Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nilkan hihansuut

Uutiskirje

Nilkan hihansuut 

Nauti täydellisestä hallinnan menetyksestä orjuudessa täydellisesti käsintehdyillä nahka-, neopreeni- tai teräsnilkkahihnoilla. Nilkkamansettimme ovat mukavat, kestävät ja pitkäikäiset. Lukittavat nilkkahihnat voivat olla tehokas tapa nauttia jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista. Ne voivat auttaa kumppaneita tutkimaan halujaan ja rajoj...

Nauti täydellisestä hallinnan menetyksestä orjuudessa täydellisesti käsintehdyillä nahka-, neopreeni- tai teräsnilkkahihnoilla. Nilkkamansettimme ovat mukavat, kestävät ja pitkäikäiset. Lukittavat nilkkahihnat voivat olla tehokas tapa nauttia jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista. Ne voivat auttaa kumppaneita tutkimaan halujaan ja rajojaan ja luomaan syvemmän siteen luottamuksen ja haavoittuvuuden yhteisten kokemusten kautta.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 29 kohdetta 1 - 12

Jalkahihnat: Nauti hallinnan menettämisestä orjuuden aikana!


MEO:n bondage-jalkalenkkejä käytetään usein BDSM-istunnoissa rajoittamaan alistuvan kumppanin liikkumisvapautta. Jalkahihnat voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten nahasta, neopreenistä ja keinonahasta.

Saksassa sijaitsevanMEO:n nahkaiset jalkahihnat ovat erityisen suosittuja, koska ne ovat vankkoja ja kestäviä. Ne ovat myös erittäin mukavia, varsinkin kun ne on vuorattu pehmeällä materiaalilla. Nahkaiset nilkanraudat voivat olla hieman kalliimmat, mutta ne ovat usein kannattava investointi, koska ne kestävät oikein hoidettuna monta vuotta.

Edullisempi vaihtoehto ovat MEO:n neopreeniset nilkanraudat. Neopreeni on synteettinen kumimateriaali, joka on miellyttävä ihoa vasten ja helppo puhdistaa. Neopreeni on myös kevyttä ja joustavaa, joten se on hyvä valinta ihmisille, jotka haluavat mukavamman nilkkamansetin, joka antaa silti turvallisen pidon.

Myöskeinonahkaiset nilkkamansetit ovat suosittu valinta. Ne ovat yleensä edullisempia kuin aidosta nahasta valmistetut nilkkamansetit, mutta niiden ulkonäkö ja tuntuma ovat samanlaiset. Ne ovat myös helppoja puhdistaa ja huoltaa.

Nilkkamansetteja on monenlaisia, kuten lukittavia nilkkamansetteja, säädettäviä nilkkamansetteja ja nilkkamansetteja, joissa on ylimääräisiä kiinnityspisteitä. Jotkin nilkkahihnat on suunniteltu käytettäväksi erityisten bondage-tarvikkeiden, kuten levitystankojen tai ripustuslaitteiden, kanssa.

Nilkkahihnoja valittaessa on tärkeää ottaa huomioon haluttu rajoitustaso, käytetyt materiaalit ja mahdolliset erityisominaisuudet tai kiinnikkeet, joita käyttötarkoitus edellyttää.

Olemme erikoistuneet käsirautojen, nilkkahihnojen ja BDSM-pantojen valmistukseen. MEO:n BDSM-verkkokaupasta löydät erilaisia nilkkahihnoja ja lisävarusteita, jotka ovat erityisen suosittuja.

