Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

Nyrkkeilygeeli 

Pidätkö siitä, kun seksi muuttuu hieman intensiivisemmäksi? Koko käsi, koko nyrkki vai jopa kaksi nyrkkiä? Ei ongelmaa! MEO:sta löydät juuri oikean nyrkkeilyvoiteluaineen.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 20 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 20 kohdetta 1 - 12

fisting liukuvoide

 

Tervetuloa MEO-kauppaan, joka on ensiluokkainen toimittajasi seuraavissa asioissa fisting liukuvoide ja voiteluaineille. Me MEO:lla tiedämme, kuinka tärkeää oikea voiteluaine on tyydyttävän ja turvallisen eroottisen kokemuksen kannalta. fisting liukuvoide henkilökohtaiset liukuvoiteet ja liukuvoiteet ovat korvaamattomia apuvälineitä, jotka voivat auttaa tekemään intiimeimmistä hetkistäsi entistäkin intensiivisempiä ja tyydyttävämpiä. Ne tarjoavat tarvittavan voitelun, joka mahdollistaa sujuvan tunkeutumisen ja toteuttaa seksuaaliset fantasiasi.

 

Mitä on nyrkkeily?

 

fistingfisting, joka tunnetaan myös nimellä fist fucking, on seksuaalinen käytäntö, jossa käsi tai nyrkki työnnetään emättimeen tai peräaukkoon. Se vaatii yleensä jonkin verran harjoittelua ja valmistautumista, mutta oikealla liukuvoiteella ja kärsivällisyydellä se voi johtaa voimakkaaseen seksuaaliseen tyydytykseen. Aloittelijoille MEO tarjoaa valikoiman liukuvoiteita ja apuvälineitä, jotka helpottavat aloittamista ja tekevät siitä turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen fisting ja tekevät siitä turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

 

Miksi nyrkkeilygeeli ja henkilökohtainen liukuvoide ovat tärkeitä

 

Hyvä nyrkkeilygeeli tai liukuvoide on olennainen osa nyrkkeilysessioita. Se vähentää kitkaa ja tekee tunkeutumisesta helpompaa ja turvallisempaa. Erityisesti silloin, kun fisting on tärkeää valita sopiva liukuvoide: Fisting-liukuvoiteissa on yleensä paksumpi koostumus kuin tavallisissa liukuvoiteissa, ja siksi ne takaavat pidempikestoisen voitelunautinnon. Ne helpottavat nyrkin työntämistä ja tarjoavat miellyttävän tunteen.

 

Nyrkkeilygeelien ja -voiteluaineiden edut

 

Hyvät nyrkkeilyvoiteluaineet tarjoavat monia etuja. Ne ovat erityisen taloudellisia ja niiden erityinen koostumus takaa optimaalisen voitelun. Ne ovat myös ihoystävällisiä ja hoitavat intiimialueen herkkää ihoa. Monet meidän fisting Geelit sisältävät myös kosteuttavia lisäaineita, jotka pitävät ihon joustavana ja ehkäisevät halkeamia. Toinen etu: suurin osa geeliemme fisting Geelit ovat yhteensopivia kondomien kanssa, ja niitä voidaan käyttää myös lateksituotteiden kanssa ilman epäröintiä.

 

MEO fisting liukuvoide Valikoima

 

MEO tarjoaa laajan valikoiman nyrkkeilygeelejä. Tuotteemme on räätälöity erityisesti fistingin ystävien tarpeisiin ja takaavat intensiivisen nautinnon. Ehdoton kohokohta tuotevalikoimassamme on PLOW GLOW - fluoresoiva fisting liukuvoide. Sen ihanteellinen viskositeetti mahdollistaa saumattoman, miellyttävän tunkeutumisen, kun taas fluoresoiva ominaisuus tarjoaa kirkkaan, visuaalisen stimulaation. Rentouttavasta kokovartalohieronnasta villiin suihkuseksiin - PLOW GLOW fisting liukuvoide tarjoaa rajattomat mahdollisuudet!


Niille, jotka haluavat luopua hajustetuista liukuvoiteista, on tarjolla myös Slam Dunk - Hajusteeton - fisting liukuvoide on täydellinen ratkaisu. Tässä hajusteettomassa henkilökohtaisessa liukuvoiteessa on kaikki alkuperäisen liukuvoiteen erinomaiset ominaisuudet ilman erityistä tuoksua, joten se on täydellinen kaikille, jotka etsivät vain puhdasta liukuvoidetta.

