Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penisrenkaat ja ball stretcher

Uutiskirje

Penisrenkaat ja ball stretcher 

Kaikkea miehille: ruostumattomasta teräksestä valmistetut penisrenkaat, kumista tai silikonista valmistetut kalurirenkaat, kiveksipainot, ball stretcher ja glans-renkaat takaavat pullean, kovan ja pitkäaikaisen erektion. Suuri valikoima myymälässämme. 100 % harkintavalta taattu.

Alaluokat

 • Penisrenkaiden suuri verkkokauppa: Penis on kova kuin teräs, iso ja pullea ja se pysyy pitkään vakaana seksin aikana nykyaikaisten penisrenkaidemme ansiosta!

  Kova erektio on taattu: olipa kyseessä sitten silikoninen penisrengas tai metallinen penisrengas. Meiltä löytyy penisrenkaita kaikissa kokoluokissa ja materiaaleissa.

 • Värisevät penisrenkaat! Nauti kovasta erektiosta ja voimakkaasta tärinästä! Haluatko nauttia voimakkaista värähtelyistä, jotka kulkevat peniksesi läpi, samalla kun erektiosi kestää erityisen pitkään? Värähtelevän penisrenkaan avulla voit!

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ball stretcher tuo monille miehille suurta nautintoa seksin tai itsetyydytyksen aikana. Painavampia versioita voidaan käyttää myös kivespussin laajentamiseen.

 • Erittäin erityisiä tunteita ja unohtumattomia orgasmeja varten! Pidätkö kovasta ja hurjasta tai jopa erittäin kovasta? Silloin metallista valmistetut Cock & Ball Toys -lelumme ovat juuri oikea valinta sinulle!

 • Penis Bondage - Jos pidät äärimmäisistä tuntemuksista! Tässä ovat peniksen ja kivesten sidontatuotteet, joista olet aina haaveillut.

 • Normaali on sinulle liian tylsää? Haluaisitko vähän enemmän? Silloin sinun kannattaa kokeilla painoja, jotka voit kiinnittää nännipihdeihin, pallonvenyttäjiin, penikseen tai kiveksiin.

 • Kivun iloksi: työkaluja ja seksileluja kalun ja pallon kidutukseen. Täältä löydät juuri ne tuotteet, joita ammattimaiset dominat ja mestarit käyttävät.

 • Täältä löydät uusimmat kehitystuotteet, kuten spermajarrun 3.0, värähtelevät glans-renkaat, innovatiiviset penistulpat, penisanturit ja ammattimaiset virtsaputken laajentimet.

 • Etsitkö uudenlaista stimulaatiota? Virtsaputkivärähtelijä tarjoaa aivan uudenlaisia tuntemuksia ja mielettömiä orgasmeja. Eri malleissamme on täydelliset pituudet ja ne saavuttavat nautintopisteen vaivattomasti.

Penisrenkaat, jotka tunnetaan myös nimellä kukko- tai erektiorenkaat, ovat miesten seksuaalisia apuvälineitä, jotka asetetaan peniksen tyven ympärille parantamaan ja ylläpitämään erektiota pidempään. Ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten nahasta, kumista, silikonista, ruostumattomasta teräksestä tai muovista, ja niitä on erikokoisia ja -muotoisia.

 

Penisrenkaita on erityyppisiä, mm:

 

 • Yksinkertaiset penisrenkaat: Nämä ovat yleisimmin käytettyjä penisrenkaita, jotka yksinkertaisesti asetetaan peniksen tyven ympärille erektion tehostamiseksi.
 • Värisevät penisrenkaat: Näissä penisrenkaissa on värinätoiminto, joka voi stimuloida sekä miestä että naista tai kumppania.
 • Kaksoispenisrenkaat: Näissä penisrenkaissa on kaksi silmukkaa, toinen penikselle ja toinen kivespussille. Ne antavat enemmän tukea erektiolle ja voivat myös auttaa kiristämään kivespussia.
 • Säädettävät penisrenkaat: Nämä penisrenkaat voidaan säätää käyttäjän koon mukaan siirtämällä lukitusjärjestelmää tai lisäämällä/poistamalla laajennuksia.

 

ball stretcher, kiveksipainot ja penistulpat ovat muita miesten seksileluja, jotka eroavat penisrenkaista.

 

ball stretcher on seksilelu, jota käytetään kivespussin ympärillä kivesten venyttämiseksi ja kiristämiseksi. Toisin kuin penisrenkailla, tässä ei pyritä lisäämään erektiota.

