Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Käsiraudat

Uutiskirje

Käsiraudat 

MEO: Laadukkaiden nahka- ja neopreenikäsirautojen yhden luukun myymälä! Etsitkö täydellisiä käsirautoja BDSM-sessioihisi? Sitten MEO on oikea paikka sinulle! Olemme luotettava bondage-kauppasi, josta saat laadukkaat nahasta, neopreenista tai teräksestä valmistetut käsiraudat.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 44 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 44 kohdetta 1 - 12

MEO: Laadukkaiden nahka- ja neopreenikäsirautojen yhden luukun myymälä!

Etsitkö täydellisiä käsirautoja BDSM-sessioihisi? Sitten MEO on oikea paikka sinulle! Olemme luotettava bondage-kauppasi, josta saat laadukkaat nahasta, neopreenista tai teräksestä valmistetut käsiraudat.

Käsirautamme on valmistettu ensiluokkaisesta nahasta, joka on pehmeää mutta silti riittävän kestävää täyttämään vaativimmatkin vaatimukset. Säädettävillä ja lukittavilla soljilla ja turvallisilla D-renkailla varustetut käsiraudat sopivat erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Neopreenikäsiraudat ovat loistava valinta niille, jotka haluavat kevyemmän ja joustavamman vaihtoehdon. Korkealaatuisesta neopreenista valmistetut käsiraudat ovat mukavat käyttää ja ne sopivat erinomaisesti bondageen, aistien tutkimiseen ja paljon muuhun.

Me MEO:lla pidämme tärkeänä tarjota vain parhaita BDSM-tarvikkeita. Tutustu valikoimaan nahkaisia ja neopreenisiä käsirautoja jo tänään ja löydä äärimmäinen nautinto!


Käsiraudat: Nauti kontrollin menettämisestä bondage-istunnon aikana!


Bondage-käsiraudat ovat laitteita, jotka rajoittavat ranteen liikettä BDSM-istunnon aikana. Ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, neopreenistä ja keinonahasta.

MEO:nnahkaiset käsiraudat ovat kiistatta bondage-alan klassikko. Ne ovat kestäviä ja antavat vahvan, turvallisen otteen. Nahkaiset käsiraudat voidaan säätää eri ranteenkokoihin sopiviksi ja ne ovat usein pehmeästi pehmustettuja mukavuuden vuoksi. Nahkahihnat voivat olla kalliit, mutta ne ovat investoinnin arvoisia, jos aiot käyttää niitä usein.

Neopreenikäsiraudat ovat edullisempi vaihtoehto nahkahihnoille. Ne on valmistettu synteettisestä kumimateriaalista, joka on miellyttävää ja joustavaa. ovat helppohoitoisia ja ne voidaan pestä saippualla ja vedellä. Ne ovat yleensä vedenpitäviä, joten voit käyttää niitä märkiin tai likaisiin leikkeihin.

Tekonahkaiset käsiraudat ovat toinen edullinen vaihtoehto. Ne näyttävät ja tuntuvat aidolta nahalta, mutta ne on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on helppo puhdistaa ja huoltaa. Tekonahkaiset käsiraudat ovat myös vegaanisia.

MEO:n BDSM-verkkokauppa tarjoaa käsirautoja eri malleissa, esim. lukolla, tarranauhalla tai soljella. Lukittavat käsiraudat lukitaan pienellä riippulukolla niin, ettei niitä voi irrottaa ilman avainta. Tarranauhalla varustetut käsiraudat on helppo laittaa ja ottaa pois, ja ne ovat säädettävissä eri ranteenkokoja varten. Soljella suljettavat käsiraudat ovat samanlaiset kuin lukittavat käsiraudat, mutta ne suljetaan soljella, joka pitää käsiraudan paikallaan.

Käsirautojen valmistus:

Käsiraudat valmistetaan ompelemalla nahasta, neopreenista tai keinonahasta kaistaleet yhteen niin, että syntyy riittävän leveä ranneke. Joissakin käsiraudoissa voi olla lisäominaisuuksia, kuten D-renkaita tai kiinnityspisteitä ketjuja tai köysiä varten.

Käsiraudat nahkaa, neopreeniä tai synteettistä nahkaa:

Eri materiaalien edut riippuvat henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Nahkaiset käsiraudat ovat kestäviä ja takaavat pitävän otteen, mutta ne voivat olla kalliita. Neopreenikäsiraudat ovat edullisia ja helppohoitoisia, mutta ne eivät ehkä ole yhtä turvallisia kuin nahkakäsiraudat. Tekonahkaiset käsiraudat ovat edullisia ja vegaanisia, mutta ne eivät ehkä näytä yhtä hyvältä tai tunnu 100-prosenttisesti aidolta nahalta. Se, mikä materiaali on paras käsirautoihin, riippuu viime kädessä budjetistasi, mieltymyksistäsi ja käyttötarkoituksestasi.

Millaisia käsirautoja on olemassa?