 

Valikoimastamme löydät monia erilaisia nyrkkeilyn liukuvoiteluaineita, kuten esimerkiksi J-JELLY Fisting-liukuvoide. Se on äärimmäinen voiteluaine poikkeukselliseen kokemukseen nyrkkeilyn aikana fisting tai kun leikitään suurilla seksileluilla. Tai FFäusten - fisting Jauhepohjainen liukuvoide, jota voit sekoittaa veteen haluamallasi tavalla, jolloin saat aina juuri sinulle sopivan koostumuksen. Yksi purkki riittää 20 litraan parasta voiteluainetta. Täydellinen pitkiin nyrkkisessioihin tai hardcore-leikkeihin.

 

Nyrkkeilyyn tarkoitettu voiteluaine LETS F*CK ULTIMATE ja LETS FCK HOT tarjoavat myös erittäin intensiivisen kokemuksen. Kun LETS FCK ULTIMATE -geelillä on rentouttava vaikutus ja takaa siten maksimaalisen tunkeutumisen, LETS FCK HOT -geeli hemmottelee sinua jännittävällä lämmittävällä vaikutuksella, joka kasvaa hitaasti. Molemmat geelit ovat ihanteellisia pidempiin nyrkkisessioihin ja lisäävät nautintoa valtavasti.

 

J-JELLY fisting Voiteluaine: J-JELLY fisting Liukugeeli on äärimmäisiin seksuaalisiin kokemuksiin sopiva liukuaine. Tämä käyttövalmis liukuvoide perustuu hyväksi todettuun J-Lube-jauhekaavaan ja tarjoaa kaiken, mitä tarvitset fyysisten rajojen ylittämiseen. Se on ihanteellinen intensiivisiin seksuaalikäytäntöihin, kuten emätin- tai anaaliyhdyntään fisting ja voiteluaineena käytettäessä panokoneiden kanssa.

 

Syvä fisting liukuvoide LE FIST: Deep fisting liukuvoide lE FISTin äärimmäisimmät anaalifantasiat eivät ole enää tabuja. Tämä vallankumouksellinen Deep Fist -voiteluaine mahdollistaa Deep fistingdouble fistingkovaa anaaliseksiä ja anaalin venyttelyä. Laadukas geeli mahdollistaa anaalirakkauden uudelleen löytämisen ja vaihtelun yhä uudelleen, olipa kyseessä sitten yksin tai kumppanin kanssa.

 

Boy Butter Alkuperäinen fisting Kerma: Erityisesti erityisen intensiivisiin harjoituksiin, kuten fisting tämä voide on ensiluokkainen kumppani ja takaa miellyttävän liukumisen ja intensiivisen hauskanpidon.

 

BUTTR - fisting Butter: Hengästyttävä nyrkkikokemus odottaa sinua BUTTR:n kanssa fisting Butter. Luottamuksen ja ajan lisäksi tämä vaatii myös oikeanlaista fisting-liukuvoidetta - suosittua BUTTR fisting Butter. Tämä täydellinen voiteluaine on yksinkertaisesti välttämätön, jotta voit nauttia rennosti täydellisestä venyttelystä ja syvästä tunkeutumisesta kädelläsi tai nyrkilläsi.

 

BUTTR - fisting Voide: BUTTR fisting liukuvoide voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti. Se soveltuu myös käytettäväksi käsineiden ja seksilelujen kanssa. Varsinkin jos pidät kovemmasta seksistä, BUTTR:n fisting liukuvoide pysyy helposti villeimpienkin fantasioidesi mukana.

 

BUTTR - GEELI fisting Geeli: Jotta kaikki sujuisi sujuvasti nyrkkeilysession aikana, BUTTR:n fisting liukuvoide on juuri oikea voiteluaine. Rentouttava vaikutus antaa peräaukon tai emättimen venyä täydellisesti. Koska se on vesipohjainen, sitä voidaan käyttää ongelmitta myös seksilelujen ja kondomien kanssa.

 

Crisco ™ - anaalivoi nyrkkeilyyn: Crisco ™ on Amerikasta peräisin oleva kasvirasva, jota kansainvälinen nyrkkeily- ja BDSM-skene käyttää voiteluaineena sen erinomaisten voiteluominaisuuksien vuoksi. Se on ihanteellinen fistingliialliseen masturbaatioon ja tietysti myös edging.

