Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Depth Play

Uutiskirje

Anal Depth Play 

Anal Depth Play on erityinen, erittäin kiihottava seksuaalinen käytäntö, jota voi harjoittaa yksin tai kumppanin kanssa. Aloittelijoille ja ammattilaisille on olemassa erilaisia tekniikoita ja erittäin pitkiä dildoja, joilla maksimoidaan anaalinen syvyysharjoittelu ja saavutetaan tyydyttäviä tuloksia:

12
per sivu
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12

Mitä on anaalinen syvyysharjoittelu?

 

Anaalinen syvyysharjoittelu on eräänlainen anaalinen harjoittelu, jossa keskitytään hyvin pitkän dildon työntämiseen syvälle anaalikanavaan. Anaalisen syvyysharjoittelun edetessä harjoittelijan pitäisi pystyä työntämään hyvin pitkiä dildoja, pepputulppia ja muita esineitä yhä syvemmälle ja syvemmälle anaalikanavaan. Toisin kuin muissa anaaliharjoittelun muodoissa, anaalisyvyysharjoittelussa ei ole väliä sillä, kuinka suuria tai paksuja esineet ovat, vaan ainoastaan sillä, kuinka syvälle ne tunkeutuvat kehoon.

 

Anaalista syvyysharjoittelua voi rohkaista tai määrätä Top, joka haluaa viedä alaisensa kehon äärirajoille. Joku voi kuitenkin aloittaa anaalisen syvyysharjoittelun myös siksi, että hän nauttii anaaliseksilelujen käytöstä tai nyrkkeilystä ja haluaa viedä anaalileikkinsä seuraavalle tasolle.

 

On kaksi päähaastetta, jotka anaalisen syvyysharjoittelun aloittajan on voitettava. Ensinnäkin heidän on opittava rentouttamaan niin sanottu puborektaalinen silmukka, vahva lihas, joka muodostaa peräsuolen ensimmäisen kaaren. Tällä lihaksella on taipumus kiristää ja sulkea peräsuoli, kun se tuntee painetta, kuten anaaliseksin tai stimulaation aikana. Lihaksen rentouttamisen oppiminen myös stimulaation aikana on avain onnistuneeseen anaalin syväharjoitteluun. Toiseksi anaaliharjoittelussa olevien ihmisten on opittava yhdistämään anaalipenetraation aikana tuntemansa syvä paine nautintoon. Keskittyminen kehon rentouttamiseen ja sen tuntemusten tuntemiseen voi tukea anaalista syväharjoittelua. Monet ihmiset huomaavat, että syvä hengitys auttaa heitä rentoutumaan anaalipenetraation aikana. Tietyt asennot, kuten nelinkontin tai polvillaan istuminen, auttavat myös rentoutumisessa.

 

Vaikka tavallisia dildoja, vibraattoreita ja erittäin pitkiä anaalidildoja voidaan käyttää anaaliseen syväharjoitteluun, MEO ®:sta, erittäin pitkien dildojen verkkokaupasta, löytyy myös joitakin erityisesti suunniteltuja apuvälineitä ja liukuvoiteita.

 

Paineen ja pienen epämukavuuden tunne anaalisen syväharjoittelun aikana on normaalia, mutta todellisen kivun tunteminen ei ole. Kannattaa aina kuunnella kehoaan eikä koskaan mennä liian pitkälle omien rajojen yli. Anaalista syväharjoittelua ei pidä kiirehtiä, vaan on aina parasta edetä hitaasti. MEO ® suosittelee aloittamaan sormilla ennen kuin siirryt pitkän anaalisen syvyysharjoitteludildon asettamiseen.

 

Mitä erityistä on erittäin pitkässä Anal Depth Play Dildo?

Pitkä dildo vie anaalileikin uudelle tasolle, sillä syvä anaaliseksi tarjoaa aivan erityisiä tuntemuksia! Etsitpä sitten klassista 1 metrin dildoa tai haluat ostaa muita erittäin pitkiä dildoja, olet tullut oikeaan paikkaan MEO ® -dildokaupassa. MEO ® on yksi anaalisen syvyysharjoittelun asiantuntijoista: äärimmäinen pituus, suuret halkaisijat, epätavalliset tekstuurit ja vakuuttava materiaali, joka on riittävän luja ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea sen juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Tämä erittäin pitkä dildo täyttää sinut täysin ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Tämän dildon pituus ei ole pelkästään se, joka vakuuttaa sinut, vaan myös sen hyvin erikoinen muotoilu antaa sinulle unohtumattomia hetkiä.

 

Miten käytän erittäin pitkää Anal Depth Play Dildoa?

Pituutensa ja ympärysmitan vuoksi erittäin pitkän anaalisen syvyysharjoitteludildon asettaminen sisään voi olla aluksi vaikeaa. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Suosittu apuväline on ASS UP -tyyny anaalisen syvyysharjoittelun harjoitteluun. Makaa selälläsi ASS UP -tyynyn ollessa takapuolesi alla ja jalkojesi ollessa koholla ja levällään. ASS UP -tyyny tukee kehoasi vakaasti ja mukavasti myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny estää sinua myös vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja anaalisen syvyysharjoittelun aikana.

 

Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Anal Depth Play ja anaaliseen syvyysharjoitteluun?

Käytä runsaasti liukuvoidetta! Anaalisen syvyysharjoittelun aikana Emme koskaan väsy toistamaan tätä kohtaa. Peräaukko ei ole ainoastaan herkempi kuin emätin, vaan se myös muuttuu herkemmäksi, mitä pidemmälle ylöspäin mennään. Siksi sinun kannattaa ehdottomasti käyttää paljon ja paljon liukuvoidetta, jotta et satuta itseäsi. Jos aiot käyttää hyvin pitkää dildoa, suosittelemme FUCKSLUT-liukuvoidettamme Anal Depth Play se on silikonipohjainen ja tuntuu samalta kuin mikään muu liukuvoide. FUCKSLUT tekee pitkän dildon käyttämisestä syvään anaaliharjoitteluun kivuttoman mutta intensiivisen nautinnon. Suosittelemme ehdottomasti myös EXTREMEO-suihkeemme. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille Anal Depth Play Ammattilaiselle täydellinen valinta. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin, anaalin syväkoulutukseen ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke takaa, että jopa hyvin pitkät dildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan täydellisen tunkeutumisen Anal Depth Play.

Materiaali ja hoito pitkä Anal Depth Play Dildo:

 

Tämä pitkä dildo Anal Depth Play on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Käyttämämme materiaali on myös erittäin tukevaa, joten erittäin pitkä dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa pitkän dildon Anal Depth Play Dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä. Puhdistus on tietenkin erityisen tärkeää myös käytön jälkeen. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua suoliston puhdistamiseksi ennen erittäin pitkän dildon käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" (klikkaa tästä ) löydät oikean anaalihuuhtelun anaalin syvyysharjoitteluun.