Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage artikkelit

Uutiskirje

Bondage artikkelit 

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on erikoistunut vuodesta 1997 lähtien erilaisiin BDSM-tuotteisiin, jotka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita bondage- ja muista BDSM-variaatioista. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, ruoskia, floggerfetissivaatteita, seksileluja ja tarv...

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on erikoistunut vuodesta 1997 lähtien erilaisiin BDSM-tuotteisiin, jotka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita bondage- ja muista BDSM-variaatioista. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, ruoskia, floggerfetissivaatteita, seksileluja ja tarvikkeita kaikille kokemustasoille.

Lisää

Alaluokat

 • MEO: Laadukkaiden nahka- ja neopreenikäsirautojen yhden luukun myymälä! Etsitkö täydellisiä käsirautoja BDSM-sessioihisi? Sitten MEO on oikea paikka sinulle! Olemme luotettava bondage-kauppasi, josta saat laadukkaat nahasta, neopreenista tai teräksestä valmistetut käsiraudat.

 • Nauti täydellisestä hallinnan menetyksestä orjuudessa täydellisesti käsintehdyillä nahka-, neopreeni- tai teräsnilkkahihnoilla. Nilkkamansettimme ovat mukavat, kestävät ja pitkäikäiset. Lukittavat nilkkahihnat voivat olla tehokas tapa nauttia jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista. Ne voivat auttaa kumppaneita tutkimaan halujaan ja rajojaan ja luomaan syvemmän siteen luottamuksen ja haavoittuvuuden yhteisten kokemusten kautta.

 • BDSM-panta symboloi ehdotonta alistumista BDSM-suhteessa. Meillä on lukuisia nahasta, neopreenistä ja teräksestä valmistettuja BDSM-kaulapantoja. Rentoudu ja nauti hallinnan menettämisestä orjuudessa BDSM-pannalla, joka sopii täydellisesti ja on valmistettu nahasta, neopreenistä tai teräksestä. BDSM-pantamme ovat mukavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Lukittavat BDSM-pannat voivat olla ihana tapa tehdä jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista entistäkin intensiivisempiä.

 • BDSM-hihnat ovat olennainen osa bondage- ja bondage-taidetta. Niitä käytetään sitomaan ja hallitsemaan kumppania ja tarjoamaan erilaisia aistillisia kokemuksia.

 • Ripustussidonta voi luoda enemmän läheisyyttä välillenne, koska se vaatii paljon luottamusta olla sidottuna ja luopua oman kehon hallinnasta. Mutta kun olette täysin sidottuja, vapautuu jännittävä adrenaliini- ja endorfiinikoktail. Ja tietenkään ilmiömäinen orgasmi riippusidonnassa ei ole mitään, mistä voisi kiivastua. Täältä MEO:sta löydät kaikki tuotteet, joita tarvitset ripustussidontaan.

 • Säädettävä levityspalkki on erittäin käytännöllinen lisävaruste orjuudessa, joka estää alistuvaa kumppania sulkemasta jalkojaan tai puristamasta käsiään yhteen. Näin sidottuna kumppanisi on täysin armoillasi, ja peräaukko tai emätin, penis ja kivekset tai nännit ovat optimaalisesti saatavilla ilman vastarintaa. MEO:sta löydät laajan valikoiman levitystankoja...

 • MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden turvajärjestelmien kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia käsirautoja, nilkkahihnoja, suukapuloita, valjaita, silmäsiteitä ja naamareita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia rajoituksia ja bondage-tarvikkeita, joita et löydä mistään muualta.

 • Jos etsit eksklusiivista nahkaista bondage-vyötä, olet tullut oikeaan paikkaan! Jokainen, joka uppoutuu BDSM:n ja bondagen jännittävään maailmaan, huomaa nopeasti, kuinka korvaamattomia nämä BDSM-vyöt ovat. Bondage-vyöt ovat tärkeä osa BDSM-käytäntöjä, ja mieltymykset ovat yhtä moninaisia kuin sovelluksetkin.