 • Lukittavat nilkkahihnat: Näissä kahleissa on lukitusmekanismi, joka voidaan avata vain avaimella tai numeroyhdistelmällä, mikä tarjoaa korkeamman turvallisuustason.
 • Säädettävät nilkkasiteet: Näissä nilkkahihnoissa on hihnat tai soljet, joiden avulla kokoa voidaan säätää paremman istuvuuden saavuttamiseksi.
 • Nilkkahihnat: Nämä nilkkahihnat on suunniteltu hogtie-kiinnitykseen, jossa alistuvan kumppanin nilkat ja ranteet sidotaan yhteen selän taakse.
 • Nilkkahihnat: Nämä nilkkamansetit on tarkoitettu ripustamiseen, jossa alistuva kumppani ripustetaan nilkoista lattiapinnan yläpuolelle.
 • Levitystangon jalkarajoitukset: Nämä nilkkasiteet on tarkoitettu käytettäväksi levitystangon kanssa, joka pitää alistuvan kumppanin nilkat levällään.
 • Reisien ja jalkojen väliset käsiraudat: Näitä hihansuita käytetään reisien ja nilkkojen ympärillä, ja ne pitävät alistuvan kumppanin jalat taivutetussa asennossa.
 • Yhdistetyt käsi- ja jalkahihnat: Näitä käsirautoja käytetään sekä ranteiden että nilkkojen ympärillä ja ne rajoittavat alistuvan kumppanin liikkumista koko vartalossa.
 • Kaksoislukolliset nilkkahihnat: Näissä nilkkamanseteissa on kaksi lukitusmekanismia turvallisuuden lisäämiseksi.
 • Turkisvuoratut nilkkahihnat: Nämä nilkkamansetit on vuorattu pehmeällä turkiksella, mikä lisää mukavuutta pitkien BDSM-sessioiden aikana.
 • Kestävät ammattimaiset nilkkamansetit: Nämä nilkkamansetit on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja ne on suunniteltu intensiivisempiin BDSM-istuntoihin.
 • Nilkkahihnatnahkanauhalla: Nämä nilkkahihnat on nauhoitettu parempaa istuvuutta varten.
 • NilkkamansetitD-renkailla: Näissä nilkkahihansuissa on D-renkaat, joiden avulla ne voidaan kiinnittää muihin bondage-tarvikkeisiin.
 • Nilkkahihnattarranauhalla: Olemme varustaneet nämä nilkkahihnat tarranauhakiinnikkeillä, jotta ne voidaan helposti pukea ja ottaa pois.
 • Nilkkahihnat, joissa on levityspalkki: Näissä nilkkahihnoissa on integroitu levityspalkki, joka varmistaa, että alistuvan kumppanin jalat pysyvät levällään.
 • Lukittavat reisien ja jalkojen väliset hihansuut: Näissä käsiraudoissa on lukitusmekanismi, ja ne pitävät alistuvan kumppanin jalat taivutetussa asennossa.
 • Nilkkahihnatketjulla: Nämä nilkkahihnat on yhdistetty ketjulla, joka mahdollistaa enemmän liikkumista, mutta antaa silti liikkumisvapauden.
 • Nilkkahihnat, joissa on nilkkahihnat: Näissä nilkkahihnoissa on lisähihnat, jotka kiertyvät nilkkojen ympärille lisätukea ja -rauhoitusta varten.
 • Nilkkahihnat, joissa on solkisuljenta: Näiden nilkkahihnojen kokoa voidaan säätää soljilla turvallisen istuvuuden varmistamiseksi.
 • Neopreeniset nilkkahihnat: Nämä nilkkamansetit on valmistettu pehmeästä, joustavasta neopreenistä, ja ne tarjoavat mukavan ja miellyttävän kiinnityksen.
 • Nilkkamansetit, joissa on pehmustettu sisäpuoli: Näissä nilkkamanseteissa on pehmustettu sisäpuoli, joka lisää mukavuutta pidemmissä istunnoissa.


MEO-nilkkahihnat ovat suosittu BDSM-lisävaruste useista syistä:


Nilkkahihnat ovat siis monipuolinen BDSM-tarvike, jota voidaan käyttää erilaisissa sidontatilanteissa lisäämään molempien kumppaneiden nautintoa ja kontrollia.

Nilkkahihnojen valmistaminen:

Nilkkahihnojen rakenne voi vaihdella käytettävien materiaalien ja halutun sidonnan asteen mukaan. Nahkaiset nilkkahihnat ommellaan yleensä yhteen raskaalla langalla, kun taas neopreeni- ja synteettisestä nahasta valmistetut hihnat voidaan pitää yhdessä metallinapeilla tai tarranauhalla.

