Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

TENGA-lelut

Uutiskirje

TENGA-lelut 

Uusimmat Tenga-masturbaattorit lupaavat henkeäsalpaavia orgasmeja ja saavat miesten sydämet sykkimään nopeammin! Tenga-lelut rikastuttavat seksielämääsi riippumatta siitä, oletko yksin vai kumppanisi kanssa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12

Tenga-masturbaattori takaa sinulle äärimmäisen orgasmin ja korvaa "vanhan kunnon käsityön" masturboidessasi.

 

Kuuluisat Tenga-munat vai kumpi tuli ensin: kana vai muna?

 

Ikuinen kysymys. Mutta yhden asian tiedämme varmasti: kun on kyse masturboivista munista, Tenga tuli ensin. Jos olet täällä MEO:n Tenga Shopissa, olet luultavasti kuullut niistä, mutta jos et ole, lue eteenpäin, niin kerromme sinulle kaiken Tenga-munista ja kaikista muista japanilaisen yrityksen upeista tuotteista.

 

Tenga valmistaa laajan valikoiman seksileluja, pääasiassa masturbointilaitteita, jotka löydät MEO:n aikuisten verkkokaupasta. Tengan perusti vuonna 2005 japanilainen Koichi Matsumoto. Matsumoto on lahjakas ja luova yrittäjä, joka vietti lapsuudessaan koko päivän maalaamalla, piirtämällä ja purkamalla esineitä ympäriltään. "Arvosanani taide- ja käsityötaidoissa olivat aina parhaita", hän sanoi haastattelussa. Kun poika oli suorittanut oppisopimuskoulutuksen teknisessä oppilaitoksessa, hän alkoi tuunata superautoja ja purkaa vanhoja autoja. Palkka oli niin huono, että hän joutui jopa nukkumaan jonkin aikaa autossaan tai ystävänsä luona lattialla. Kun nuori Koichi oli suorittanut oppisopimuskoulutuksen automekaanikkona, hän alkoi tuunata autoja ja puuhastella klassikkoautojen kanssa. Palkka oli kuitenkin niin hirveän huono, että hän joutui nukkumaan jonkin aikaa autossaan tai ystävänsä talon lattialla. Sitten hän vaihtoi työpaikkaa ja löysi työpaikan käytettyjen autojen myyjänä. Pian hänestä tuli jälleenmyyjäliikkeen paras myyjä. "Palkka, palkkiot, bonukset ja kaikki muut erityiskorvaukset huippumyyjänä olivat loistavia, ja elämäni alkoi vihdoin vakiintua. Mutta en silti päässyt eroon siitä oudosta tunteesta sisälläni. Autojen myyminen oli kivaa, mutta tunsin silti olevani luova." Ainoa ongelma oli, ettei hänellä ollut aavistustakaan, miten olla luova.

 

Matsumoto halusi ehdottomasti perustaa oman yrityksen, joten hän analysoi Japanin markkinoita ja niiden tarpeita. Vapaa-ajallaan hän tutki monenlaisia tuotteita ja tajusi yhtäkkiä, että jo olemassa olevat seksilelut herättivät hänessä tiettyä levottomuutta. "Se johtui siitä, että tuotteet eivät antaneet minulle minkäänlaista turvallisuutta tai luottamusta", hän raportoi. Yksi asia oli hänelle kuitenkin selvä: miehet tyydyttävät itseään, ja on varmasti epäterveellistä tukahduttaa oma seksihalunsa. Miksi tuotteet, joiden pitäisi täyttää tämä tarve, saavat meidät tuntemaan olomme epävarmaksi? Yksi vilkaisu riitti hänelle ymmärtämään, että monia parannuksia voitaisiin tehdä. Hänellä oli ainutlaatuinen, suuri tilaisuus kehittää jotain todella vallankumouksellista.

 

Kuitenkin lukemattomien prototyyppien kehittämisen jälkeen ja kun hänellä oli jo taloudellisia vaikeuksia, hänen tilaisuutensa tuli vihdoin. Hän toi markkinoille erilaisia Tenga Original Cup -masturbaattoreita, tyhjiökupin, pehmeän putkikupin, pyörivän pään kupin, kaksoisreikäkupin ja tietysti ilmatyynykupin. Ensimmäisenä vuonna hän myi jo yli miljoona masturboijaa. Kyllä, luit oikein - yli MILJOONAA Tenga-masturbaattoria yhden vuoden aikana! Se oli yrittäjän saavutus tällä markkinasegmentillä, jollaista ei ollut ennen nähty.