MEO on yksi johtavista BDSM-myymälöistä ja tarjoaa erityyppisiä käsirautoja BDSM-sessioihin ja bondageen:


MEO:n käsirautoja käytetään BDSM-sessioissa useista syistä:

  • Vallan harjoittaminen: Käsirautojen käyttäminenvoi olla fyysinen esitys dynaamisesta vallanvaihdosta, jossa toinen henkilö ottaa hallitsevan roolin ja toinen alistuvan roolin. Käsiraudat voivat symboloida alistuvan henkilön kontrollin menettämistä ja hänen halukkuuttaan alistua hallitsevan kumppanin tahtoon.
  • Lisääntynyt tuntemus: Ranneköydet voivat lisätä tuntemusta muiden toimintojen, kuten piiskaamisen, aistivapautuksen tai seksuaalisen toiminnan aikana. Kyvyttömyys liikkua vapaasti voi voimistaa tuntemuksia ja lisätä kokemuksen nautintoa.
  • Emotionaalinen kiihottuminen: Jotkut ihmiset pitävät kiinnipitämisen tunnetta emotionaalisesti kiihottavana. Se voi herättää haavoittuvuuden, luottamuksen ja läheisyyden tunteita kumppanien välillä.
  • Roolileikit: Käsirautoja voidaan käyttää roolileikeissä, joissa toinen henkilö ottaa tietyn roolin ja käsiraudat auttavat luomaan realistisemman skenaarion. Dominoiva kumppani voi esimerkiksi käyttää käsirautoja alistuvan, jota on määrä rangaista tottelemattomuudesta, hillitsemiseen.
  • Seikkailua ja vaihtelua: BDSM-istunnot voivat olla pariskunnille tapa saada uusia ja jännittäviä kokemuksia turvallisella ja yhteisymmärrykseen perustuvalla tavalla. Käsirautojen käyttö voi laajentaa heidän seksuaalista repertuaariaan ja auttaa heitä tutkimaan erilaisia valtadynamiikkoja ja tuntemuksia.
  • Nahkaiset käsiraudat, nilkkahihnat ja BDSM-kaulukset voivat olla tehokas tapa luoda jännittäviä ja intiimejä BDSM-kokemuksia. Käsirautojen käyttö voi laajentaa heidän seksuaalista repertuaariaan ja auttaa heitä tutkimaan erilaisia valtadynamiikkoja ja tuntemuksia.


Käsiraudat, nahkaiset nilkkahihnat ja BDSM-kaulukset voivat olla tehokas tapa luoda jännittäviä ja intiimejä BDSM-kokemuksia. Ne voivat auttaa kumppaneita tutkimaan halujaan ja rajojaan ja luomaan syvemmän yhteyden luottamuksen ja haavoittuvuuden yhteisten kokemusten kautta.

MEO ®:n nahkakäsi- tai nilkkahihnojen valmistuksessa käytetään vain materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Käsiraudat valmistavat kokeneet valmistajat, joilla on monen vuoden kokemus käsityötaidosta. Käsirautojen valmistus suoritetaan äärimmäisen huolellisesti - suunnittelusta täydelliseen lopputulokseen. Olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme, tuotetestaajiimme ja BDSM-yhteisöön.

Nahkakäsirautojen jokaisessa niitissä ja soljessa on MEO ® -logo, joka on omaperäisyyden ja bondage-tuotteiden korkeimman laadun tunnusmerkki. Käsirautojemme mukana toimitetaan musta säilytyspussi, jossa on MEO ® -tuotemerkki.

MEO ®:n, yhden johtavan bondage- ja SM-tuotteiden toimittajan, verkkokaupasta sekä kiinnostuneet BDSM-aloittelijat että kokeneet BDSM-ammattilaiset löytävät etsimänsä. Valikoima ei rajoitu perinteisiin käsirautoihin. Vaikuttava tuotevalikoima sisältää käsirautoja monissa malleissa, väreissä, koossa ja materiaaleissa. Internet-osoitteesta www.meo.de on tullut synonyymi yhdelle maailman parhaista ja suurimmista bondage-kaupoista

Käsiraudat löytyvät jo monien parien makuuhuoneesta käsirautojen muodossa, ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Mutta mahdollisten bondage-esineiden repertuaari ulottuu paljon käsirautoja pidemmälle ja on uskomattoman monipuolinen. Vilkaisu verkkokauppaamme vakuuttaa sinut! Bondage-sarjat tai yhdistetyt kaula- ja käsiraudat tarjoavat sinulle monia variaatioita istunnon aikana ja tuovat vaihtelua seksielämääsi. Jos käsirautoja käytetään seksin aikana, voit antautua täysin kumppanillesi ja noudattaa hänen käskyjään ja toiveitaan - tai hallita häntä itse käsirautojen ja BDSM-pannan avulla ja elää dominoivaa puolta hyvin mielikuvituksellisella tavalla.

