Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet 

tilaa 100 % huomaamattomasti ja nimettömänä MEO:ssa. Kaikki BDSM-huonekalut, Pyhän Andreaksen ristimme ja tunnetut seksikalusteemme varastossa ja heti saatavilla maailmanlaajuisesti. Myös: Valtava valikoima BDSM-artikkeleita. Tutustu nyt ja tilaa verkossa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 41 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 41 kohdetta 1 - 12

BDSM-kalusteemme ovat BDSM-istuntoja varten suunniteltuja erikoislaitteita ja -kalusteita. BDSM-kalusteita käytetään usein erityisten kohtausten, asentojen ja vaikutusten luomiseen, ja ne voivat vaihdella yksinkertaisista monimutkaisiin malleihin.

Yksi suosituimmista BDSM-kalusteista on BDSM-risti, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Andreaksen risti. Se on suuri X:n muotoinen rakenne, jota voidaan käyttää bondage- ja sadomasoharjoituksiin. Se on suunniteltu niin, että sidottava henkilö on venytetty ja paljastettu, mikä tekee hänestä haavoittuvamman ruoskan kanssa käytäville istunnoille.

Toinen suosittu BDSM-kaluste on piiskauspenkki. Se on suunniteltu niin, että piiskauksen kohteena oleva henkilö on eteenpäin taivutettuna ja alttiina, jalat ja kädet sidottuina, jolloin hän on alttiimpi piiskaukselle.

Bondage-sängyt ja bondage-laudat ovat myös hyvin suosittuja BDSM-kalusteita. Ne on suunniteltu tarjoamaan mukava ja turvallinen tapa sitoa henkilö ja sallimaan erilaisia asentoja ja toimintoja. Niissä on usein valikoima erilaisia kiinnitystarvikkeita, kuten käsirautoja, köysiä ja ketjuja, ja niitä voidaan säätää eri vartalokokoihin ja -tyyppeihin sopiviksi.

BDSM-silmukat ovat myös suosittuja BDSM-kalusteita. Ne on suunniteltu niin, että passiivinen henkilö voi leijua ilmassa, mikä tekee niistä ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen. Niitä voidaan käyttää monenlaiseen toimintaan, kuten orjuuteen, fisting ja ripustamiseen.

BDSM-häkit ovat myös suosittuja BDSM-kalusteita. Ne tarjoavat turvallisen ja suljetun tilan sidotulle henkilölle ja mahdollistavat erilaisia toimintoja ja asentoja. BDSM-häkkejä on erikokoisia ja -materiaaleja, jotkut ovat siirrettäviä, toiset kiinteästi asennettuja.

Kaikki BDSM-kalusteemme on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja mukava kokemus molemmille kumppaneille ja mahdollistamaan erilaisia toimintoja ja asentoja. Ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, ja ne ovat usein säädettävissä, jotta ne sopivat eri vartalokokoihin ja vartalotyyppeihin. Niitä on helppo käyttää ja puhdistaa, ja ne on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus molemmille kumppaneille.

On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät BDSM-kalusteita, sinun tulisi keskustella kumppanisi kanssa asiasta, asettaa rajat ja sopia turvallisesta sanasta.