 • Bondage-istunto ei voi olla täydellinen ilman tätä monikäyttöistä nauhaa. Bondage-teippiämme voidaan käyttää esimerkiksi suukapulan kiinnittämiseen tai sitomiseen. Käytä mielikuvitustasi löytääksesi loputtomia mahdollisuuksia! MEO:n bondage-teippi ei ole liimautuva, joten voit käyttää sitä kaikkialla vartalossasi BDSM:ään ilman pelkoa hiusten repimisestä irrottaessasi teippiä.

 • Anna meidän sitoa sinut. Bondage-köysi monissa väreissä ja laaduissa.

 • Uppoudu aistien valtakuntaan ja tutustu poikkeukselliseen kokoelmaan sidontaköysiä - todellinen juhla silmille ja aisteille. Tästä MEO-kaupan kategoriasta et löydä tavallisia bondage-köysiä, sillä jokainen köysi on huolella valmistettu italialainen mestariteos, joka on taitavasti kääritty hienoimpaan italialaiseen vasikannahkaan. Tämä poikkeuksellisen pehmeästä ja kestävästä nahasta tunnettu nahka tarjoaa aistillisen kokemuksen, joka on vertaansa vailla.

 • Rikastuta bondage-istuntoasi näillä ihanilla BDSM-tarvikkeilla, jotka upottavat sinut perinteisen japanilaisen Shibari-sidonnan kiehtovuuteen hyvin erityisellä tavalla. Täältä MEO:sta löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tarvitaan Shibari-sidonnassa. Bondage-verkkokauppamme muista kategorioista löydät myös bondage-köysiä, nahkaisia käsi- ja jalkahihnoja sekä muita bondage-tarvikkeita.

 • Tilaa alkuperäiset poliisin käsiraudat ja teräksiset käsiraudat verkossa ja huomaamattomasti! Valmistettu Saksassa, Clejuso ja muut merkit. Suuri valikoima edulliseen hintaan.

 • MEO on bondage- ja BDSM-asiantuntija. Jalkahihnat Clejuso ja muita merkkejä laajassa valikoimassa.

 • Intensiivistä kokemusta varten: puhallettavat turvajärjestelmät , tyhjiöpeti, puhallettavat naamarit.

 • Käytännölliset sidontatarvikkeet, jotka auttavat sitomisessa.

 • Tutustu itse sidonnan maailmaan MEO:n kanssa, joka on täydellinen itse sidonnan myymäläsi, jolle on ominaista laaja valikoima ja erinomainen laatu. Uppoudu MEO:n self-bondage-myymälän laajaan valikoimaan, josta löydät kaiken, mitä sydämesi toivoo, klassisista rajoituksista innovatiivisiin self-bondage-laitteisiin.

 • MEOBOND - elektroninen aikalukko itsesidonnan ja BDSM:n ystäville!

  MEOBONDin avulla sinulla on täydellinen työkalu itsesidontaistuntoa tai BDSM-pelejä varten ilman kumppania. Elektronisen aikalukkomme avulla voit aikatauluttaa ja hallita omaa istuntoasi, jotta voit antautua täysin.

 • Bondage Bearz Nallekarhut - BDSM innoittamana pehmolelut

 • MEO Online BDSM- ja sairaalaseksikauppa on ollut yksi maailman johtavista korkealaatuisten psykiatristen rajoitusten ja sairaalahihnojen toimittajista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia sairaalaliittimiä, kuten käsirautoja, suukapuloita, päävaljaita, silmäsiteitä ja muita lisävarusteita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia potilaskiinnittimiä, joita et löydä mistään muualta.

MEO Bondage Shop on sinun yhden luukun kauppasi kaikelle, mikä liittyy bondageen ja BDSM:ään. Bondage-kaupastamme löydät laajan valikoiman bondage-tarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle kokemustasolle.Myymälässä olevat bondage-köytemme ovat ihanteellisia Shibariin ja muihin bondage-taidemuotoihin. Voit valita eri pituuksien ja materiaalien välillä, jotta löydät bondage-myymälästä juuri sen, mitä tarvitset bondage-sessioihisi.