 

On olemassa myös erityisiä fisting-geelejä, jotka sisältävät paikallispuudutetta. Tällaiset voiteluaineet voivat olla erityisen hyödyllisiä aloittelijoille, koska ne tarjoavat mukavuutta ja helpottavat työntöä. Niihin on lisätty ainesosia, kuten lidokaiinia tai bentsokaiinia, jotka vähentävät tilapäisesti käsiteltyjen ihoalueiden herkkyyttä. Tämä voi minimoida kivuliaan tunteen käytön aikana fisting minimoida, mikä puolestaan mahdollistaa hellävaraisemman ja helpomman tunkeutumisen.

 

Puuduttavasta vaikutuksestaan huolimatta nämä fisting Geelit eivät heikennä seksuaalista nautintoa. Ne auttavat lievittämään mahdollista kipua heikentämättä aistillista kokemusta. Tämän vuoksi ne ovat erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat totuttaa kehonsa hitaasti tuntemuksiin, jotka liittyvät fisting tottua tuntemuksiin.

 

On kuitenkin huomattava, että vaikka käytettäisiinkin puuduttavia ominaisuuksia sisältäviä nyrkkeilygeelejä, huolellinen valmistautuminen ja yksityiskohtainen kommunikointi kumppanin kanssa ovat ratkaisevan tärkeitä. Nämä fisting Geelien tarkoituksena ei ole poistaa kipua, vaan tehdä kokemuksesta miellyttävämpi.

 

Olitpa sitten fisting kokeilet sitä ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo kokemusta tältä alalta, meidän fisting-geelimme, joissa on puudutusaineita, tarjoavat sinulle laatua ja tukea, jotta intiimit hetket olisivat mahdollisimman tyydyttäviä.

 

Valikoimastamme löydät vielä enemmän fisting Geelit ja niihin sopivat nyrkkeilytarvikkeet, kuten nyrkkeilyhanskat tai slings. Tutustu ja löydä uusi suosikkituotteesi. Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan henkilökohtaisen liukuvoiteen.

 

Vinkkejä nyrkkeilygeelin ja henkilökohtaisen liukuvoiteen käyttöön

 

Käyttö fisting liukuvoide ja liukuvoiteen käyttö on hyvin yksinkertaista. Sitä levitetään käteen tai nyrkkiin ja alueelle, johon halutaan tunkeutua. On tärkeää käyttää aina riittävästi fisting liukuvoide käyttää aina riittävästi. Tarvittaessa voit käyttää uudelleen fisting liukuvoide levittää uudelleen. Ole kärsivällinen ja tunkeudu hitaasti. Varsinkin kun fisting on tärkeää käyttää aikaa ja edetä varovaisesti. Ja tietysti: puhu toiveistasi ja rajoistasi, jotta molemmat kumppanit voivat nauttia kokemuksesta.

 

Turvallisuus ja terveys

 

Turvallisuus on fisting tärkein prioriteetti. Siksi käsineiden käyttäminen on suositeltavaa. Ne voivat auttaa minimoimaan loukkaantumis- ja infektioriskin. Varmista myös, että käytät riittävästi fisting liukuvoide ja käytä aikaa. Älä etene liian nopeasti ja kiinnitä huomiota kumppanisi reaktioihin. Jos tunnet kipua tai epämukavuutta, lopeta heti.

 

Suosittelut ja asiakkaiden mielipiteet fisting Geeliä:

 

Asiakkaamme rakastavat fisting Geeliämme. Tässä on muutamia lausuntoja tyytyväisiltä asiakkailta:

 

"Paras fisting liukuvoideparasta, mitä olen koskaan käyttänyt. Se pysyy sileänä pitkään ja mahdollistaa nyrkin helpon ja miellyttävän tunkeutumisen peräaukkoon". "Super tuote! Erittäin taloudellinen ja miellyttävä iholle. Voin vain suositella sitä! "Täydellinen fisting. Levittyy helposti ja pysyy pitkään liukkaana."

 

Olemme iloisia asiakkaidemme positiivisesta palautteesta ja työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme geeliämme entisestään fisting Edelleen parantaa geeliämme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua.

 

Suositukset - fisting Geeli:

 

Yhteenvetona voidaan sanoa, että hyvä fisting liukuvoide tai fisting liukuvoide täyttävä fisting Kokemus on välttämätön. MEO fisting Geelit tekevät vaikutuksen laadullaan, pitkäikäisyydellään ja ihoystävällisyydellään, ja asiakkaamme ovat kokeilleet niitä jo vuosia.

