Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot ja anaalitulpat

Uutiskirje

Dildot ja anaalitulpat 

Tervetuloa MEO:lle, joka on kauppasi kaikelle dildoista ja anaalitulpista! Tarjoamme laajan valikoiman dildoja ja pepputulppia eri kokoisina, muotoisina ja eri materiaaleista, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja kokemustasoihin. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, löydät täältä etsimäsi!

Alaluokat

 • Laajat ja innovatiiviset lisävarusteet dildoille, pepputulpille ja seksileluille, joissa on järjestelmäadapterit Vac-U-Lockille, Hunglockille, Hung Systemille, Fucktoolsille tai HiSmithille.

 • Uuden sukupolven Realistinen Dildo 3.0 - Tämä penis on valmis, kun sinä olet!

  Nykyaikainen realistinen Generation 3.0 -dildo on parempi kuin oikea penis. Näyttää aidolta, tuntuu aidolta ja on valmis aina kun olet.

 • Klassiset dildot, pienet dildot, anaalidildot, suuret dildot, XXL-dildot, eläindildot ja paljon muuta tinkimätöntä nautintoa varten.

 • Kaksoisdildo täyttää kaikki aukot erittäin hyvin. Seksi tupladildon kanssa on kaksi kertaa hauskempaa, tuo uutta vauhtia ja lisää vaihtelua seksielämääsi.

 • Nauti anaaliorgasmeista, yksin tai pariskuntana anaaliyhteyden kanssa. Koe loistavia tuntemuksia kuin koskaan ennen butt plug syvällä sisälläsi.

 • Puhallettavat anaalitulpat ja dildot takaavat henkeäsalpaavat tuntemukset, sillä tunne siitä, että puhallettava dildo tai butt plug täyttää sinut täysin, on sanoinkuvaamaton.

 • Jokainen human pup tarvitsee kivan kullin heilutettavaksi. Täällä on suurin valikoima puppy pepputulppia ja anaalitulppia hännillä.

 • Pitkien DEEP'R-dildojen erityisen joustava materiaali antaa sinulle monia luovia vaihtoehtoja syvään anaaliharjoitteluun, joko yksin tai kumppanin kanssa. Nauti äärimmäisen täyttävästä, venyttävästä nautinnosta ja tunne sentti sentiltä suurten DEEP'R-dildojen sentti sentiltä syvällä sisälläsi.

 • Crackstuffers-dildot ovat paras valinta kokeneille anaaliasiantuntijoille. Kaikki koot ja mallit ovat heti saatavilla sensaatiomaisen edulliseen hintaan.

 • Osta lasidildoja netistä - MEO:sta löydät tyylikkään valikoiman lasidildoja ja lasisia seksileluja.

 • MEO:n ylelliset kristallilla varustetut pepputulpat ovat arvokkaita koruja ja kimaltelevat kuin todelliset jalokivet! Sisään työnnetyn glitter-kiven ansiosta tällainen peräaukkotulppa tarjoaa vaihtelua seksin aikana.

 • Äärimmäiset muodot, täydellisesti yhteensovitetut koot aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille sekä stimuloivat nupit pinnalla. Ja ihana materiaali, joka on riittävän vakaa ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea Bubble Sextoysi juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi!

 • Jokainen Sinnovator animal dildo tai butt plug on luovan mielikuvituksen tulos, ja sen matka alkaa yksinkertaisesta ideasta, joka kehitetään rakkaudella fantastiseksi lopputuotteeksi.

 • Täältä löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -värisiä pakkaajia yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman kuljetuksen, joten voit nauttia Packer -palvelustasi hetkessä. Tilaa nyt verkossa ja koe ansaitsemasi vapaus!

Tervetuloa MEO:lle, kauppaan, josta löydät kaiken dildoista ja anaalitulpista! Tarjoamme laajan valikoiman dildoja ja pepputulppia eri kokoisina, muotoisina ja eri materiaaleista, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja kokemustasoihin. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, löydät täältä etsimäsi!

Me MEO:lla arvostamme laatua, turvallisuutta ja hienotunteisuutta, minkä vuoksi hankimme tuotteemme yksinomaan tunnetuilta tuotemerkeiltä ja valmistajilta. Tarjoamme myös huomaamattoman toimituksen yksityisyytesi suojaamiseksi.

Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on aina käytettävissäsi vastataksesi kaikkiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi. Olemme omistautuneet tarjoamaan vaivatonta ostokokemusta ja asettamaan tyytyväisyytesi etusijalle.

Selaa dildojen ja pyllistulppien valikoimaamme ja löydä täydellinen seksilelu nautintoasi varten. MEO:ssa voit elää fantasioitasi itsevarmasti ja helposti. Shoppaile nyt ja koe seksuaalisuutesi uusi ulottuvuus!


Pepputulpat ja dildot seksikaupassamme

Tähän kategoriaan kuuluvat pepputulpat, joiden halkaisija on enintään 30 cm. Tähän et tarvitse aselupaa, mutta tarvitset paljon kokemusta isoista pepputulpista. Mutta myös niille, jotka haluavat kokeilla isoja dildoja kerran, meillä on aloittelijoille tarkoitettuja dildoja ja pienikokoisia pepputulppia. Anaaliseksi ja anaalilelut vaativat tietyt perusedellytykset ja tietysti paljon voiteluainetta. Oppaamme anaaliseksiin vie sinut hieman lähemmäs nautintoa anaaliseksilelujen avulla. Suuria anaalitulppia varten suosittelemme myös Anal Relaxing Spray Extremeo -suihkettamme, joka rentouttaa peräaukkoa ja mahdollistaa siten halkaisijaltaan suurten seksilelujen asettamisen. Löydät tuotteita sellaisilta valmistajilta kuin MEO, Doc Johnson, TSX, Creative Mouldings, Oxballs, Mister-B, Titanmen, Diogol, Domestic Partner ja monilta muilta.