Täältä löytyvät käsiraudat ja kiinnityshihnat ovat kestäviä ja turvallisia - olennainen osa onnistuneita bondage-leikkejä. MEO Bondage Shop tarjoaa myös eksklusiivisia bondage-paketteja, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset jännittäviin bondage-kokemuksiin. Nämä sarjat ovat loistava vaihtoehto bondage-aloittelijoille, jotka saavat kaikki tarvittavat bondage-tarvikkeet yhdessä kätevässä paketissa.

Bondage Shopista löydät myös erityisiä bondage-kalusteita, jotka sopivat mihin tahansa leikkihuoneeseen ja vievät bondage-kokemuksesi seuraavalle tasolle. Jos etsit erikoislaatuista stimulaatiota, löydät Bondage Shopista myös valikoiman leluja, kuten nännipihdit, bondage-naamarit ja paljon muuta.

MEO Bondage Shopissa pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme ja tarjoamaan uusimpia bondage-trendejä ja -välineitä, jotta sinulla olisi aina parhaat ja jännittävimmät tuotteet. MEO Bondage Shopin asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Ymmärrämme, että bondage on hyvin intiimi kokemus ja että luottamuksellisuus on sinulle erittäin tärkeää. Ostoksiasi Bondage Shopista käsitellään luottamuksellisesti ja lähetetään huomaamattomissa paketeissa.

Jos sinulla on kysyttävää bondage-tuotteista tai -tekniikoista, MEO Bondage Shopin kokenut tiimimme auttaa ja neuvoo sinua mielellään. Käy online-bondage-myymälässämme ja koe bondagen koko valikoima. MEO Bondage Shop on luotettava kumppanisi bondage-maailmassa, jossa asiantuntemus, valikoima ja palvelu odottavat sinua ainutlaatuisessa bondage-ostoskokemuksessa.

Tutustu bondage-maailmaan ja toteuta BDSM-unelmasi MEO Bondage Shopissa. Oletko utelias bondage-maailmasta ja haluat ottaa ensiaskeleesi? Ei hätää, MEO Bondage Shopista löydät kattavaa neuvontaa ja laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat sinua löytämään tiesi tällä jännittävällä alalla. Olet myös tullut oikeaan paikkaan, jos sinulla on jo bondage-kokemusta ja haluat laajentaa varusteitasi.

Köysistä ja valjaista suukapuloihin ja kaulapantoihin, bondage-myymälässämme on kaikkea, mitä sydämesi toivoo. MEO Bondage Shopissa pidämme erityistä huolta siitä, että kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat turvallisia ja mukavia käyttää. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat etusijalla.

Siksi löydät bondage-myymälästä vain tuotteita, jotka täyttävät korkeat vaatimuksemme ja joita suosittelisimme itsekin hyvällä omallatunnolla. Suuren valikoiman bondage-laitteiden lisäksi tarjoamme bondage-myymälässä myös inspiroivia kirjoja ja ohjeita, joista saat arvokkaita vinkkejä ja ideoita bondage-sessioihisi.

Näiden resurssien avulla voit oppia uusia tekniikoita ja kehittää taitojasi entisestään. MEO Bondage Shop ei ole pelkkä verkkokauppa - se on yhteisö, jossa voit vaihtaa ajatuksia ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Jos sinulla on kysyttävää orjuudesta tai tietyistä orjuuskaupan tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme milloin tahansa.

Olemme täällä sinua varten ja autamme sinua löytämään oikeat bondage-tuotteet. Varmistaaksemme tietojesi turvallisuuden ja tarjotaksemme sinulle sujuvan ostokokemuksen, MEO Bondage Shop käyttää uusinta teknologiaa ja salattua tiedonsiirtoa. Tilauksesi bondage-kaupasta toimitetaan kotiisi nopeasti ja huomaamattomasti.

