Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Shibari orjuus

Uutiskirje

Shibari orjuus 

Rikastuta bondage-istuntoasi näillä ihanilla BDSM-tarvikkeilla, jotka upottavat sinut perinteisen japanilaisen Shibari-sidonnan kiehtovuuteen hyvin erityisellä tavalla. Täältä MEO:sta löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tarvitaan Shibari-sidonnassa. Bondage-verkkokauppamme muista kategorioista löydät myös bondage-köysiä, nahkaisia käsi- ja...

Rikastuta bondage-istuntoasi näillä ihanilla BDSM-tarvikkeilla, jotka upottavat sinut perinteisen japanilaisen Shibari-sidonnan kiehtovuuteen hyvin erityisellä tavalla. Täältä MEO:sta löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tarvitaan Shibari-sidonnassa. Bondage-verkkokauppamme muista kategorioista löydät myös bondage-köysiä, nahkaisia käsi- ja jalkahihnoja sekä muita bondage-tarvikkeita.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12

Shibari tulee Japanista ja tarkoittaa jotakuinkin "sitomista". Siksi ihmiset puhuvat usein japanilaisesta orjuudesta. Shibarissa on kuitenkin kyse paljon enemmän itse sidontataidosta kuin vallan ja dominoinnin harjoittamisesta. Kun puhtaassa BDSM-sidonnassa on kyse sen selvittämisestä, kuka on Top ja kuka Bottom, shibarissa on kyse itse sidontataidosta. Sidonnan harjoittajalle tyydytystä tuottaa yleensä se, että sidottu henkilö makaa taiteellisesti sidottuna ja liikkumattomana hänen edessään. Tähän muodoltaan täydelliseen sidontaan on olemassa monia erilaisia tekniikoita. Joidenkin tarkoituksena on vain liikkumattomaksi tekeminen passiiviselle kumppanille. Toiset ovat historiallisesti inspiroituneita ja niiden tarkoituksena on korostaa ja korostaa sidotun kehon estetiikkaa.

Shibari, joka tunnetaan myös nimellä Kinbaku, on japanilainen sidontamuoto, jossa henkilö sidotaan monimutkaisilla ja visuaalisesti vaikuttavilla kuvioilla. Shibari sai alkunsa Japanissa 1900-luvun alussa erotiikkataiteen muotona, ja valokuvaaja Itoh Seiyu teki sen myöhemmin tunnetuksi 1950-luvulla.

Shibari-sidonnassa käytetään juutin tai hampun kaltaisista materiaaleista valmistettuja köysiä henkilön sitomiseen tavalla, joka korostaa ihmiskehon kauneutta. Kuviot voivat olla hyvin monimutkaisia ja usein symmetrisiä, mikä tekee niistä visuaalisesti upeita. Shibaria pidetään BDSM:n muunnelmana, ja sitä käytetään usein eroottisiin tekoihin, mutta se voi olla myös ei-seksuaalinen taidemuoto tai meditaatio.

Shibari on saavuttanutsuosiota ympäri maailmaa, ja sitä harrastavat kaiken sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen omaavat ihmiset. On olemassa monia shibariyhteisöjä ja työpajoja, joissa ihmiset voivat oppia harrastuksesta ja sen tekniikoista.

Shibari-sidontaan on olemassa erilaisia tuotteita, kuten eri materiaaleista valmistettuja köysiä, sidontavaljaita sekä kirjoja ja videoita, joissa on ohjeita. Suosituimpia shibariin tarkoitettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Twisted Monk, MyNawashi ja Esinem. Shibari-valjaita voi ostaa monista jälleenmyyjistä tai kokeneet harrastajat voivat tehdä niitä itse. Verkossa ja painettuna on saatavilla myös monia ohjeita, mukaan lukien kuuluisien shibari-asiantuntijoiden, kuten Nawashi Kannan ja Osada Steven, kirjat.

Täältä löydät yksityiskohtaisempaa tietoa shibari-sidontaan saatavilla olevista eri tuotteista:

  • Shibari bondage -köydet: Shibari-sidontaan käytetään luonnonkuiduista, kuten juutista, hampusta tai puuvillasta valmistettuja köysiä. Nämä köydet ovat pehmeitä, joustavia ja vahvoja, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia henkilön sitomiseen turvallisesti ja tiukasti. Köysiä on eri pituisia, paksuja ja värisiä, ja valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta. Suosituimpia köysimerkkejä ovat Twisted Monk, MyNawashi ja Esinem.
  • Bondage-valjaat: Shibari-valjaita käytetään yhdessä köysien kanssa monimutkaisten kuvioiden luomiseksi kehoon. Ne on valmistettu nahasta, nailonista tai muista kestävistä materiaaleista, ja niitä voidaan usein mukauttaa eri vartalotyypeille. Valjaita on erityyppisiä, kuten rintavaljaat, vyötärövaljaat ja kokovartalovaljaat.
  • Kirjoja ja videoita, joissa on ohjeita: Niille, jotka haluavat oppia lisää shibari-sidonnasta, on saatavilla verkossa ja painettuna lukuisia ohjekirjoja. Nämä kirjat kattavat kaiken perussolmuista ja -rauhoista edistyneisiin tekniikoihin ja kuvioihin. Tunnettujen shibariasiantuntijoiden suosittuja kirjoja ovat muun muassa Master K:n kirjoittamaThe Beauty of Kinbaku, Midorin kirjoittamaThe Seductive Art of Japanese Bondage ja Shin Nawakirin kirjoittamaEssence of Shibari. Myös YouTube- ja Vimeo-verkkosivustoilla on monia video-opetusvideoita.
  • BDSM-tarvikkeet: Shibari-kokemuksen parantamiseksi on olemassa erilaisia tarvikkeita, kuten silmien sidontaliinoja, suukapuloita ja nännipuristimia. Näitä tarvikkeita voidaan käyttää tehostamaan tuntemuksia ja lisäämään shibari-sidonnan eroottista elementtiä.
  • Turvavarusteet: Shibari-sidonta voi olla turvallista ja kaunista toimintaa, kun sitä harjoitetaan oikein, mutta on tärkeää, että käytössä on oikeat turvavarusteet. Niihin kuuluvat turvasakset, joilla köydet voidaan katkaista nopeasti hätätilanteessa, ja ensiapupakkaus mahdollisten vammojen hoitamiseksi. On myös tärkeää määritellä turvallisuussana tai -signaali, jota sidottu henkilö voi käyttää ilmaistakseen epämukavuuttaan tai hätää Shibari-sidontasession aikana.


Saksalaisen MEO ®:n tuotekehittäjät ovat tehneet yhteistyötä Tokion johtavien BDSM-asiantuntijoiden kanssa suunnitellakseen sarjan valmiita sidontalaitteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Shibari-sidonnasta. Koska nämä siteet on jo valmistettu käsityönä Japanissa, voit aloittaa heti ilman, että sinun tarvitsee hallita monimutkaista solmuvalmennusta. Bondage-kapulan, köysihihnalla varustetun Shibari-bondage-kaulapannan lisäksi sarjaan kuuluu myös Shibari-käsiraudat, japanilainen ruoska ja jopa täydellinen Hogtie -sarja. Puuvillaköydestä valmistetut siteet eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne ovat myös mukavat käyttää, pehmeät ihoa vasten, eivätkä ne leikkaa ihoa. Nämä bondage-tarvikkeet on nopea laittaa päälle - täydellisiä kaikille bondagen ystäville ja aloittelijoille!