Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköinen stimulaatio

Uutiskirje

Sähköinen stimulaatio 

Sähköseksi pehmeästä kovaan: Sähköseksin aikana kaikkia kehon mahdollisia alueita stimuloidaan voimakkaasti stimulaatiovirralla tai sähköstimulaatiolla. Jännittävä tunne, jonka haluat kokea yhä uudelleen ja uudelleen.

Alaluokat

 • Seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, nimeltään Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saat stimulaatiota hellävaraisesta kivuliaaseen yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin efekteihin.

 • Koe voimakas sähköstimulaatio seuraavien tuotteiden avulla E-Stim Systemssähköseksin asiantuntijoilta. Tutustu korkealaatuisiin e-stimulaattoreihin kaikille kokemustasoille yhdistettynä asiantuntevaan neuvontaan ja turvalliseen toimitukseen.

 • Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyvät tuotteet ovat ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus.

 • Mystim - E-Stim - rangaistus tai palkinto. Sinä päätät: Saamme sinut orgasmiin riisivirralla ja e-stimillä. Sukella sähköseksin kiehtovaan maailmaan.

 • Stimulaatiovirtalaitteemme vapauttavat tunteita, jotka ovat täysin uusia, kiimaisia ja sanoinkuvaamattomia. Sähköseksiä ei todellakaan voi verrata mihinkään muuhun eroottiseen leikkimuotoon. Tunteet, joita sähköstimulaatiosta voi syntyä, ovat yksinkertaisesti ihania.

 • Tervetuloa MEO Shopiin, anaalisen sähköstimulaation asiantuntijoihin! "Anaalinen sähköstimulaatio"-luokassamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voit toteuttaa fantasioitasi ja saada ainutlaatuisia ja jännittäviä kokemuksia. Sukelletaan yhdessä anaalisen sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan ja tutustutaan moniin mahdollisuuksiin.

 • Kaikki peniksen ja kivesten sähköstimulaatioon - hellävaraisesta kovaan. Meidän stimulaatiovirran kyrpärengas, sähköinen kivesten rengas tai E-Stim Humbler orgasmiin.

 • Hellävaraisista koviin, puristimet, puristimet ja imijät stimuloivat nännejä sähköstimulaatiolla. Stimulaatiovirta ei ole koskaan ollut näin kiimainen ....

 • BDSM-sähköstimulaation maailmassa kehittynyt teknologia kohtaa intiimin kokeilun. Se on eroottinen seikkailu, jossa erilaisia tuntemuksia herätetään sähköisen stimulaation avulla. Tämä voi olla miellyttävää pistelyä, sykkivää värähtelyä tai voimakkaita työntöjä, jotka kattavat laajan kirjon seksuaalisia tuntemuksia. BDSM-sähköstimulaatio mahdollistaa sähkövirtojen voimakkuuden kokeilemisen ja siten aistimusten voimakkuuden ja syvyyden säätämisen.

 • Tervetuloa eroottisen sähköstimulaation maailmaan - täältä MEO Shopista löydät kaiken, mitä sydämesi toivoo. "Eroottisen sähköstimulaation tarvikkeet" -luokkaan olemme koonneet erilaisia välttämättömiä tarvikkeita, jotta voit kokea sähköistävät seikkailusi turvallisesti, mukavasti ja maksimaalista nautintoa tuottaen.

 • Tervetuloa emättimen sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan, joka on jännittävä seksuaalisen stimulaation alue, jonka avulla voit kokea täysin uusia ja ainutlaatuisia tuntemuksia. Jos etsit intensiivistä ja monipuolista tyydytysmenetelmää, emättimen sähköstimulaatio voi olla juuri sinua varten.

E-stimulaatio on sähköseksiä orgasmitakuulla

 

Olet siis kiinnostunut E-Stimistä. Se on hienoa. Olet tullut oikeaan paikkaan MEO:ssa.

 

E-stim tarkoittaa sähköistä stimulaatiota, ja siitä on tulossa yhä suositumpi myös BDSM-yhteisön ulkopuolella.

 

Intiimialueellasi on paljon hermoja - paljon enemmän kuin muissa paikoissa, minkä vuoksi olet siellä niin herkkä - ja oikein säädetyllä stimulaatiovirtalaitteella ja sopivilla E-Stim-seksileluilla voit stimuloida jokaista näistä hermoista kehossasi tai kumppanisi kehossa absoluuttiseen ekstaasiin asti.

 

Tämä toimii yhtä hyvin yksin kuin pareittain (tai kolmestaan), ja molemmille on olemassa kokonainen valikoima leikkityylejä, jotka joskus auttavat sinua saavuttamaan orgasmin nopeasti ja rajusti ja toisinaan voit nauttia tuntikausia lempeänä kihelmöivänä tuntemuksena, joka leviää hitaasti koko kehoon. Juuri niin kuin sinä pidät, haluat tai jaksat.

 

Mitä on sähköseksi, e-stim-mies ja e-stim-nainen?