Voit siis tuskin odottaa, että pääset kokeilemaan uusia bondage-varusteitasi - ilman huolia. MEO Bondage Shopissa kiinnitämme huomiota myös tasapainoiseen hinnoitteluun, jotta voit nauttia bondage-kokemuksestasi täysillä ilman huolta budjetistasi.

Etsitpä sitten edullisia aloittelevia vaihtoehtoja tai haluat investoida eksklusiivisiin, käsintehtyihin bondage-esineisiin, bondage-myymälämme tarjoaa sinulle laajan valikoiman reiluun hintaan. Anna bondage-maailman kiehtovan maailman vietellä itsesi ja löydä rajattomat mahdollisuudet rikastuttaa rakkauselämääsi MEO Bondage Shopissa. Kutsumme sinut mukaan bondage-yhteisöömme ja tutustumaan myymälämme monipuolisuuteen.

MEO Bondage Shop on kotisi kaikelle bondageen liittyvälle - anna fantasioidesi toteutua ja koe intohimosi syvyys. MEO Bondage Shop tarjoaa yksinkertaisten bondage-varusteiden lisäksi myös epätavallisia ja erikoistuneita tuotteita niille, jotka haluavat testata rajojaan ja tutustua uusiin bondage-alueisiin. Bondage Shopista löydät erikoistuneita ripustuslaitteita, bondage-valjaita ja jopa turvallisia bondage-häkkejä.

Jokainen näistä tuotteista on suunniteltu tekemään bondage-kokemuksestasi sekä turvallisen että jännittävän. Jos etsit Bondage Shopista jotain erityistä, räätälöidyt bondage-tuotteemme voivat olla juuri sinulle sopivia.

Tiedämme, että jokainen vartalo ja jokainen bondage-peli on ainutlaatuinen, minkä vuoksi MEO Bondage Shop tarjoaa sinulle mahdollisuuden tilata räätälöityjä tuotteita, jotka on räätälöity täydellisesti henkilökohtaisten mieltymystesi ja mittojesi mukaan. Bondage Shopissa pidämme tarkasti huolta siitä, että tarjoamamme lelut on valmistettu eettisesti ja vastuullisesti.

Teemme yhteistyötä luotettavien valmistajien kanssa, jotka jakavat arvomme laadun ja eettisyyden suhteen, jotta voit tehdä ostoksia Bondage Shopissa mukavasti. MEO Bondage Shop tarjoaa myös lukemattomia vaihtoehtoja luoville ja seikkailunhaluisille asiakkaille. Valikoimamme ulottuu tyylikkäistä bondage-siteistä ja leikkisistä höyhenistä koviin ruoskiin ja meloihin.

Näillä bondage-myymälämme välineillä ja leluilla voit asteittain lisätä bondage-kokemuksesi intensiteettiä ja muokata sitä oman makusi mukaan. Koska bondageen liittyy usein erilaisia tuntemuksia, MEO Bondage Shop tarjoaa myös laajan valikoiman aistillisia ja stimuloivia leluja.

Vahaleikkisarjoista lämpötilaleluihin ja sähköstimulaatioon, löydät bondage-myymälästä kaiken, jolla herätät tai turrutat aistisi juuri niin kuin haluat. MEO Bondage Shop tietää, että bondage voi olla myös hyvin monipuolista. Siksi et löydä tuotteita ainoastaan klassiseen bondageen, vaan myös lemmikkileikkeihin, ikäleikkeihin ja muihin kinkkiin liittyviin aktiviteetteihin.

Koiranaamioista vaippapöksyihin, Bondage Shop kattaa koko kirjon, jotta voit elää BDSM-toiveesi täysillä. Turvallisuus ja huolenpito ovat bondageen kaiken a ja o, ja MEO Bondage Shop on varautunut tähän. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman puhdistusaineita, hoito-ohjeita ja turvallisuustyökaluja, kuten sakset ja pikavapauttimet, jotta sinä ja kumppanisi voitte leikkiä huolettomasti.