Seksikäs roolileikki käsiraudoilla

Käsirautoja on saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä. Yhtäältä on perinteisiä ja tunnettuja käsirautoja ja rannekoruja. Ne on valmistettu esimerkiksi metallista, nahasta ja neopreenista tai ruostumattomasta teräksestä kovempiin leikkeihin. Neopreenikäsiraudat ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja sopivat hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua bondageen itselleen. Mutta jos sinulla on jo enemmän kokemusta bondage-alalta, voit jopa uskaltaa käyttää lukittavia käsirautojamme. Käsirautoja on saatavilla lukemattomissa variaatioissa. Nahkaiset käsiraudat ovat paitsi kestäviä ja kestäviä, ne antavat myös erityisen jännittävän tunteen, koska ne voidaan nauhoittaa hyvin tiukasti. Tarjoamme käsirautoja yksittäin tai yhdessä nilkkahihnojen ja BDSM-kaulapannan kanssa. Olivatpa kyseessä mukavat käsiraudat tai teräksiset poliisikäsiraudat, molemmat tarjoavat puhdasta erotiikkaa ja intohimoa orjuudessa. Pari käsirautoja on täydellinen bondage-tuote käytettäväksi roolipelien aikana makuuhuoneessa kotona. Käsirautoja käytetään myös BDSM:ssä isännän tai emännän ja orjan välillä. Erilaiset bondage-mahdollisuudet, joita bondage-tuotteemme tarjoavat, eivät anna seksin enää koskaan tulevaisuudessa olla tylsää.

Miten käsirautoja käytetään?

Sido kumppanisi ranteet käsiraudoillamme. Kiinnitä D-renkaisiin hakaset, ketjut tai köysi, ja sinulla on lukuisia mahdollisuuksia eroottiseen sidontaan. Kiinnitetäänpä ne sängynpylvääseen tai seinäkoukkuun, yhdistetäänkö ne ketjulla, köydellä tai levitystangolla - mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Miten voin oppia bondagea käsiraudoilla? Mihin minun on kiinnitettävä huomiota aloittelevana bondage-alan harrastajana?

Jos bondage kiinnostaa, MEO on oikea paikka sinulle. Bondage-tuotteiden valikoimamme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat oppia bondagea, sinun kannattaa ensin tutustua bondage-myymälässämme www.meo.de tämän leikin eri tyyppeihin. Riippuen siitä, mikä bondage-ala kiinnostaa sinua ja mitä bondage-leikkejä pidät ja haluat oppia, on järkevää laajentaa tietämystäsi muutenkin kuin teoreettisesti kirjoista. Voit kokeilla ensiaskeleita nahkakahleillamme ja spandex-naamarilla tai silmäsidonnalla kumppanisi kanssa.

Mitä eroa on bondagella ja BDSM:llä?

Molemmat voivat tuottaa sinulle suurta nautintoa! Eroottinen bondage on BDSM:n laji, jossa toinen kumppani sitoo toisen. Pohjimmiltaan bondage tarkoittaa valtaa, dominointia ja alistumista, kontrollia ja riippuvuutta. Yhteistä kaikille BDSM-koulutuksille on se, että vallan näkökulma on keskeinen. Aina on aktiivinen tai hallitseva kumppani ja passiivinen tai alistuva kumppani. Bondagessa tämä vallan epätasapaino tulee selvästi näkyviin, kun toinen kumppani sidotaan tai rajoitetaan hänen liikkumis- ja toimintavapauttaan.

Millainen bondage sopii aloittelijoille?

Aloittelijana kannattaa lähestyä bondage-seksiä hitaasti. Tämä alkaa jo bondage-sidontalaitteiden valinnasta. MEO:lla meillä on bondage-rauhoituksia monissa malleissa; rauhoituksia aloittelijoille ja rauhoituksia ammattilaisille - materiaaleina esimerkiksi nahka, PU-nahka, teräs ja paljon muuta. Aloittelijana sinun tulisi kiinnittää huomiota bondage-rauhojen yksinkertaisiin kiinnikkeisiin. Käsirautojen kiinnikkeiden pitäisi olla helppo sulkea ja myös avata uudelleen ja sidontalenkkien pitäisi olla helppokäyttöisiä. Liian monilla soljilla, salvoilla ja lukoilla varustetut siteet tai päävaljaat voivat nopeasti käydä masentaviksi, jos et tunne niitä kunnolla. Aloittelijan bondageen pätee sama sääntö: vähemmän on usein enemmän.

Miten voin kertoa kumppanilleni, että haluan kokeilla bondagea tai käsiraudoilla varustettuja turvajärjestelmiä?

Huolimatta kaikesta avoimuudesta, jolla bondage- ja BDSM-aiheita nykyään käsitellään, omista seksuaalisista fantasioista tai tarpeista puhuminen on edelleen asia, jonka useimmat miehet ja naiset kokevat äärimmäisen vaikeaksi. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on kyse omista bondage- tai BDSM-fantasioista. Mutta tässäkin tapauksessa motto on: Keskustelu on ensimmäinen alku! Puhukaa toisillenne; puhukaa kumppaninne kanssa siitä, mitä haluaisitte kokeilla seksin aikana! Vaikka se voi olla sinulle vaikeaa, sinun pitäisi puhua nimenomaan siitä, mitä haluaisit kokeilla ja mikä sinua viehättää bondagessa, kuten kontrollin menettäminen! Haluatko olla sidottuna tai sitoa kumppanisi, haluatko tulla rangaistuksi, haluatko yhdistää kipua ja nautintoa? ....