Anaalitulpat ja dildot miehille ja naisille

Yksi tärkeimmistä asioista matkalla tyydyttävään seksielämään on ehdottomasti monipuolisuus. Tämä ei tarkoita pelkästään erilaisia asentoja seksin aikana, vaan myös seksilelujen käyttöä. Se, mikä vielä muutama vuosi sitten oli lähes tabuaihe ja tapahtui vain suljettujen makuuhuoneen ovien takana, on nykyään täysin normaalia. Erilaisilla seksileluilla, kuten pepputulpilla, voit elää eroottisia mieltymyksiäsi ja kokea seksin joka päivä uudestaan.

Dildosetti naisille ja miehille. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin!

Anaaliseksi on nykyään myös luonnollinen variaatio seksistä. Peräaukon stimulointi onnistuu erinomaisesti dildoilla. Näitä käyttävät sekä hetero- että homoparit. Niillä voidaan venyttää peräaukkoa hellävaraisesti, mikä voi johtaa entistä suurempaan nautintoon seksin aikana. Riippuen siitä, kuinka pitkälle peräaukkoa halutaan venyttää, on olemassa erikokoisia anaalitulppia tai dildoja ja pepputulppia, jotka voidaan puhaltaa haluttuun kokoon.

Dildojamme ja pepputulppia on saatavana:

* pienestä erittäin suureen (XXXL)
* puhallettavat tai puhallettavat
* eri väreissä
* eri materiaaleista
* sileät, nupilla tai vastaavalla

MEO:n valikoima on hyvin laaja ja monipuolinen. Dildojamme ja pepputulppia on saatavana kaikissa kuviteltavissa olevissa väreissä. Lisäksi asiakas voi tilata lasista, kumista, silikonista, hyytelöstä tai jopa metallista valmistettuja anaalitulppia.

Tällaisen seksilelun käytössä on tietysti oltava paljon herkkyyttä. Ei voi olla pahitteeksi tilata MEO:lta samalla oikeaa liukuvoidetta. Kun sitten sisällytät sen käytön seksiin (yksin tai pariskuntana), tunnet aivan uudenlaista tyydytystä. Seksilelua voidaan käyttää peräaukon esipidennykseen, jotta myöhempi anaaliyhdyntä ei aiheuta kipua. Voit tietysti myös yksinkertaisesti venyttää peräaukkoa halutessasi, sillä monille naisille ja myös miehille tämä tarkoittaa, että seksuaalinen nautinto lisääntyy huomattavasti. Mutta niille, jotka harrastavat BDSM:ää tai sadomasoa, tällainen butt plug voitaisiin kutsua myös rangaistusmenetelmäksi.

Paljon enemmän kuin dildo!

Anaaliseksiin voi tietysti käyttää myös tavallista vibraattoria, mutta se ei ole läheskään sama asia. Pepputulppien erikoisuutena on niiden erikoismuoto, joten niitä voi asettaa ja käyttää helposti ja kivuttomasti. Lisäksi yksi butt plug on pyöristetty päästä, jolla se työnnetään sisään. Toinen pää taas on hyvin leveä, jotta butt plug ei voi kadota kokonaan peppuun, koska se voisi mahdollisesti johtaa ongelmiin. Näin butt plug voidaan helposti poistaa työntämällä tai vetämällä pistokkeen pää ulos. Ainoastaan puhallettavan mallin kohdalla on syytä varmistaa etukäteen, että butt plug tai dildo menettää taas ilmaa ja muuttuu niin pieneksi, että se voidaan vetää helposti ulos.

Jos haluat tuntea butt plug sisälläsi pidempään, voit jättää sen sisään niin kauan kuin haluat. Tämä johtuu siitä, että pistokkeen tai dildon muoto mahdollistaa sen, että dildo tai butt plug istuu peräaukossa niin sanotusti pistokkeen tavoin (siksi sitä kutsutaan usein peppupistokkeeksi). Tämä myös harjoittaa peräaukon lihaksia, mikä voi tehdä anaaliseksistä kivuttomampaa ja jopa nautinnollisempaa.

Tärkeintä anaalitulppien ja dildojen, kuten minkä tahansa seksilelun kohdalla, on, että niiden pitäisi olla hauskoja ja tuottaa nautintoa. Sillä ei ole väliä, käytätkö dildoa tai butt plug yksin vai otatko sen mukaan rakasteluun kumppanisi kanssa.

Tietenkin kaikki pepputulpat ja dildot, riippumatta siitä, mistä materiaalista ne on valmistettu, on helppo puhdistaa. Jos haluat olla hygieenisesti varmalla puolella, voit tietysti laittaa dildon tai butt plug päälle kondomin tai käyttää suihketta VERYCLEAN. Jos haluat vielä enemmän vaihtelua, voit tilata MEO:lta erilaisia malleja.