 

Kivespainot: Kivespainot ovat eräänlaisia pallonvenyttäjiä, jotka lisäävät lisäpainoa kivesten vetovoiman lisäämiseksi. Kuten ball stretcher, ne auttavat kiristämään ja venyttämään kivespussia.

 

Penistulpat: Penistulppa on seksilelu, joka työnnetään virtsaputkeen seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi. Toisin kuin penisrenkailla ja pallonvenyttäjillä, penistulpalla ei ole vaikutusta erektioon tai kivespussiin.

 

Penisrenkaat ovat suosittuja miesten keskuudessa, koska ne voivat vahvistaa ja pidentää erektiota, mikä voi johtaa intensiivisempään ja pidempikestoiseen seksuaaliseen kokemukseen. Ne voivat myös parantaa käyttäjän itseluottamusta ja lisätä kumppanin nautintoa. On kuitenkin tärkeää käyttää penisrenkaita turvallisesti ja vastuullisesti ja pitää säännöllisiä taukoja, jotta verenkierto ei vaarannu tai loukkaannu.

 

CBT on lyhenne sanoista "cock and ball torture" eli "kyrpä- ja pallokidutus" tai myös "genitaalikidutus" ja viittaa BDSM:n (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) käytäntöön, jossa miehen sukupuolielimiä käytetään stimulaation lähteenä tai kidutuksen kohteena.

 

Osoitteessa CBT käytetään erilaisia tekniikoita kivun tai nautinnollisten tuntemusten aikaansaamiseksi peniksen ja kivesten alueella. Voidaan käyttää esimerkiksi puristimia, painoja, neuloja, sähköistä stimulaatiota tai jopa iskuja kädellä tai esineellä, kuten ruoskalla tai melalla.

 

CBT on yhteisymmärrykseen perustuva käytäntö, eikä se ole kidutusta eettisessä mielessä, ja se tapahtuu yleensä sadistisesti taipuvaisen henkilön (mies tai nainen) ja masokistisesti taipuvaisen miespuolisen henkilön välillä.

 

On tärkeää korostaa, että kaikkien BDSM:ään kuuluvien tekojen tulisi olla yhteisymmärrykseen perustuvia ja ennalta sovittujen rajojen sisällä. CBT tulisi suorittaa vain sellaisten henkilöiden toimesta, jotka ovat tietoisia siitä, mitä ovat tekemässä, ja joille on kerrottu riskeistä ja mahdollisista komplikaatioista.

 

penis plug, penislävistykset, penistulpat, glans-renkaat ja virtsaputken laajentimet ovat kaikki termejä, jotka liittyvät miehen seksuaaliseen anatomiaan ja erityisesti virtsaputkeen.

 

penis plug on penislävistys, joka kulkee virtsaputken läpi ja jonka toisessa päässä on levennys, joka estää sitä liukumasta kokonaan virtsaputkeen. Toinen pää on silmukka tai rengas, jota käytetään peniksen tyven ympärillä. Penis plug käytetään lisäämään tuntemuksia seksin aikana, ja sitä voidaan käyttää myös ejakulaatin pidättämiseen.

 

Penislävistys on koru, joka lävistetään peniksen ihon läpi. Penislävistyksiä on useita erilaisia, kuten Prince Albert -lävistys, joka menee peniksen alapuolen läpi ja tulee ulos kärjestä. Muuntyyppiset penislävistykset voivat mennä esinahan tai virtsaputken läpi.

 

Penistulppa on koru, joka työnnetään virtsaputkeen lisäämään tuntoa seksin aikana. Penistulpat voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, silikonista tai lasista.

 

Glans-rengas on rengas, jota käytetään peniksen varren ympärillä glansin alapuolella. Rengas voi olla valmistettu eri materiaaleista, kuten nahasta, kumista tai metallista. Tikkurengasta voidaan käyttää lisäämään tuntemuksia seksin aikana tai lisäämään erektiota.

 

Virtsaputken laajentaja on lääketieteellinen väline, joka työnnetään virtsaputkeen sen laajentamiseksi. Tämä tehdään yleensä lääketieteellisen diagnoosin tekemiseksi tai tiettyjen sairauksien, kuten virtsaputken ahtauman tai virtsaputken ahtauman, hoitamiseksi. BDSM-skenessä virtsaputken laajentimia käytetään kuitenkin joskus seksuaalisten tuntemusten luomiseen, vaikka tämä voi olla hyvin riskialtista ja johtaa vakaviin vammoihin.