshjack ovat selvästi maailman suosituimpia seksileluja. Miehet rakastavat näitä masturbaattoreita, koska niitä on niin monia eri tyylejä, ne tuntuvat uskomattoman aidoilta, ne ovat suhteellisen halpoja ja niitä on täysin helppo käyttää. Ja mikä tärkeintä, ne takaavat uskomattoman voimakkaat orgasmit.

 

Tämän Fleshlight-oppaan avulla haluamme selittää sinulle, mitä Fleshlight- tai Fleshjack-masturbaattorit ovat ja miten ne toimivat!

 

1.) Mikä on Fleshlight tai Fleshjack?

 

Se on suosittu seksilelu, joka keksittiin 90-luvun lopulla Yhdysvalloissa. Se on varmasti maailman myydyin miesten masturbaattori. Koska masturboija on kuin taskulamppu, sitä on helppo käyttää täysin huomaamattomasti.

 

Miehet rakastavat Fleshlightia ja Fleshjackia yhtä lailla, koska ne näyttävät hyvältä ja saavat seksin tuntumaan todella kuumalta. Sisäinen rakenne tuntuu todella oikealta iholta. Koska Fleshlight tai Fleshjack on helppo piilottaa ja tukeva, näitä masturbaattoreita voi käyttää hyvin myös matkoilla tai tien päällä autossa.

 

Useimmat seksilelut on edelleen tehty naisille. Miesten seksilelut ovat aina olleet melko laiminlyötyjä useimmissa eurooppalaisissa seksikaupoissa. Erinomaisten Fleshjack- ja Fleshlight-tuotteiden valmistajien innovatiivinen henki tekee näistä masturbaattoreista niin hyviä ja niin valtavan innovatiivisia.

 

Ensimmäisen tuotesarjan ensiesittelystä lähtien Fleshlight- ja Fleshjack-masturbaattorit ovat jatkuvasti kehittyneet, joten nykyään saatavilla on laaja valikoima erilaisia malleja, värejä, erilaisia inserttejä, lisävarusteita ja aukkoja (suu, peräaukko ja emätin), jotta voimme palvella asiakkaidemme jatkuvasti muuttuvia tarpeita ja mieltymyksiä kaikkialla maailmassa.

 

2.) Mitkä ovat Fleshlightin tai Fleshjackin varsinaiset osat?

 

Kotelo:

 

Masturbaattorin kotelo on valmistettu iskunkestävästä, vakaasta kovasta muovista (polyeteeni). Sitä valmistetaan tällä hetkellä monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, vaaleansinisenä ja harmaana. Toisinaan on saatavilla Fleshlightin erikoismallistoja muissa väreissä.

 

Kotelossa on ihonvärinen insertti. Se varmistaa, että pehmeä ja joustava holkki säilyttää muotonsa, ja se tarjoaa sisällä tarvittavan vastapaineen. Tämä on ainoa tapa tehdä seksistä Fleshjackin kanssa henkeäsalpaava kokemus.

Täältä

 

Fleshjackin kotelo on avoin edestä ja takaa. Aukoissa on ruuvikierre, johon voidaan ruuvata tiivistekorkki. Kun Fleshjack on suljettu, se näyttää tavalliselta taskulampulta. Näin kukaan ei voi arvata, että kyseessä on masturboija. Fleshjackin tai Fleshlightin uritettu rakenne antaa hyvän otteen, mikä takaa mukavan ja helpon käsittelyn.

 

Etukansi = suojakansi

 

Peitekorkki ruuvataan Fleshlightin etupuolelle ja se suojaa inserttiä lialta ja pölyltä. Se poistetaan ennen käyttöä.

 

Takakansi = venttiilin kansi

 

Tämä säätelee alipainetta Fleshlightin sisäkanavassa. Kun tämä kansi on kiinni, alipaine on korkeimmillaan. Mitä enemmän avaat venttiilikannen, sitä heikompi imun tunne on.

 

Fleshlightin insertti tai holkki

 

Insertti on masturbaattorimme sydän. Se on valmistettu niin sanotusta Super Skin™ -materiaalista, joka on erittäin pehmeää ja erittäin samankaltaista kuin oikea iho. Se sijaitsee kotelon sisällä. Aukko voi olla emättimen, suun tai peräaukon muotoinen, ja se muodostaa sisäänkäynnin jäsenneltyyn sisäkanavaan. Useimmat aukot on otettu kuuluisien pornonäyttelijöiden alkuperäisistä näyttelijöistä, ja siksi ne näyttävät uskomattoman realistisilta. Verkkokaupassamme olevissa Fleshjackeissa on monia erilaisia kanavarakenteita, jotka ovat täysin erilaisia ja tarjoavat monenlaisia stimulaatioita.

 

3.) Mitä erityistä Fleshlightin hylsymateriaalissa on?