 

Myyntimenestyksen myötä tuli kansainvälistä kiinnostusta ja tarjouksia. Lukuisat yritykset monista maista lähestyivät Tengaa markkinoidakseen näitä uudenlaisia masturbaattoreita. Seuraavina vuosina Tenga, joka tuolloin valmisti kiistatta parhaita masturbaattoreita miehille, lanseerasi yli 20 uutta tuotetta ja lukemattomia tuotesarjoja ja nousi miesten nautinnon maailman ehdottomaan kärkeen. Hänen ikuinen periaatteensa: Muoto seuraa fantasiaa!

 

Tenga, ehdottomasti maailman johtava miesten masturbaattorien valmistaja!

 

Nykyään Tenga-yhtiö on maailman johtava yhtiö miesten masturbaattoreiden kehittämisessä, ja vaikka kaikki sen tuotteet ovat erittäin menestyksekkäitä, Tenga on saavuttanut kansainvälistä mainetta kuuluisien Tenga-munien ansiosta. Ja hyvästä syystä. Lelu, jonka sisällä on yllätys. Erilaisia värejä, tekstuureja, muotoja ja kovuusasteita, joten voit valita makusi mukaan. Kiimainen yllätysmuna aikuisille. Toiminnallisuuden, omaperäisyyden ja muotoilun yhdistelmä on vakuuttava!

 

Jos tutustut tarkemmin Tenga-brändiin, huomaat, että Tenga on paljon muutakin kuin seksileluyritys. Tenga edustaa elämäntapaa ja modernia tapaa suhtautua itseensä ja muihin

 

Paras masturbaattori miehille tai Tenga-tuotteet miesten nautintoon:

 

Me selitämme sinulle täällä MEO:ssa ihanaa nautintovalikoimaa, jota Tenga tarjoaa meille eri tuotesarjoillaan, jotka on sovitettu täydellisesti jokaisen miehen tarpeisiin ja makuun itsetyydytyksessä.

 

Mitä voit odottaa Tenga Cup -sarjasta?

 

Yksinkertaisuus, josta puhuimme, oli läsnä Tengan idean alusta lähtien, ja voimme yhä nähdä sen Tengan ensimmäisissä tuotteissa, jotka Tenga lanseerasi - viisi alkuperäistä Tenga Cupia. Nämä ovat kertakäyttöisiä leluja, jotka tarjoavat erilaisia toimintoja ja ovat ihanteellisia aloittelijoille. Original Vacuum Cup, joka tunnetaan myös nimellä "Deep Throat", on Tengan klassinen masturboija. Sinun ei kuitenkaan pidä ajatella, että se on vanhentunut.

 

Erittäin erikoisella mekanismilla varustettu rakenne koostuu äärettömästä määrästä nuppuja ja aaltoja. Kuten kaikissa alkuperäisissä kupeissa, lukuun ottamatta kaksoisreikäkuppia, jota voidaan käyttää jopa molemmin puolin, Tenga Vacuum Cupissa on erityinen polyuretaanista valmistettu tyyny, joka pidättää voiteluaineen ja hajottaa sen heti peniksen asettamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että kondomin käyttö tai ejakulaation yrittäminen tuotteen ulkopuolella ei pidentäisi sen käyttöikää, sillä voiteluaine on jo jakautunut Tenga Sextoy -mallin sisälle, mikä johtaa materiaalin heikkenemiseen. Älä siis tee asioita monimutkaisemmiksi - avaa kansi, työnnä peniksesi sisään ja..... nauti orgasmiin asti.

 

Pehmeän putkikupin avulla voit säätää painetta yksilöllisesti heti, kun aloitat masturboinnin. Sen pullon muotoisen rungon avulla voit puristaa, vapauttaa, hieroa tai silittää penistäsi. Etsitkö 360 asteen tuntemuksia? Täältä saat niitä. Rolling Head Cup! Se, mikä erottaa tämän Tenga Cupin muista, on sen joustava runko, jonka avulla voit tehdä kaikki kuviteltavissa olevat liikkeet. Rullaavat liikkeet, eteen- ja taaksepäin, vasemmalta oikealle ja päinvastoin... Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

 

Kuten jo mainittiin, Double Hole Cup on ainoa viidestä alkuperäisestä string-kupista, jota voi käyttää jopa molemmin puolin. Miksi? Koska se on suunniteltu kahdella täysin erillisellä aukolla, jotka mahdollistavat kaksi erilaista tuntemusta. Haluaisitko mieluummin jotain hellävaraista vai jotain kiinteämpää? Liikuta rannettasi ja valitse itse. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Tenga esittelee Air Cushion Cupin - maailman ensimmäisen masturbaattorin, jossa on ilmatyynyrakenne ja 24 ilmakammiota.

