Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Fuck & Play Vac-U-Lock-tarvikkeet

Uutiskirje

Fuck & Play Vac-U-Lock-tarvikkeet 

Laajat ja innovatiiviset lisävarusteet dildoille, pepputulpille ja seksileluille, joissa on järjestelmäadapterit Vac-U-Lockille, Hunglockille, Hung Systemille, Fucktoolsille tai HiSmithille.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 16 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 16 kohdetta 1 - 12

Doc Johnsonin dildojen ja Vac-U-Lock-järjestelmän, Hunglockin dildojen ja anaalitulppien sekä Hung Systemin, Fucktoolsin tai Hismithin seksilelujen yhdistämiseksi löydät täältä laajan valikoiman innovatiivisia lisävarusteita.


Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

Se on helppo selittää, koska se on aivan kuin kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monien dildojen, seksilelujen ja lisävarusteiden kanssa, esim. myös panokoneiden kanssa, mutta myös muiden käytännöllisten lisävarusteiden kanssa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska erilaisten lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.