Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lääkinnälliset rajoitukset

Uutiskirje

Lääkinnälliset rajoitukset 

MEO Online BDSM- ja sairaalaseksikauppa on ollut yksi maailman johtavista korkealaatuisten psykiatristen rajoitusten ja sairaalahihnojen toimittajista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia sairaalaliittimiä, kuten käsirautoja, suukapuloita, päävaljaita, silmäsiteitä ja muita lisävarusteita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista ...

MEO Online BDSM- ja sairaalaseksikauppa on ollut yksi maailman johtavista korkealaatuisten psykiatristen rajoitusten ja sairaalahihnojen toimittajista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia sairaalaliittimiä, kuten käsirautoja, suukapuloita, päävaljaita, silmäsiteitä ja muita lisävarusteita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia potilaskiinnittimiä, joita et löydä mistään muualta.

Lisää
Näytä 1 - 9 9 kohdetta 1 - 9
Näytä 1 - 9 9 kohdetta 1 - 9

Sairaalatyyliset BDSM-rajoitukset tai psykiatriset rajoitukset ovat eräänlaisia "lääketieteellisiä" rajoituksia ja kahleita, jotka on mallinnettu lääketieteellisten laitosten ammattimaisiin potilasrajoituksiin. Saksassa valmistetut turvajärjestelmämme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten nahasta tai metallista, ja niiden värit ja yksityiskohdat, kuten metalliset soljet ja hihnat, muistuttavat lääketieteellisiä turvajärjestelmiä. Klinikkaseksi on termi BDSM:n alalta. Siinä seksuaaliset käytännöt lääketieteellisten hoitotilanteiden, sairaalahoidon tai lääketieteellisten tutkimusmenetelmien yhteydessä sisältyvät yleensä eroottiseen roolileikkiin, esimerkiksi lääkärinä ja potilaana, yhteisymmärrykseen perustuvien seksikumppaneiden välillä.

Sairaalatyylisiin lääketieteellisiin käsiraudoihimme kuuluvat psykiatriset käsiraudat, lääketieteelliset jalkaremmit, reisiremmit, rintaremmit, suukapulat ja päävaljaat. Tarjoamme myös erityisiä sairaalaseksituotteita, kuten suorat takit, pehmustetut lapaset ja naamarit.

 

Sairaalatyyliset BDSM-rajoitukset voivat rikastuttaa lääketieteellisten tekojen kokemusta BDSM-kontekstissa tai lisätä lääketieteellisten tekojen fetissia. On kuitenkin tärkeää käyttää niitä turvallisesti ja kaikkien osapuolten asianmukaisen viestinnän ja suostumuksen avulla. On tärkeää tietää, että BDSM-istuntoihin, mukaan lukien sairaalatyyliset turvajärjestelmät tai potilaan turvajärjestelmät, voi liittyä riskejä. Kaikkien asianosaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi asianmukainen koulutus ja koulutus turvallisista käytännöistä, keskinäinen viestintä ja varasuunnitelmat ovat olennaisen tärkeitä.

 

Monet asiakkaistamme suosivat sairaalatyylisiä turvajärjestelmiä, kuten psykiatriassa käytettäviä turvajärjestelmiä(psykiatriset turvajärjestelmät), useista eri syistä. Jotkut asiakkaistamme pitävät kehyksessä olevien turvajärjestelmien lääketieteellistä ulkonäköä kiihottavana ja houkuttelevana BDSM-istunnossaan. Toiset pitävät tunteesta, joka syntyy siitä, että heidät rajoitetaan tavalla, joka muistuttaa lääketieteellistä tilannetta.