 

Tässä vaiheessa ei pidä jättää mainitsematta, että Tenga tarjoaa myös Ultra Size -mallistoa alkuperäisistä Tenga Cupeista, sillä yritys on todella ajatellut kaikkia miehiä. Sama seksilelu, mutta isompi ja voimakkaammalla imuvaikutuksella suurinta nautintoa varten.

 

Japanilainen yritys on sitoutunut seksuaaliterveyteen ja jokaisen miehen oikeuteen elää niin kuin haluaa, eli ilman häpeää ja pakkoa. Tästä syystä Tenga on lanseerannut erityisen Tenga Cupin joka vuosi LGTBI Pride -tapahtuman yhteydessä jo useiden vuosien ajan. Tenga pyrkii parantamaan itsetyydytystä vuosi vuodelta, mutta ei yksinomaan oman voittonsa vuoksi. Osa näiden värikkäiden tuotteiden myynnistä saaduista tuloista menee seksuaalivähemmistöjen puolesta puhuville järjestöille. Wow!

 

THE kuuluisa Tenga Egg, Tengan muna! Mitä sinun pitäisi etsiä, kun ostat Tenga Egg -munan? Täältä MEO:sta saat vinkkejä ostamiseen, saat selville, mitä eroja on ja millä kriteereillä kannattaa valita.

 

Palataanpa takaisin kuuluisiin itsetyydytysmuniin, Tenga Eggiin, selittääksemme, miksi niistä on tullut todellinen voimavara miehille kaikkialla maailmassa. Käsittelemme myös Tengan nykyään tarjoamien eri Tenga Eggs -munien ominaisuuksia. Erikoispainosten ja muiden tuotemerkkien kanssa tehdyn yhteistyön lisäksi voit valita Tenga Eggsin eri lajikkeiden välillä. Tenga tarjoaa sinulle kaksi erilaista sarjaa: "Regular", jossa on tavallinen stimulaatio, mallit Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper ja Silky ja sarja "Strong", mallit Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny ja Surfer, kuusi munaa kaikkein kokeellisimmille joukossasi.

 

Tämä tarkoittaa, että voit nauttia pehmeämmistä tuntemuksista kuudella tavallisella munalla, kun taas kovempi linja on niille, jotka haluavat intensiivisemmän ja vahvemman tekstuurin. Jokaisella Tenga-munalla on myös erilainen väri ja muoto. Haluatko tietää salaisuuden? Katso tarkkaan pintaan piirrettyjä ääriviivoja, sillä tunnet ne peniksessäsi, kun olet paljastanut Tenga Eggin.

 

Tenga-päätuotteessa on joitakin ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä kaikille malleille. Etkö ole varma, sopiiko Tenga Egg peniksellesi? Voimme lopettaa huolesi: KYLLÄ, koska ne on valmistettu elastomeeristä, erittäin joustavasta materiaalista, joka mukautuu mihin tahansa peniskokoon ja tuntuu pehmeältä, seksikkäältä ja kostealta. Hyvä tietää: Pallot ovat kertakäyttöisiä, ja niiden mukana tulee voitelupussi. Kaikki mitä tarvitset sooloseksiin, on siis jo mukana.

 

Tenga Egg on suunnilleen oikean munan kokoinen, joten voit ottaa sen mukaan mihin tahansa. Miten se tarkalleen ottaen toimii? Poista pakkaus, avaa se, ota liukuvoide esiin ja kostuta munan sisä- ja ulkopuoli. Nyt sinun tarvitsee vain sujauttaa se peniksen päälle ja liikuttaa sitä ylös ja alas. Hyvin yksinkertaista, mutta uskomattoman kiimaista!