Terveytesi ja turvallisuutesi ovat meille Bondage Shopissa etusijalla. Älä epäröi ja uppoudu bondage-maailmaan MEO Bondage Shopin kanssa. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja löydä juuri oikea väline toteuttaa salaisimmat toiveesi ja bondage-unelmasi.

MEO Bondage Shop on luotettava kumppanisi tällä jännittävällä matkalla BDSM:n maailmaan. Asiakasneuvonta ja palvelu ovat keskeisiä tekijöitä, jotka tekevät ostokokemuksesta MEO Bondage Shopissa ainutlaatuisen. Tiedämme, että henkilökohtainen ja asiantunteva neuvonta on korvaamatonta, erityisesti niinkin intiimeillä aloilla kuin bondage ja BDSM.

Siksi MEO ei tarjoa ainoastaan laajan valikoiman bondage-tuotteita, vaan myös mahdollisuuden ottaa yhteyttä todistettuihin bondage-asiantuntijoihin. Olipa sinulla sitten kysyttävää tietyistä bondage-tekniikoista, tarvitset apua oikeiden bondage-välineiden valinnassa tai etsit vain tietoa BDSM:n viimeisimmistä trendeistä, asiantuntijamme ovat täällä auttamassa.

He tuovat mukanaan paitsi laajan tietämyksensä, myös aidon intohimon bondage-maailman monimuotoista maailmaa kohtaan. MEO:n asiakaspalvelulle on ominaista, että tarjoamme monikielistä asiakaspalvelua. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja ymmärrettävän viestinnän, sillä palvelemme asiakkaita kaikkialla maailmassa. Tiimimme neuvoo sinua äidinkielelläsi ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Olipa kyseessä sähköposti, puhelin tai live-chat - olemme täällä sinua varten ja tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua. Me MEO:lla tiedämme myös, kuinka tärkeää on hienotunteisuus, kun teet verkko-ostoksia bondage- ja BDSM-alalla. Siksi takaamme huomaamattoman toimituksen maailmanlaajuisesti. Tilauksesi lähetetään neutraaleissa paketeissa, joissa ei ole mitään viittauksia sisältöön tai bondage-kauppaan, joten yksityisyytesi on täysin suojattu.

Olitpa sitten Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa tai missä tahansa muualla maailmassa, MEO varmistaa, että toiveesi saapuvat perille turvallisesti ja huomaamattomasti. Kun valitset MEO Bondage Shopin, valitset liikkeen, joka ei tarjoa ainoastaan laadukkaita bondage-tuotteita, vaan myös asiakaspalvelua, joka ottaa huomioon yksilölliset tarpeesi. Tavoitteenamme on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja tuetuksi ostosten aikana ja koko bondage- ja BDSM-kokemuksesi ajan. Saat neuvoja monikieliseltä asiakaspalvelutiimiltämme ja nautit huomaamattomasta maailmanlaajuisesta toimituksesta - vain yksi monista eduista, joita MEO:n valitseminen tarjoaa.

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on vuodesta 1997 lähtien erikoistunut erilaisiin BDSM-tuotteisiin, jotka on suunnattu bondage- ja muista BDSM-variaatioista kiinnostuneille ihmisille. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, poliisin käsirautoja, ruoskia, flogger