 

Sisäkappale on valmistettu Super Skin™ -materiaalista. Tämä on elastomeeri, jolla on hyvin erityisiä ominaisuuksia. Pehmeällä muovilla on suuri elastisuus. Sitä voidaan voimakkaasti deformoida, ja yhdessä Aquameo-voiteluaineemme kanssa se välittää aidon anaaliseksin tunteen. Materiaali mukautuu täydellisesti penikseen ja imee kehon lämpöä.

 

Ohjeet: Miten Fleshlightia tai Fleshjackia käytetään?

 

Tässä kerromme, miten masturbaattori valmistellaan, käytetään ja puhdistetaan.

 

1. Irrota muovitanko

 

Kun käytät Fleshlightia / Fleshjackia ensimmäistä kertaa, huomaat muovitangon holkissa. Tämä sauva suojaa masturbaattorin sisäpuolta valmistuksen ja säilytyksen aikana. Muovitanko on vedettävä ulos ennen masturbaattorin käyttöä.

 

2. Puhdista ja lämmitä Fleshlight

 

Ennen kuin käytät Fleshlightia / Fleshjackia ensimmäistä kertaa, sinun on lämmitettävä se kehon lämpötilaan. Fleshlight on erityisen hauska sooloseksiin, jos säädät insertin lämpötilan oman kehosi lämpötilan mukaiseksi. Älä koskaan lämmitä Fleshlight / Fleshjackia mikroaaltouunissa tai kiehuvassa vedessä. Vaarana on masturbaattorin vahingoittuminen. Lämpimän vesihauteen lisäksi voit käyttää myös niin sanottua "hihanlämmitintä".

 

3. Käytä Fleshlightia aina liukuvoiteen kanssa

 

Kun Fleshlight tai Fleshjack on saavuttanut oikean lämpötilan, voit aloittaa! Sinun tulisi aina käyttää voiteluainetta saadaksesi kaiken irti Fleshlightistasi. Varmista kuitenkin, että käytät vesipohjaista voiteluainetta, kuten Aquameo by MEO®. Monet Fleshlight-insertit on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tuntuu oikealta iholta. Muut voiteluaineet vahingoittaisivat tätä materiaalia.

 

Aseta Aquameo-liukastepullo masturbaattorin sisäkanavaan ja kaada kanavaan reilu määrä liukastetta. Työnnä peniksesi kanavaan ja kostuta penis geelillä tunkeutumalla hitaasti ja kääntämällä Fleshlight / Fleshjackia sivuttain.

 

4. Imuvaikutuksen säätäminen

 

Fleshlight on valmis, kun se on täytetty liukuvoiteella. Joskus huomaat, että sisäinen paine on liian voimakas tai liian heikko. Voit säätää imutehoa monissa Fleshlightissa / Fleshjackissa kääntämällä venttiilin korkkia. Venttiilikorkin kääntäminen enemmän tai kokonaan alaspäin lisää lelun sisäistä painetta. Painetta voidaan alentaa löysäämällä venttiilikorkkia. Hyvin alhainen paine syntyy, kun venttiilikorkki poistetaan kokonaan. Kokeile, mistä pidät eniten. Riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, millaisen paineen haluat sisälle.

 

5. Fleshlightin tai Fleshjackin käyttäminen

 

Se, miten käytät Fleshlightia / Fleshjackia, on sinusta kiinni. Periaatteessa on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa. Toisaalta Fleshlightia voidaan käyttää käsin käsin. Toisaalta Fleshlightia voi käyttää myös ilman, että kädet koskettavat lelua. Manuaalinen vaihtoehto toimii samalla tavalla kuin klassinen itsetyydytys: kun Fleshjackia / Fleshlightia liikutetaan yhdellä tai kahdella kädellä, voit stimuloida itseäsi. Masturbaattori voidaan myös puristaa kahden esineen väliin. Tukea voivat antaa patjan päällä olevat tukevat tyynyt. Sohvat tarjoavat usein mahdollisuuden kiinnittää Fleshlight tai Fleshjack. Fleshlight-lisävarusteina on imukuppikiinnike laattoihin tai lasiin (Fleshlight Shower Mount), iPad-kiinnike (Launchpad) ja paljon muuta.

 

Tutustu Fleshjackin huippumyyjiin MEO:ssa:

 

Fleshjackin masturbaattorit vakuuttavat aidolla anatomiallaan ja mahdollistavat intensiivisen stimulaation. Nupukoitu tai uurrettu anaalikanava ja patentoitu Super Skin -materiaali luovat uskomattoman tunteen, joka innostaa jokaista miestä. Jos haluat ostaa Fleshjack-masturbaattorin tai Fleshjack-dildon, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kaikki uudet Fleshjack-masturbaattorimallit eri koostumuksilla sekä monia Fleshjack-sarjan dildoja.de löydät Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo ja tietenkin suosittu FleshSack!