Käytämme nilkkahihnojen valmistuksessa vain materiaaleja, jotka täyttävät korkeat laatustandardimme. Nilkanraudat valmistavat asiantuntevat valmistajat, joilla on asianmukainen käsityötaito. Nilkkamansettien valmistuksessa noudatetaan äärimmäistä huolellisuutta - suunnitteluvaiheesta aina täydelliseen lopputulokseen asti. Olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme, tuotetestaajiimme ja BDSM-yhteisöön.

Lisäksi nahkaisissa nilkkahihnoissa on jokaisessa niitissä ja soljessa MEO ® -logo, joka on bondage-tuotteiden korkeimman laadun tunnusmerkki. Nilkkahihnat toimitetaan tyylikkäässä säilytyspussissa, jossa on MEO ® -merkki.

MEO ®:sta, joka on yksi johtavista bondage- ja SM-tuotteiden toimittajista, sekä kiinnostuneet BDSM-aloittelijat että BDSM-ammattilaiset löytävät etsimänsä. Valikoima ei rajoitu perinteisiin nilkkahihnoihin. Vaikuttava tuotevalikoima sisältää nilkkahihnoja monissa malleissa, väreissä, koossa ja materiaaleissa. Internet-osoitteesta www.meo.de on tullut synonyymi yhdelle maailman parhaista ja suurimmista bondage-kaupoista

Nilkkahihnat löytyvät jo lähes jokaisen makuuhuoneesta ja ovat yhä suositumpia. Mutta bondage-tuotteiden valikoimamme ulottuu pelkkiä nilkkahihnoja pidemmälle ja on erittäin monipuolinen. Erityisesti käsi- ja jalkahihnoista tai hogtie-hihnoista koostuvat bondage-sarjat tarjoavat sinulle monia variaatioita istunnon aikana ja tuovat vaihtelua seksielämääsi. Nilkkahihnoja käytettäessä voit antautua täysin kumppanillesi ja noudattaa hänen käskyjään ja toiveitaan - tai hallita häntä itse nilkkahihnojen ja levitystangon avulla ja elää dominoivaa tai pahaa puolta. Hyvä tietää: Jos haluat harrastaa seksiä myös orjuuden aikana tai rakastat tunnetta siitä, että olet täysin kumppanisi armoilla, levitystangot ovat juuri sopivia lisävarusteita nilkkahihnoillemme. Nilkkahihnojen väliin kiinnitetty levityspalkkimme rajoittaa liikkumismahdollisuuksiasi ja antaa sinun levittää jalkasi "vastaanottovalmiiksi".

Bondage nilkkahihnoilla

Nilkkahihnoja on saatavana monissa eri malleissa ja väreissä. Toisaalta on perinteisiä ja tunnettuja nilkkahihnoja. Ne on valmistettu metallista, nahasta tai neopreenista ja bondage-ammattilaisille myös ruostumattomasta teräksestä. Neopreeniset nilkkamansetit ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja täydellisiä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua tähän bondage-tyyppiin. Mutta jos sinulla on jo enemmän kokemusta bondage-alalta, voit jopa uskaltaa käyttää lukittavia nilkkamansettejamme. Vaihtoehtoisesti jopa nilkkahihnat digitaalisella aikalukolla MEOBOND! Nilkkahihnoja on saatavilla lukemattomia variaatioita. Nahasta valmistetut nilkkahihnat eivät ole ainoastaan kestäviä ja kestäviä, vaan ne antavat myös erityisen kiihottavan tunteen, kun olet armoillasi. Nilkkahihnoja on saatavilla MEO ®:lta sekä yksittäin että yhdistelmänä, sarjana käsirautojen ja BDSM-kaulapannan kanssa, jotka edustavat kuuliaisuutta ja alistumista. Olipa kyseessä mukavat nahkaiset nilkkahihnat tai teräksiset säärenraudat, molemmat tarjoavat puhdasta erotiikkaa ja intohimoa orjuudessa. Sääriraudat ovat täydellinen bondage-tuote käytettäväksi roolipelien aikana makuuhuoneessa kotona. Nilkkahihnoja käytetään myös BDSM:ssä isännän tai emännän ja orjan välillä. Bondage-tuotteidemme tarjoamat erilaiset bondage-mahdollisuudet tekevät seksistä varmasti tylsää tulevaisuudessa.
Miten nilkkahihnoja käytetään?