bondage-myymälämme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten nahkaisia bondage-naamioita, neopreeni- ja lateksinaamioita, fetissivaatteita, lateksisia tyhjiöpatjoja, pepputulppia tai dildoja ja bondage-tarvikkeita kaikille kokemustasoille. Bondage-myymälämme tarjoaa erityyppisiä kiinnitystarvikkeita, kutennahkakäsirannekkeita, käsi- ja nilkkahihnoja aikalukoilla, nahkaisia ja neopreenisia nilkkahihnoja, bondage-köysiä, ketjuja ja bondage-levitystankoja, jotka on valmistettu materiaaleista kuten nahasta, kumista, metallista ja nailonista. Myymme myös parhaita pallokapuloita, BDSM-kaasunaamareita, käsi- ja nilkkamansetteja ripustusbondagea varten, Shibari-bondage-tuotteita ja bondage-teippiä, joka tarttuu itseensä, mutta ei ihoon, joten se on ihanteellinen nopeaan ja helppoon bondageen. Tarjoamme myös BDSM-kaulapantoja ja Skaven-hihnoja, joita käytetään usein BDSM:ssä tai alistumisen symbolina human pup Play tai alistumisen symbolina orja-mestari-suhteessa (dominoiva/alamainen).

flogger Bondage-myymälästämme löydät tietenkin myös päävaljaat, lukittavat psykiatriset käsiraudat sekä kaiken itsesidontaan ja tietenkin kuuluisan elektronisen varvaslukon MEObondin.Selkäsaunan iskuvälineitä, kuten ruoskia, keppiä sekä paddle ovat myös suosittuja myymälässämme myytäviä tuotteita.

Nämä tuotteet on valmistettu materiaaleista kuten nahasta, kumista, silikonista tai puusta. Meillä on myös erikoisempia tuotteita kuten nännipihdit ja nänninimurit, sähköstimulaatiolaitteet ja laaja valikoima siveysvöitä.Fetissi-vaatteet ovat toinen päätuote, jota MEO:n bondage-myymälässä tarjotaan. Siihen kuuluu esimerkiksi korsetteja, nahka- ja neopreenivaljaita, lateksivaatteita, nahka-asuja, valjaita ja fetissikenkiä.

Tarjoamme myös erikoisvaatteita, kuten ponileikkivarusteita, kumipukuja ja paljon muuta. Seksilelut ovat myös yleinen tuote MEO:n bondage-myymälässä. Niihin kuuluvatMEO:n ja Hismithin panokoneet, vibraattorit, rakkauskeinut, dildot, pepputulpat ja vaikuttavan suuret anaalihelmet, jotka on valmistettu materiaaleista kuten silikonista, lasista ja metallista. Tuotevalikoiman täydentämiseksi MEO tarjoaa myös erityisiä seksileluja, kuten penistulppia, peniksenlaajentimia, spekuloita ja sähköstimulaatiotuotteita. slings

Valikoimamme täydentävät BDSM-kalusteet, kuten ammattimaiset Andreaksen ristit, bondage-häkit ja erilaiset. MEO bondage-myymälän asiakkaat tulevat hyvin erilaisista taustoista ja heillä on eritasoisia kokemuksia BDSM- ja kinkkileikeistä. Jotkut asiakkaat ovat aloittelijoita, jotka haluavat tutustua kinkkiinsä ensimmäistä kertaa, kun taas toiset ovat kokeneita pelaajia, jotka etsivät uusia ja erikoistuneita BDSM-tuotteita. Monet asiakkaistamme tuntevat kuuluvansa LGBTQ+-yhteisöön, sillä BDSM- ja kinkkileikeillä on tässä yhteisössä pitkät perinteet.

Bondage-myymälämme on suunnattu myös ihmisille, jotka identifioituvat osaksi fetissiyhteisöä tai jotka haluavat tutkia fetissiään turvallisella ja yhteisymmärrykseen perustuvalla tavalla. MEO on yksi johtavista bondage- ja BDSM-tuotteiden toimittajista. Sidontasiteet, käsiraudat, BDSM-tuotteet, outo erotiikka. Yhteenvetona voidaan todeta, että MEO:n bondage-myymälä tarjoaa laajan valikoiman BDSM- ja kink-pelaajille suunnattuja tuotteita. Näihin tuotteisiin kuuluvatjalkahihnat, yhdistetyt BDSM-hihnat, ruoskat, fetissivaatteet, seksilelut, söpöt Bondage Bearzit ja eri materiaaleista valmistetut bondage-tarvikkeet.