 

On olemassa useita MEO-tuotteita, jotka kuuluvat sairaalamaisen potilaan turvajärjestelmien kategoriaan. Joitakin suosittuja BDSM-tuotteita ovat mm:

 

  • Lääketieteelliset turvavyöt: Nämä vyöt on yleensä valmistettu nahasta tai nailonista, ja niissä on metallisoljet, jotka kiinnittävät vyön vyötärön tai lantion ympärille. Vyössä voi olla myös ylimääräisiä D-renkaita tai kiinnityspisteitä, joilla se voidaan liittää muihin turvalaitteisiin.
  • Potilaan käsi- ja jalkatuki: Näitä potilaan turvalaitteita käytetään ranteiden tai nilkkojen kiinnittämiseen sänkyyn, pöytään tai muuhun huonekaluun. Ne on valmistettu nahasta tai metallista, ja niissä on lukitusmekanismi, jolla varmistetaan, että käsiraudat tai nilkkatuki pysyvät tukevasti paikallaan.
  • Pakkopaidat: Pakkopaita on eräänlainen turvajärjestelmä, joka kietoutuu ylävartalon ja käsivarsien ympärille ja rajoittaa liikkumista. Hihnatakit on valmistettu nahasta tai kankaasta, ja niissä on soljet tai hihnat hihnojen kiinnittämiseksi.
  • Pehmustetut kintaat: Nämä kintaat on suunniteltu rajoittamaan käsien ja sormien liikkumista. Ne on valmistettu nahasta tai muista materiaaleista, ja ne on pehmustettu, jotta ne olisivat miellyttävämmät pitkäaikaisessa käytössä.
  • Lääketieteelliset suukapulat: Lääketieteellisiä suukapuloita käytetään suussa puheen rajoittamiseksi. Ne voidaan valmistaa kumista, silikonista tai muista materiaaleista, ja niissä on säädettävä päähihna turvallisen istuvuuden varmistamiseksi.
  • Bondage-sängyt tai bondage-sängyt: Niissä on useita kiinnityspisteitä, joilla "potilas" voidaan kiinnittää sänkyyn tai muuhun alustaan.
  • Lääketieteellinen bondage-teippi: Tämä bondage-teippi tarttuu ihoon ja sitä voidaan käyttää yksilön kiinnittämiseen tai muumioimiseen.
  • Potilaan päävaljaat: Lääketieteellisessä leikissä päävaljaita voidaan käyttää lääketieteellisten toimenpiteiden simuloimiseen tai lääketieteellisen fetissin vahvistamiseen. Esimerkiksi hengitysputkella varustetut päävaljaat voivat simuloida nukutusmaskia tai lääketieteessä käytettävää hengityslaitetta.
  • Gynekologinen tuoli: Ammattimainen gynekologinen tuoli tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset kiihottavaan klinikkaseksiin kumppanisi kanssa. Se sopii täydellisesti hänen sitomiseen, rankaisemiseen, hemmotteluun, tutkimiseen tai siihen, että voit antaa yhden seksikoneistamme ottaa hänet koville.
  • Klinikkaseksin hoitopöydät: Tämä kannettava ja huomaamattomasti säilytettävä BDSM-kaluste ilahduttaa sinua, koska se ei ole ainoastaan monipuolinen sidontaan, vaan se sopii myös moniin muihin BDSM-leikkityyppeihin, kuten CBT, anaalipenetraatioon tai alistuvan miehen lypsämiseen.

 

On tärkeää huomata, että BDSM-potilaan rajoittimien käyttö on aina tehtävä turvallisella ja yhteisymmärrykseen perustuvalla tavalla. Asianmukainen viestintä, koulutus turvallisista käytännöistä ja turvallisuusprotokollien noudattaminen ovat tärkeitä kaikkien asianosaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi.


Osta lääketieteelliset BDSM-takavarret, sairaalaliittimet ja klinikan seksitarvikkeet:

BDSM-tarvikkeiden, psykiatristen tai sairaalaliittimien ostaminen vaatii huolellista harkintaa ja tutkimusta turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi. Jos turvallisuus, mukavuus, tuotteiden toimivuus ja kestävyys ovat tärkeimpiä prioriteettejasi, löydät täydelliset tarvikkeet tarpeisiisi täältä MEO:n BDSM-verkkokaupasta. Jos tarvitset neuvoja, koulutettu asiakaspalvelutiimimme on aina valmiina auttamaan.