 

Toivomme, että olemme pystyneet auttamaan sinua tiedoillamme ja vinkeillämme aiheesta fisting liukuvoide ja toivotamme sinulle paljon hauskaa seuraavassa eroottisessa seikkailussasi meidän fisting Geelin kanssa!

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelutiimimme neuvoo sinua mielellään ja auttaa sinua tuotevalinnassa.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

 

Q: Onko fisting turvallinen?

V: Kyllä, jos se tehdään oikein ja huolellisesti. On tärkeää käyttää riittävästi voiteluainetta ja käyttää käsineitä loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Jos ilmenee kipua tai epämukavuutta, lopeta heti.

 

K: Mikä on paras liukuaine nyrkkeilyyn?

V: Nyrkkeilyyn käytettävät voiteluaineet ovat yleensä paksumpia kuin tavanomaiset voiteluaineet, ja ne tarjoavat pitkäkestoisemman voitelun. Se, mikä tuote on paras, on hyvin yksilöllistä ja riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Suosittelemme yleensä fisting Geelejä, jotka ovat LETS F*CK MEO:n sarjaa.

 

K: Kuinka paljon fisting liukuvoide tai fisting Voiteluainetta minun pitäisi käyttää?

V: On aina parempi käyttää hieman enemmän voiteluainetta kuin liian vähän. Voit aina lisätä lisää fisting liukuvoide lisätä lisää tarvittaessa.

 

K: Mitä erityistä on fisting Geelit ja fisting MEO:n liukuvoiteissa?

V: MEO fisting Geelit ovat korkealaatuisia, ja ne on erityisesti kehitetty fisting kehitetty. Ne ovat hellävaraisia iholle, niillä on optimaalinen liukuvuus ja ne ovat erittäin taloudellisia.

 

K: Ovatko fisting Geelit soveltuvat myös kondomien kanssa käytettäviksi?

V: Jotkin nyrkkeilygeeleistämme ovat yhteensopivia kondomien kanssa, joten niitä voidaan käyttää lateksituotteiden kanssa epäröimättä. Toiset eivät ole (katso yksittäisten tuotteiden kuvaukset luettelossamme).

 

K: Mitä eroa on fisting-geelillä ja liukuvoiteella?

V: Nyrkkeilygeeli on yleensä paksumpaa kuin tavanomaiset liukuvoiteet, ja se on kehitetty erityisesti nyrkkeilyharjoituksia varten.

 

K: Mistä voin ostaa fisting Ostaa geelejä?

V: Voit tilata MEO-tuotteita kätevästi verkkokaupastamme. Toimitamme nopeasti ja huomaamattomasti - maailmanlaajuisesti!

 

K: Voinko tilata MEO:lta myös puhelimitse?

V: Kyllä, voit soittaa meille ja tilata puhelimitse. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

 

K: Kuinka nopeasti tilaukseni lähetetään?

V: Lähetämme tilauksen yleensä samana tai seuraavana työpäivänä tilauksenne vastaanottamisesta. Toimitamme maailmanlaajuisesti DHL:llä tai UPS:llä.

 

K: Miten voin ottaa yhteyttä MEO:hon, jos minulla on kysyttävää?

V: Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

 

Suositukset

 

Kaikkien yksityiskohtaisten tietojen, tuote-esittelyjen ja asiakasarvostelujen jälkeen voit olla varma, että meidän MEO fisting liukuvoide ja voiteluaine tarjoaa sinulle tukea ja turvallisuutta kaikissa intiimeissä ja intohimoisissa hetkissäsi. Korkealaatuisuus, kestävyys ja miellyttävä tunne iholla, jota asiakkaamme kehuvat, tekevät nyrkkikokemuksista täydellisen onnistumisen. Olipa PLOW GLOW - Action Lube tai Slam Dunk - Hajusteeton - fisting liukuvoidejokainen tuote on huolellisesti tarkastettu ja testattu täyttämään tai ylittämään tarpeesi ja odotuksesi.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tarvitset neuvoja tuotevalinnassa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiakaspalvelutiimimme on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Pyrimme aina vastaamaan kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja kattavasti sekä vastaamaan yksilöllisiin toiveisiisi.