 

Sähköseksillä tai eroottisella sähköstimulaatiolla tarkoitetaan sähköisten impulssien sisällyttämistä seksuaalisiin tekoihin. Siitä käytetään myös nimitystä eroottinen sähköstimulaatio eli e-stimulaatio. Tähän tarvittavista laitteista käytetään usein nimityksiä e-stim-lelut, stimulaatiovirtalaitteet tai e-stim-laitteet.

 

Termi sähköseksi tarkoittaa laajaa ja jännittävää valikoimaa, joka voi ulottua hellävaraisesta esileikistä intensiiviseen penetraatioon ja pitkäkestoisiin orgasmeihin. MEO:n asiakkaat, joilla on sähköseksikokemuksia, raportoivat suuresta nautinnosta ja uskomattomista tuntemuksista ja "orgasmin vapinasta", joka kestää minuutteja.

 

Onko sähköseksi vaarallista?

 

MEO:n elektroseksilaitteet ovat korkeatasoisia ja turvallisia. Stimulaatiovirtalaitteemme ovat alun perin peräisin TENS-laitteiden alalta, sillä niitä on käytetty lääketieteen alalla esim. lihasten rakentamiseen ja hermostimulaatioon jo useiden vuosikymmenien ajan. Sähköseksi tai eroottinen sähköstimulaatio ei siis ole vaarallista, vaan se yksinkertaisesti leikittelee hermostimulaatioilla, koska niitä tapahtuu kehossasi joka tapauksessa. Sähköseksissä näitä ärsykkeitä vain vahvistetaan ja käytetään erityisesti eroottisiin kehon osiin.

 

Kaikenlaiseen leikkiin, johon liittyy sähköstimulaatio, tarvitaan yleensä stimulaatiovirtalaitteen ja laitteeseen liitettävien sähköisten lisälelujen yhdistelmä. MEO:n valikoima on laaja, erityisen suosittuja ovat esimerkiksi sähköinen penisstimulaatio, eturauhasen stimulaatiovirta, mutta myös stimulaatiovirtatulpat tai sähköinen virtsaputken laajentaja. Myös nännien, nännien tai estimointisilmukoiden Estim-tarvikkeet, jotka voidaan kiinnittää penikseen ja kiveksiin, kuuluvat suosituimpiin sähköleluihin. Estim-elektrodit sisältyvät jokaisen MEO:n stimulaatiovirtalaitteen mukana, ja niitä voi myös ostaa yhä uudelleen MEO:n verkkokaupasta.

 

 

Vibraattori stimulaatiovirralla - elektroseksivibraattori

 

MEO:n Estim-vibraattori on helppokäyttöinen eikä vaadi ylimääräisiä johtoja. Se on varustettu omalla pulssigeneraattorilla ja johtavilla pinnoilla, ja eroottisen sähköstimulaation voimakkuutta voidaan helposti säätää eri esiohjelmoitujen hemmottelutilojen avulla. Se on siis täydellinen johdanto, jolla saat sinä tai muut saatte sähkösähköisen orgasmin hellävaraisesti tai melko nopeasti ja intensiivisesti napin painalluksella.

 

Electrosex-ohjeet

 

Suosittelemme, että tutustut ensin stimulaatiovirtalaitteeseen "kehon ulkopuolella". Parhaiten tämä onnistuu kokeilemalla etukäteen hieman kädessäsi olevaa e-toyta. Sinun tulisi pitää e-lelua tai lelua, joka on liitetty e-stimulaattoriin, molemmilla käsillä - niin, että molemmat navat/johtavat pinnat ovat ihokosketuksessa.

 

Kytke sitten stimulaatiovirta / E-Stim-laite päälle. Älä huoli, e-lelut ja e-stimulaitteet käynnistyvät yleensä aina automaattisesti matalalla intensiteetillä. On järkevää tutustua impulsseihin ja ärsykkeisiin käsilläsi ja kokeilla eri intensiteettejä ennen kuin käytät estim-laitetta eroottisilla alueilla, kuten peniksessä tai peräaukossa. Virta jakautuu tasaisesti kämmeniin ja yleensä silloin, kun iho koskettaa koko pintaa. Jos kosketat molempia napoja vain kahdella sormenpäällä, virtaava virta keskittyy kahdelle pienelle alueelle (sormenpäihin) ja muuttuu yhtäkkiä voimakkaammaksi. Älä siis säikähdä ja mahdollisuuksien mukaan vältä pieniä kosketuspintoja.

 

Geeli sähköseksi- ja stimulaatiovirtalaitteille

 

Suosittelemme sähköseksissä ja eroottisessa sähköstimulaatiossa aina vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameo-liukuvoiteemme, käyttöä, jotta virta kulkee optimaalisesti. Stimulaatiovirtaa varten tuntijat valitsevat suoraan MEO:n optimaalisen estimoidun kontaktigeelin nimeltä "E-Shock". Tällä vesipohjaisella geelillä on erityisominaisuuksia, jotka parantavat johtavuutta entisestään.