Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

BDSM kaulukset 

BDSM-panta symboloi ehdotonta alistumista BDSM-suhteessa. Meillä on lukuisia nahasta, neopreenistä ja teräksestä valmistettuja BDSM-kaulapantoja. Rentoudu ja nauti hallinnan menettämisestä orjuudessa BDSM-pannalla, joka sopii täydellisesti ja on valmistettu nahasta, neopreenistä tai teräksestä. BDSM-pantamme ovat mukavia, kestäviä ja pitkäikäisi...

BDSM-panta symboloi ehdotonta alistumista BDSM-suhteessa. Meillä on lukuisia nahasta, neopreenistä ja teräksestä valmistettuja BDSM-kaulapantoja. Rentoudu ja nauti hallinnan menettämisestä orjuudessa BDSM-pannalla, joka sopii täydellisesti ja on valmistettu nahasta, neopreenistä tai teräksestä. BDSM-pantamme ovat mukavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Lukittavat BDSM-pannat voivat olla ihana tapa tehdä jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista entistäkin intensiivisempiä.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 62 kohdetta 1 - 12

BDSM-pannat: Nauti hallinnan menettämisestä orjuudessa!

MEO:n BDSM-pannat on valmistettu eri väreissä ja malleissa sekä eri materiaaleista, kuten nahasta, neopreenistä, keinonahasta tai teräksestä. Näitä kaulapantoja käytetään BDSM: ssä hallussapidon, alistumisen tai passiivisen kumppanin sitomisen symbolina.

 

Nahkainen BDSM-kaulus:

 

Nahkainen BDSM-kaulus on yksi suosituimmista bondage-varusteista. Aidosta nahasta valmistetut BDSM-pannat ovat kestäviä ja kestäviä, ja niiden klassinen ulkonäkö miellyttää monia asiakkaitamme. Nahkainen BDSM-kaulus on yleensä säädettävissä kooltaan, ja me valmistamme BDSM-kauluksia eri leveyksillä ja malleilla, jotta ne sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

 

Neopreeni BDSM-kaulus:

 

Neopreenistä valmistetut BDSM-kaulukset ovat nykyaikaisempi vaihtoehto bondageen. Nämä kaulukset ovat usein kevyempiä ja hengittävämpiä kuin nahka, joten niitä on mukava käyttää pidempiä aikoja. ovat myös yleensä edullisempia kuin nahkapannat, mikä voi olla joillekin asiakkaillemme tärkeä seikka.

 

Tekonahkainen BDSM-kaulus:

 

Tekonahkainen BDSM-panta on vaihtoehtoinen vaihtoehto, joka tarjoaa samanlaisen ulkonäön ja tuntuman kuin oikea nahka, mutta ilman kustannuksia tai eläintuotteiden käyttöön liittyviä eettisiä huolenaiheita. Nämä BDSM-kaulukset ovat yleensä halvempia kuin aidosta nahasta valmistetut BDSM-kaulukset, ja ne voivat olla hyvä valinta vegaaneille tai eettisesti tiedostaville ihmisille.

 

Teräksinen BDSM-kaulus:

 

Teräksinen BDSM-panta on BDSM-pannan kestävin ja raskain versio. Teräspannat tarjoavat intensiivisemmän sidonnan muodon, ja niitä käytetään usein edistyneemmissä BDSM-muunnelmissa. BDSM-teräspannat voidaan lukita, joten ne ovat tehokas tapa varmistaa täydellinen alistuminen.

 

MEO on yksi johtavista bondage-tuotteiden toimittajista, ja se valmistaa monia erilaisia BDSM-pantoja, mukaan lukien:

 

  • Päiväpannat: Tämä on BDSM-panta, jota voidaan käyttää julkisesti herättämättä huomiota. Tällainen BDSM-panta on usein huomaamattomampi kuin muunlaiset pannat ja sitä voidaan käyttää koko päivän.
  • Bondage-panta: Bondage-panta on suunniteltu erityisesti BDSM-istuntoja varten. Tällaiset kaulapannat voivat olla taidokkaammin suunniteltuja tai niissä voi olla lisäominaisuuksia, kuten kiinnityspisteitä hihnoja tai teräketjuja varten.
  • MEO:n orjapannat: Orjapanta on BDSM-panta, joka on suunniteltu viestittämään orjan täydellisestä alistumisesta. Orjapannat ovat yleensä rajoittavampia kuin muunlaiset pannat ja ne voidaan lukita.

 

BDSM-pantojen valmistaminen:

 

BDSM-pantoja valmistetaan eri tavoin materiaalista ja muotoilusta riippuen. Nahka- tai keinonahkaiset BDSM-pannat voidaan ommella, liimata tai niitata, kun taas neopreenistä valmistetut BDSM-pannat voidaan muovata tai muotoilla lämpömuovaamalla. Teräksiset BDSM-pannat taotaan, hitsataan tai ruuvataan yleensä yhteen. Materiaalista ja rakenteesta riippumatta on tärkeää, että BDSM-pannat ovat hyvin tehtyjä ja turvallisia käyttää. Tämän takaa MEO, yksi tunnetuimmista BDSM-tarvikkeiden valmistajista vuodesta 1997 lähtien.