 

Loppusanat

 

Kiitos kiinnostuksestanne fisting Voiteluaineita kohtaan ja toivomme, että MEO fisting liukuvoide ja henkilökohtainen liukuvoide kulkevat mukanasi tulevissa eroottisissa seikkailuissasi. Vakuuttakaa itsenne tuotteidemme laadusta ja tehokkuudesta ja löytäkää seksuaalisen nautinnon uusi ulottuvuus. Odotamme innolla, että saamme olla luotettava kumppanisi vuonna fisting olla luotettava kumppanisi. Lisäksi meidän fisting Geelien ja henkilökohtaisten liukuvoiteiden lisäksi tarjoamme sinulle myymälässämme laajan valikoiman muita tuotteita, jotka voivat rikastuttaa eroottista kokemustasi. Selaa valikoimaamme ja tutustu monipuolisiin mahdollisuuksiin! Anna meidän inspiroida sinua saavuttamaan uusia eroottisia korkeuksia!

Venyttelitpä sitten isolla dildolla, nyrkkeilyleluilla, anaalihelmillä, pepputulpilla tai vanhalla kunnon anaaliseksillä, meillä on juuri ne liukuvoiteet, jotka takaavat sinulle täydellisen nautinnon ilman kipua. Tästä lähtien voit nauttia maksimaalisesta stimulaatiosta minimaalisella epämukavuudella. Jopa kovimpien BDSM-sessioiden aikana on tärkeää, ettet vahingoita pysyvästi herkintä aluettasi. Siksi kaikki meidän fisting Liukuvoiteet ja voiteluvoiteet on valmistettu parhaista ainesosista, jotta voit "vastaanottaa" kumppanisi nautinnollisesti ja helposti. MEO:n henkilökohtaiset liukuvoiteet ovat erityisen sileitä ja pitkäkestoisia ja varmistavat, että kaikki sujuu sujuvasti fisting -session aikana!

Mitä henkilökohtaisia liukuvoiteita suositellaan fisting suositellaan?

fisting peniksen yhdyntä on seksuaalista toimintaa, jossa käsi tai nyrkki työnnetään emättimeen tai peräsuoleen, ja se vaatii henkilökohtaista liukuvoidetta, joka on kehitetty erityisesti tämäntyyppistä seksiä varten. Liukuvoiteluaineet fisting ovat yleensä paksumpia ja pitkäkestoisempia kuin muut liukuvoiteet, koska niiden on tarjottava riittävä voitelu pidemmäksi aikaa ja syvempiä tunkeutumisia varten.

Joitakin yleisimmin käytettyjä liukuvoiteluaineita fisting ovat:

1. J-Lube: J-Lube on jauhe, joka voidaan sekoittaa veteen paksun, liukkaan liukuvoiteen aikaansaamiseksi. Se on erittäin suosittu fisting Yhteisössä, koska se kestää hyvin pitkään ja tarjoaa optimaalisen voitelun. Se voi kuitenkin olla hieman sotkuinen sekoitettaessa ja levitettäessä.

2. Crisco: Crisco on kasvislyhennettä, jota käytetään usein voiteluaineena fisting. Se on paksua ja pitkäkestoista ja tarjoaa paljon voitelua seksin aikana fisting. Criscoa ei kuitenkaan ole turvallista käyttää lateksikondomien kanssa, ja se voi värjätä tekstiilejä.

3. Silikonipohjaiset liukuvoiteet: Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat myös fisting , koska ne ovat pitkäkestoisia ja antavat paljon voitelua. Ne eivät kuitenkaan ole turvallisia käytettäväksi silikonisten seksilelujen kanssa, ja niitä voi olla vaikeampi puhdistaa kuin muita henkilökohtaisia liukuvoiteita.

4. Vesipohjaiset henkilökohtaiset liukuvoiteet: Vesipohjaisia henkilökohtaisia liukuvoiteita voidaan käyttää fisting , mutta ne eivät kestä yhtä kauan kuin muuntyyppiset henkilökohtaiset liukuvoiteet. Ne ovat kuitenkin helppoja puhdistaa ja yhteensopivia useimpien seksilelujen ja kondomien kanssa.

5. LE FIST: LE FISTin avulla voit tunkeutua ilman kipua. LE FIST on erikoisvoide, jonka erityinen koostumus luo erinomaisen ja pitkäkestoisen liukuvaikutuksen. LE FIST viettelee silkkisellä koostumuksellaan, hajuttomalla koostumuksellaan ja erittäin pitkäkestoisella liukastumisella.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK on liukuvoide, jolla on puuduttavia/rauhoittavia ominaisuuksia erityisen ainesosayhdistelmän ansiosta. Ideal for all kinds of extreme anal stretching games or to prepare for a large dildo or fisting.

When choosing a fisting lube, it is important to consider factors such as viscosity, application time and compatibility with sex toys and condoms if applicable. On myös tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ja käyttää runsaasti liukuvoidetta turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi.