Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

Mystim - Sähköstimulaatio 

Mystim - E-Stim - rangaistus tai palkinto. Sinä päätät: Saamme sinut orgasmiin riisivirralla ja e-stimillä. Sukella sähköseksin kiehtovaan maailmaan.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 46 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 46 kohdetta 1 - 12

Mystim, elektroseksi, sähköstimulaatio, sähköstimulaatio, sähköstimulaatio, sähköstimulaatiolelut.... Eh, mitä!?

 

Älä huoli, meillä on vastaukset: Sähkö ja seksi ovat melko vanha ilmiö, mutta ovat vasta nyt saamassa ansaittua suosiotaan. Ei ihme! Teknologia, lelut ja niiden himo elävät tällä hetkellä ehdotonta huippua, mikä on todella hauskaa - ja voi olla todella hauskaa teille kaikille!

 

Sähköleikit voivat tietysti olla osa s&m-käytäntöjä, mutta niiden ei tarvitse olla! Se, haluatko asua keskellä Electric Cityä vai nauttia rauhallisemmasta laitakaupungista, on täysin sinusta kiinni.

 

Yleisesti ottaen, jos noudatat muutamaa perussääntöä, sählypelit ovat harmiton ja mielettömän jännittävä kohokohta, jota sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla itse.

 

Mitä on Mystim elektroseksi?

 

Mystim Elektroseksillä tarkoitetaan yleisesti sähköisten impulssien nautinnollista sisällyttämistä seksuaalisiin tekoihin.

 

Siitä käytetään myös nimitystä sähköstimulaatio tai lyhyesti e-stimulaatio. Laitteistoa tähän kutsutaan kattavasti e-stim-leluiksi tai e-stim-laitteiksi - puhumme tärkeimmistä eroista hetken kuluttua.

 

Termi electroseksi tarkoittaa laajaa ja jännittävää alaa, joka voi vaihdella lempeästä esileikistä intensiiviseen penetraatioon ja pitkiin kliimakseihin.

 

Toisin sanoen lempeästä kovaan ja stimuloivasta kiihottavaan.

 

Tästä vertaansa vailla olevasta kihelmöivästä tunteesta, joka voi saada koko kehon ekstaasiin, voi nauttia yksin tai pariskuntana - tai kolmestaan ... ;-)

 

Miten Mystim elektroseksi toimii?

 

Kehossamme on monia herkkiä hermopäätteitä ja -väyliä, jotka välittävät tietoa, kuten kosketuksen, aivoihin. Ja tätä tiedonvaihtoa varten kehomme itse jopa lähettää jatkuvasti sähköimpulsseja. Koska: isku iholle, hellä hyväily ja tietenkin myös suudelma tai seksi, kehomme muuntaa "hermopäätteiden kosketuksen" sähköiseksi impulssiksi, jonka se lähettää aivoihin stimulaationa. Kosketus on siis aina "epäsuora" sähköinen impulssi kehossa.

Smart Dirty Talk: E-Stim-laitteet ja sähköseksilelut puhuvat kehon kieltämme: ilman käännöstä sähköinen impulssi ampuu suoraan aivoihin! ... ... ja kiihottaa meitä niin ilmiömäisesti, että vapautamme runsaasti endorfiineja.

 

Sukupuolielinten alueella on erityisen paljon herkkiä hermopäätteitä, jotka odottavat siellä kuin suuri leikkikenttä raivoavia e-stimulaatioimpulsseja .

 

Jotta tämä stimuloiva kommunikaatio kehossa voisi tapahtua, meidän on koskettava samanaikaisesti positiivista ja negatiivista napaa, jotta sähkö voi virrata lävitsemme - ja juuri sähköisten napojen välissä tapahtuu taika!

 

Tässä on monia jännittäviä mahdollisuuksia: Lelut, joissa on kaksi integroitua johtavaa pintaa, lelut, joissa on yksi johtava pinta ja vastakkaisena napana liimaelektrodi, e-stimulaattorit, joissa on kaksi tai useampia elektrodeja, ja lelut, jotka voidaan kiinnittää täsmälleen erogeenisille vyöhykkeille ja niiden päälle, ja paljon muuta.

 

Mielikuvitukselle ei ole rajoja - ainakaan tekniikan vuoksi!

 

Laitteisto: E-Stim-laite tai E-Stim-lelu

 

E-lelujen laaja kenttä voidaan jakaa kahteen pääluokkaan monien hienovaraisten erojen lisäksi: Ensinnäkin on olemassa universaaleja "E-Stim-laitteita", joihin voidaan liittää lukemattomia leluja ja elektrodeja jne. - ja on olemassa itsenäisesti toimivia"leluja, joissa on sisäänrakennettu E-Stim".

 

 • E-Stim-laite: Nämä älykkäät ohjauskeskukset ovat ikään kuin komentosiltoja kaikille kihelmöiville retkille elektroseksin äärettömiin ulottuvuuksiin - ja syvyyksiin! Seksuaalifantasialla ei ole rajoja, kun säädät ohjaimet hellävaraisesta kovaan, jatkuvasta rytmikkääseen tai sykkivästä työntöön. Olipa kyseessä sitten klassinen tai moderni: Elektroseksilaitteitamme on saatavana digitaalisina ja analogisina versioina.
 • Telakoituna : Minkä e-stimulointilelunkytket, ratkaisee tilanne, halu tai kukin itse: On dildoja, anaalitulppia, penishäkkejä, siveysvöitä, hanskoja, rakkauspalloja tai elektrodeja täysin yksilöllisiin ja stimuloiviin e-stimulointisessioihin.
 • Moninpelaaja: Kaksikanavaiset laitteet, kuten MEO:n SexBox, Tension Lover tai Pure Vibes, voivat myös syöttää kahta lelua tai elektrodiparia samanaikaisesti ja tarjota kaksinkertaista (parisuhde)hupia! E-stimulaattoreiden Zeus on Cluster Buster. Se voi jopa ampua salamansa äärettömään määrään leluja, ja kahdeksan itsenäisen ja erikseen säädettävän kanavan ansiosta se katapultoi aivan kaikki sähköseksin Olympukseen. Ja sen mukana tulee jopa kaukosäädin.
 • Seksilelut, joissa on sisäänrakennettu E-Stim: E-Stim to go (hullu!). Koska omalla pulssigeneraattorilla ja johtavilla pinnoilla varustetuilla E-Stim-täryttimillä saat yhtä paljon kihelmöintiä, mutta vähemmän laitteistoa. E-intensiteetti on helposti säädettävissä eri esiohjelmoitujen hemmottelutilojen avulla. Helppo tapa päästä alkuun, tehdä itsestäsi ja muista sähköseksifaneja napin painalluksella, joko hellävaraisesti tai nopeasti ja intensiivisesti.

 

Turn it ON: Vinkkejä alkuun pääsemiseen

 

Suosittelemme, että tutustut ensin stimulaatiovirtalaitteeseen "kehon ulkopuolella". Parhaiten tämä onnistuu kokeilemalla etukäteen hieman kädessäsi olevaa e-toy-laitetta:

 

 1. Pidä molemmilla käsillä kiinni sähköseksilelusta tai lelusta, joka on liitetty e-stimulaattoriin - niin, että molemmat navat/johtavat pinnat ovat ihokosketuksessa.
 2. Kytke vasta(!) nyt virta/estimulaattori päälle. Älä huoli, E-lelut ja E-stimulaitteet käynnistyvät automaattisesti alhaisella intensiteetillä.
 3. Tutustu impulsseihin ja ärsykkeisiin käsilläsi ja kokeile eri voimakkuuksia.

 

Mutta ole varovainen: virta jakautuu tasaisesti kämmeniin ja yleensä, kun iho on kosketuksissa koko pinnan kanssa. Jos kosketat molempia napoja vain kahdella sormenpäällä, virta keskittyy kahdelle pienelle alueelle (sormenpäihin) ja muuttuu yhtäkkiä voimakkaammaksi.

 

Älä siis pelästy ja mahdollisuuksien mukaan vältä sitä!

 

Lisävarusteet edistyneille käyttäjille: voiteluaineet, lelut ja paljon muuta

 

Jos tiedät hieman enemmän sähköseksistä, mikään ei voi järkyttää sinua... Haluamme kuitenkin esitellä sinulle muutamia erittäin aistillisia, palkitsevia ja ehkä vielä melko tuntemattomia vempaimia.

Lisää volttia emättimeen ja kihelmöiviä e-reaktioita ...:-)

 

 • "Electrosex-liukuvoiteet: Varmista, että käytät e-stimulointiin optimoituja liukuvoiteita, jotka ovat yhteensopivia lelujen, kondomien ja johtavuuden kanssa. Kyllä, sellainenkin on olemassa: erityisiä liukuvoiteluaineita - kuten Aquameo tai E-Shock - jotka paitsi liukuvat pehmeästi, myös johtavat sähköä.
 • Miehelle: Penissilmukat ovat yleensä hauskoja, mutta E-Stimillä ne ovat niin uskomattoman stimuloivia, ettet enää koskaan halua ottaa penistäsi pois silmukasta. Laita se vain päälle, kiristä se, kierrä se auki ja spermoi.
 • Alistuville miehille: sähköiset penishäkit Näillä tuhmista pojista tulee hyvin kilttejä ja kiltit tytöt tykkäävät olla tuhmia. E-stimulaattorilla varustetut penishäkit eivät ainoastaan pidä penistä kurissa, vaan ne myös hemmottelevat sitä sähköisillä impulsseilla vapautta odotellessa - makeasta pahaan ...
 • Naiselle: Rakkauspallot Ne mahdollistavat syvän emättimen tunkeutumisen, joka stimuloi jokaisella pienellä liikkeellä. Mielihyväkeskus ja lantionpohja, jota rakkauspallot treenaavat optimaalisesti, ilahtuvat. Varsinkin kun hellävaraiset sähköiskut stimuloivat emättimen seinämiä ja ympäröiviä lihaksia.
 • Miehelle ja naiselle: sondit On olemassa monenmuotoisia sondeja, joita voidaan käyttää monenlaisten paikkojen tutkimiseen ja hemmotteluun. Ne ovat kevyitä, käteviä, tarjoavat paljon liikkumisvapautta ja antavat sähköimpulsseja juuri sinne, minne niiden on tarkoitus mennä.

 

Onko stimulaatiovirta vaarallista tai terveydelle vaarallista?

 

Periaatteessa e-leluissa oleva stimulaatiovirta ei ole vaarallista, jos käytät niitä oikein ohjeiden mukaan etkä muuta niitä. Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 

 • Tärkein sääntö: älä koskaan käytä E-Stimiä vyötärön yläpuolella . Vältä sydämen, kaulan ja aivojen alueita kaikin keinoin! Tärkein poikkeus tähän sääntöön: nännipihdit! Esimerkiksi kaksinapaiset nännipihdit.
 • Muita kiellettyjä asioita ovat: E-stimulaattori sydänvian tai sydämentahdistimen kanssa ilman lääkärin konsultaatiota, E-stimulaatio raskauden aikana, E-stimulaatio syttyvien esineiden/nesteiden yhteydessä.

Miten voin valvoa tätä?

 

Sähkö etsii aina lyhintä reittiä kahden navan välillä.
Tämän säännön avulla voidaan aina tarkistaa, kulkeeko virta jonkin kolmen kielletyn alueen - aivojen, sydämen tai kurkun - läpi.

Ennakkoluulot pois päältä: Onko sähköseksi SM? Voinko käyttää stimulaatiovirtaa orjani rankaisemiseen? Mikä on BDSM-rangaistus tai rangaistus Sub.

 

Ei välttämättä, mutta tietysti voi! Ja ollakseni rehellinen: Ilman SM- ja BDSM-skenen uraauurtavaa henkeä, sähköseksin Mystim teknologia, Mystim sähköseksilelut ja kasvava uteliaisuus volteista makuuhuoneessa olisivat luultavasti edelleen ensimmäisen hehkulampun tasolla.

Sähköseksi voi siis ehdottomasti olla SM:ää - mutta se voi myös olla melkein mitä tahansa, mistä vain tuntuu siltä.

 

Laadukkaiden ja hyvin erilaisten Mystim sähköseksilelujen kirjo osoittaa, että voimakkaiden kliimaksien lisäksi pehmeämmät äänet, pitkäkestoinen stimulaatio ja kestävät vaikutukset, kuten hyvin treenatut lantionpohjan lihakset, tekevät sähköseksistä "edustavaa".

 

Mutta kuten sanoin: Rajat kihelmöivän Mystim esileikin ja sykkivien Mystim rangaistusten välillä eivät ole vain häilyviä, vaan myös äärettömän säädettävissä hyvillä leluilla ;-)Haluatko ostaa Mystim tuotteenhalvalla Euroopassa, esimerkiksi Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Luxemburgissa tai Itävallassa? Silloin Mystim kauppa on oikea paikka sinulle. Verkkokauppamme Mystim toimittaa Mystim tuotteet paitsi koko Eurooppaan myös maailmanlaajuisesti, mahdollisimman lyhyessä ajassa ja tietenkin huomaamattomasti pakattuna.