 

Jos pidit ensimmäisestä Tenga Egg -munasta, sinun on ehdottomasti kokeiltava koko Tenga Egg -munavalikoimaa. Tarjolla on tiukempia munia, joissa on aaltoja, kuten Tenga Egg Wavy, joissa on verkkomainen rakenne, joissa on toisiinsa kietoutuvia lankoja, jotka simuloivat suuseksiä, kuten Tenga Egg Silky, ja jopa kylmää vaikutusta, kuten Tenga Egg Cool.

 

Mikä on Tengan paras muna-masturbaattori?

 

Se riippuu todella henkilökohtaisesta maustasi. Sinun kannattaa kokeilla niitä kaikkia, jotta saat selville, mikä on Tengan paras muna-masturbaattori. Mutta jos mietit, mistä ostaa Tenga Egg -munamasturbaattoreita, voimme kuitenkin auttaa sinua, sillä löydät lähes kaikki mallit täältä MEO:n seksikaupasta.

 

Haluatko antaa jollekulle erityistä herkkua Tengan kanssa? Tenga-muna ei ole vain loistava pääsiäislahja!

 

Jos olet menossa juhliin etkä tiedä, mitä antaisit, ehkä me voimme antaa sinulle ideoita. Miten olisi korillinen kananmunia? Sillä Tenga tarjoaa sinulle kuuden erilaisen Tenga-munan sarjan. Ongelma on, että sinun on luultavasti etsittävä uusi lahja, kun tuntuu siltä, että haluat pitää kaikki kuusi seksimunaa itselläsi.

 

Uskomattoman hieno Tenga Air-Tech -masturbaattori, jolla on pitkä käyttöikä

 

Etsitkö aivan erityisiä tuntemuksia, joita vain Tenga-seksilelu voi antaa sinulle, ja haluat myös, että suosikkiseksilelusi kestää pidempään? Silloin Air-Tech-masturbaattori on oikea valinta sinulle. Eri malleissa on upea Air Flow -rakenne, jonka ansiosta ilma pääsee poistumaan peniksen työnnön aikana, mikä luo tyhjiöefektin, joka katapultoi sinut orgasmin taivaaseen pilviin! Lisäksi tiimalasin muotoilu takaa mukavan otteen. Valitse eri Air-Tech-malleista sinulle parhaiten sopiva voimakkuus ja lujuus.

 

Jos haluat säätää seksilelusi painetta ja kokoa yksilöllisesti, Air-Tech Twist saattaa olla sinulle paras ratkaisu. Voit kiertää Air-Tech Twist -masturbaattoria jopa 5 kertaa, ja jokainen kierre lisää penikseen kohdistuvaa painetta. Air-Tech Twist -masturbaattorin avulla sinulla on siis viisi seksilelua yhdessä!

 

Haluatko tietää, mikä on parasta Air-Tech-masturbaattorissa?

 

Kaikkia malleja voi käyttää uudelleen niin usein kuin haluat. Voit nauttia niistä lähes loputtomiin. Kyllä, luit oikein. Edellytyksenä on tietenkin säännöllinen hygienia. Puhdista Tenga-masturbaattori jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä vedellä, miedolla saippualla tai Toy Cleaner -puhdistusaineellamme VERYCLEAN ja anna niiden kuivua, kun olet saavuttanut kliimaksin. Lupaamme sinulle, että Tenga Air Tech by Tenga on yksi parhaista miesten masturbaattoreista, joita tulet koskaan kokeilemaan.

 

Miten käytän Tenga Air-Tech -masturbaattoria?

 

Sitä on erittäin helppo käyttää. Poista ensin polypropeenihylsyä suojaava pakkaus; avaa masturboija vetämällä korkista; käytä riittävästi liukuvoidetta asettamiskohtaan, vuoren sisäpuolelle ja penikseen. Varmista ennen peniksen asettamista, että olet poistanut tarran, joka on hihan päällä olevassa ilmareiässä.

 

Jos haluat nauttia manuaalisen imurin vaikutuksesta, sinun tarvitsee vain peittää ilma-aukko sormillasi halutun imun voimakkuuden mukaan. Vai kuulutko niihin, jotka haluavat säästää itsensä vaivalta? Jos tämä on sinun tapauksesi, valitse Tenga Air-Tech VC masturbaattori. Tämä malli on yhteensopiva elektronisen alipaineensäätimen kanssa. Laita se masturbaattoriin ja anna vain mennä!

 

Mikä tekee Tenga Flip -masturbaattorista niin erityisen?