Sulkekaa kumppaninne nilkat nilkkahihnoillamme. Kiinnitä D-renkaisiin napsautuskoukut ja sinulla on lukuisia mahdollisuuksia eroottiseen orjuuteen. Kiinnitetäänpä ne sängynpylvääseen tai seinäkoukkuun, yhdistetään ketjuun, köyteen tai levitystankoon - mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Hyvä tietää: Miten voin oppia bondagea? Mihin minun on aloittelijana kiinnitettävä huomiota?

Jos bondage kiinnostaa, MEO on oikea paikka sinulle. Bondage-tuotteiden valikoimamme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat oppia bondagea, kannattaa käydä bondage-myymälässämme www.meo.de ja selvittää, millaisia bondage-tyyppejä on olemassa. Riippuen siitä, mikä bondage-ala kiinnostaa sinua ja mitä bondage-leikkejä pidät ja haluat oppia, on järkevää laajentaa tietämystäsi muutenkin kuin teoreettisesti kirjoista. Voit kokeilla ensiaskeleita nahkakahleillamme ja spandex-naamarilla tai silmäsidonnalla kumppanisi kanssa.

Mitä eroa on bondage- ja BDSM-käytöksillä?

Molemmat voivat tuottaa suurta nautintoa! Eroottinen bondage on BDSM:n laji, jossa toinen kumppani sitoo toisen. Pohjimmiltaan bondage tarkoittaa valtaa, dominointia ja alistumista, kontrollia ja riippuvuutta. Yhteistä kaikille BDSM-koulutuksille on se, että vallan näkökulma on keskeinen. Aina on aktiivinen tai hallitseva kumppani ja passiivinen tai alistuva kumppani. Bondagessa tämä vallan epätasapaino tulee selvästi näkyviin sitomalla toinen kumppani tai rajoittamalla hänen liikkumis- ja toimintavapauttaan.

Minkälainen bondage sopii parhaiten aloittelijoille?

Aloittelijan kannattaa lähestyä bondage-seksiä hitaasti. Tämä alkaa bondage-sidontalaitteiden valinnasta. MEO:lla meillä on bondage-rauhoituksia monissa malleissa; rauhoituksia aloittelijoille ja rauhoituksia ammattilaisille - materiaaleina esimerkiksi nahka, PU-nahka, teräs ja paljon muuta. Aloittelijana sinun tulisi kiinnittää huomiota bondage-rauhojen yksinkertaisiin kiinnikkeisiin. Käsirautojen kiinnikkeiden pitäisi olla helppo sulkea ja myös avata uudelleen ja sidontalenkkien pitäisi olla helppokäyttöisiä. Liian monilla soljilla, salvoilla ja lukoilla varustetut siteet tai päävaljaat voivat nopeasti käydä masentaviksi, jos et tunne niitä kunnolla. Aloittelijan bondageen pätee sama sääntö: vähemmän on usein enemmän.

Miten voin kertoa kumppanilleni, että haluan tulla sidotuksi tai kokeilla bondagea?

Huolimatta kaikesta avoimuudesta, jolla bondage- ja BDSM-aiheita nykyään käsitellään, omista seksuaalisista fantasioista tai tarpeista puhuminen on edelleen asia, joka on useimmille miehille ja naisille äärimmäisen vaikeaa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on kyse omista bondage- tai BDSM-fantasioista. Mutta tässäkin tapauksessa motto on: Keskustelu on ensimmäinen alku! Puhukaa toisillenne; puhukaa kumppaninne kanssa siitä, mitä haluaisitte kokeilla seksin aikana! Vaikka se saattaisi olla sinulle vaikeaa, sinun pitäisi puhua nimenomaan siitä, mitä haluaisit kokeilla ja mikä sinua viehättää bondage-taidoissa, kuten kontrollin menettäminen! Haluatko olla sidottuna tai sitoa kumppanisi, haluatko tulla rangaistuksi, haluatko yhdistää kipua ja nautintoa? ....