 

Mikä Tenga Flip on tarkalleen ottaen? Tenga Flip -masturbaattori on miesten masturboija, jossa on ainutlaatuinen, helposti avattava järjestelmä. Kuten missä tahansa seksilelusarjassa, Tenga on suunnitellut Flipistä useamman kuin yhden mallin jokaiselle miestyypille. Tenga Flip Hole on ehkä tunnetuin. Avaa masturbaattori irrottamalla lukko ja säädä voimakkuutta 3-painikkeisella ohjauspaneelilla stimuloidaksesi haluamaasi peniksen osaa (juurta, akselia tai kitalakea). Huippumallina Tenga on jopa kehittänyt Flip Zero -elektronisen tärinän. Se painaa, värisee ja mukautuu täydellisesti peniksesi mukaan. Tämä uusi masturboija voidaan edeltäjiensä tapaan kääntää auki, jolloin voiteluaineen levittäminen ja masturbaattorin puhdistaminen on helpompaa. Erityisen hienoa on, että kaikki Tenga Flip -mallit ovat uudelleenkäytettäviä. Kun olet ruiskuttanut, puhdista se lämpimällä vedellä ja Toy Cleaner -puhdistusaineellamme VERYCLEAN, jotta voit käyttää sitä seuraavalla kerralla täysin rauhassa.

 

Tenga Flip -mallistosta löydät Tenga Hole -masturbaattorin, Flip Zeron ja Flip Orbin. Kannattaa tietää, että yhdessä Flip 0 -masturbaattorissa on myös värinätoiminto. Vai luulitko, ettei miehille tarkoitettuja vibraattoreita ole olemassa? Ei ole mitään, mitä Tenga ei olisi keksinyt. Kannattaa pitää mielessä, että jos voimakkaat tekstuurit ovat intohimosi, kannattaa valita mustat mallit. Miksi? Koska ne on suunniteltu erityisesti kovempiin leikkityyppeihin sooloseksin aikana.

 

Ja mikä tekee Tenga Spinner -masturbaattorista niin erityisen?

 

Pidätkö Tenga-pallojen hyvin erityisestä tekstuurista ja haluat nauttia niistä useita kertoja uudelleenkäytettävänä leluna? Sitten meillä on sinulle täydellinen masturboija: niin sanottu Tenga Spinner. Haluatko tietää miksi? Tämä Tengan masturbaattori ei ole ainoastaan uudelleenkäytettävä masturboija, joka on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja VERYCLEAN suihkeella, vaan se perustuu myös muotoiluun, jonka ansiosta voit pyörittää sitä akselinsa ympäri, joten se ei ole vain ylös ja alas kuten vanha kunnon "käsityö". Sen erilaiset tekstuurit antavat sinulle henkeäsalpaavia tuntemuksia. Kuten aina, Tenga on kehittänyt erilaisia malleja parantaakseen nautintoasi ja vaikeuttaakseen valintaasi. Valittavana on yhteensä kolme versiota, joissa on eri halkaisijat, muodot ja kovuudet.

 

Tenga Spinner Tetra -mallin pinnassa on erityisen pehmeä sisäpinta miellyttävää masturbaatiota varten. Elastomeerista valmistettu, 16,9 cm:n syvyydellä ja 5,1 cm:n leveydellä varustettu masturboija mukautuu täydellisesti mihin tahansa peniksen kokoon.

 

Spinner-perheeseen kuuluu myös Tenga Spinner Hexa, joka on varustettu poikkeuksellisella spiraaliefektillä, joka pyörii peniksen ympärillä, kun se on masturbaattorin sisällä. Pienemmän halkaisijan ja kuusikulmaisista pinnoista koostuvan sisustan, jossa on kiinteämpi pinta, ansiosta voit kokea vieläkin enemmän tuntemuksia.

 

Haluatko säilyttää spiraaliefektin, mutta nauttia runkkauksesta kovemmalla tekstuurilla? Löydät sen Tengasta! Mallin nimi on Tenga Spinner Shell. Tämän masturbaattorin sisärakenne koostuu kiinteistä puolipalloista ja sen halkaisija on koko valikoiman kapein, joten se tarjoaa voimakasta stimulaatiota.

 

Uusi Tenga-malli? Niitä on kaksi! Entä onko Tengo Geo -masturbaattori sinua varten? Entä miten käytät Tengan Glacier- tai Coral-masturbaattoria?

 

Tenga Geo -masturbaattorin käyttö miehille on äärimmäisen jännittävää! Työnnä koristerakennetta sisäänpäin ja levitä aukkoon ja Geo Glacier -masturbaattoriin hieman Aquameo-voiteluainetta. Liu'uta sitten sisään ja nauti kiihottavasta sisätilasta! Masturbaattori hieroo penistäsi intensiivisesti uritetun rakenteensa avulla. Suunnittelu perustuu muotoihin ja rakenteisiin, joita on myös luonnossa, ja tarjoaa sinulle henkeäsalpaavaa stimulaatiota.

 

Käyttö on helppoa: avaa Tenga Geo -masturbaattorin kotelo, kaada reilu määrä Aquameo-liukuvoidetta sisäänkäynnin kohdalle ja kanavaan. Pehmeä materiaali mukautuu nopeasti kehon lämpötilaan itsetyydytyksen aikana. Käytön jälkeen huuhtele juoksevan veden alla sisä- ja ulkopuolelta puhdistaaksesi. Ravista jäljelle jäänyt vesi pois ja taputtele kuivaksi. Käännä sitten masturbaattori nurinpäin niin, että kuvioitu puoli on ulkopuolella. Aseta jalustalle kuivumaan muutamaksi tunniksi laittamatta kantta päälle. Kuivumisen jälkeen kansi voidaan laittaa päälle. Käytä Tenga Geo -masturbaattoreita vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa

 

Jotta se liukuu viileästi! Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Tenga Egg tai Tenga Masturbatorin kanssa?

 

Varmista nautinnollisimman kokemuksen saamiseksi, että käytät Tenga-masturbaattoriin riittävästi voiteluainetta ennen jokaista käyttökertaa. Jokaisen ostamasi uuden tuotteen mukana tulee näyte Tengan voiteluaineesta. Tenga Egg -masturbaattorit ja Tenga Original Cup on suunniteltu kertakäyttöön, joten mukana tuleva voiteluaine riittää. Uudelleenkäytettävissä masturbaattoreissa kannattaa käyttää Aquameo-vesiliukoista voiteluöljyä! MEO:n liukuvoide Aquameo on vesiliukoinen eli vesipohjainen, ja se on kehitetty erityisesti masturbointilaitteita ja seksileluja varten. aquameo ei vahingoita masturbointilaitettasi, säilyttää sen rakenteen ja helpottaa peniksen asettamista ja tarjoaa enemmän hauskuutta sooloseksin aikana.

 

Seksikäs, eroottinen ja lämmin! Mikä tarkalleen ottaen on Tenga Hole Warmer?

 

Masturbaatio ei ole koskaan ollut näin miellyttävää. Tenga Tenga -lämmittimen avulla Tenga Hole Warmer voit lämmittää masturbaattorisi ruumiinlämpöön, jotta saat luonnollisemman tunteen itsetyydytyksen aikana. Se on lämmitystanko itsetyydytyslelujen lämmittämiseen ja sitä voidaan käyttää jopa 30 kertaa. Taivuta vain Tenga Hole Warmer metalliterää ja työnnä se haluamaasi masturbaattoriin. Vain lyhyen ajan kuluttua lelusi on miellyttävässä lämpötilassa entistäkin elävämpää nautintokokemusta varten.

 

Hygienia on ehdoton edellytys! Miten puhdistan Tenga-seksileluni?

 

Vietä LISÄÄ aikaa leikkimällä ja VÄHEMMÄN aikaa siivoamalla! Suihkuta vain Toycleaner VERYCLEAN -puhdistusainetta Tenga-masturbaattorillesi , anna sen kuivua ja lähde uuden hauskanpidon pariin! MEO:n hygieeninen VERYCLEAN 2.0 -suihke soveltuu erityisesti masturbaattorisi tehokkaaseen puhdistamiseen. VERYCLEAN 2.0 on suihkutettava puhdistusaine, joka soveltuu erityisesti Tenga-masturbaattorien ja muiden eroottisten lelujen puhdistamiseen ja huoltoon. VERYCLEAN 2.0 on lelujen puhdistusaine ja puhdistaa kädet, pinnat, välineet ja seksilelut. Monipuolinen materiaaliyhteensopivuus tekee VERYCLEAN 2.0:sta yleispätevän SexToy-puhdistusaineen.