 

Bondage-verkkokauppamme tarjoaa monia erityyppisiä BDSM-pantoja:

 

 

Mihin BDSM-pantaa käytetään?

 

Naiset ja miehet käyttävät BDSM-pantoja monista eri syistä, riippuen heidän yksilöllisistä toiveistaan ja mieltymyksistään. Alla on lueteltu joitakin syitä BDSM-kaulusten käyttöön:

 

  • Omistajuuden symboli: Panta voidaan käyttää BDSM-suhteessa omistajuuden merkkinä, jolloin hallitseva kumppani on omistaja ja alistuva kumppani on omistaja.
  • Kiintymyksen merkki: Joillekin ihmisille panta on merkki sitoutumisesta BDSM-suhteeseen tai -dynamiikkaan.
  • Alistuminen ja tottelevaisuus: BDSM-panta voitoimia alistumisen ja tottelevaisuuden symbolina, jolloin alistuva kumppani käyttää panta muistutuksena roolistaan.
  • Läheisyys ja yhteys: BDSM-pannan käyttäminen voi luoda kumppanien välille läheisyyden ja yhteyden tunnetta, koska se symboloi yhteistä ymmärrystä ja luottamusta.
  • Seksuaalinen stimulaatio: Monet asiakkaistamme kokevat, että pannan käyttäminen voi olla eroottinen kokemus, joka lisää BDSM-istunnon jännitystä ja intensiteettiä.
  • Psykologinen tyydytys: BDSM-pannan käyttäminen voi tuottaa joillekin ihmisille psykologista tyydytystä, koska se täyttää halun olla hallittu tai kontrolloitu.
  • Aistillinen kokemus: Kaulapannan käyttäminen kaulassa voi olla ehdottoman aistillinen kokemus, joka lisää fyysisiä ja emotionaalisia tuntemuksia BDSM-istunnon aikana.

 

Yleisesti ottaen BDSM-pantojen käyttö voi tehostaa BDSM-kokemusta niille, jotka ovat kiinnostuneita vallasta ja alistumisesta. On kuitenkin tärkeää huomata, että BDSM-kaulusten käytön tulisi aina olla yhteisymmärrykseen perustuvaa, turvallista ja kunnioittavaa ja että osapuolet kommunikoivat selkeästi ja asettavat rajat.

 

BDSM-pannat MEO:lta. Mikä tekee eron?


MEO ®:n BDSM-pannoissa käytetään vain materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BDSM-pantamme valmistavat kokeneet valmistajat, joilla on monen vuoden kokemus käsityötaidosta. BDSM-kaulapannan valmistus tehdään äärimmäisen huolellisesti - suunnittelusta täydelliseen lopputulokseen. Olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme, tuotetestaajiimme ja maailmanlaajuiseen BDSM-yhteisöön.

Nahkaisten BDSM-pantojemme jokaisessa niitissä ja soljessa on MEO ® -logo, joka on bondage-tuotteiden korkeimman laadun tunnusmerkki. Eksklusiivinen BDSM-panta toimitetaan jalossa säilytyspussissa, jossa on MEO ® -tuotemerkki.

MEO ®:ssa, joka on yksi johtavista bondage- ja SM-tuotteiden toimittajista, sekä kiinnostuneet BDSM-aloittelijat että BDSM-ammattilaiset löytävät etsimänsä. Valikoima ei rajoitu vain perinteisiin bondage-rajoituksiin. Vaikuttava tuotevalikoima sisältää BDSM-pantoja monissa muodoissa, väreissä, koossa ja materiaaleissa. Internet-osoitteesta www.meo.de on tullut synonyymi yhdelle maailman parhaista bondage-kaupoista

Kaulanrajoitus löytyy monien pariskuntien makuuhuoneesta nahkapantojen muodossa, ja sen suosio on kasvussa. Mutta bondage-esineiden repertuaari ulottuu nahkakaulusta pidemmälle ja on uskomattoman monipuolinen. Varsinkin käsi- ja kaulakiinnikkeistä koostuvat bondage-sarjat tarjoavat monia vaihtelumahdollisuuksia istunnon aikana ja tuovat vaihtelua seksielämäänne. Jos käytät BDSM-pantaa, voit antautua täysin kumppanillesi ja noudattaa hänen käskyjään ja toiveitaan - tai hallita häntä itse käsiraudoilla ja BDSM-pannalla ja elää dominoivaa puoliasi hyvin mielikuvituksellisella tavalla. Erittäin tiukasti istuva BDSM-panta on ihastuttava ajatus, ja se perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. BDSM-kaulapanta on saatavana kaulamansettina, kuristimena tai kaulapantana, jossa on johtoköysi, ja jopa yhdistelmänä kiinteästi kiinnitettyjen käsirautojen kanssa, jotta olet täysin puolustuskyvytön seksin aikana.

Roolileikki BDSM-pannalla:

BDSM-kauluksia on saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä. Yhtäältä on perinteisiä ja tunnettuja kaulahihnoja. Ne on valmistettu joko metallista, nahasta, vegaaninahasta, neopreenistä tai kovemmissa peleissä ruostumattomasta teräksestä. Neopreenista valmistettu BDSM-kaulapanta on edullinen, helppokäyttöinen ja sopii erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat tutustua tällaisiin bondage-leikkeihin itse. Mutta jos sinulla on jo enemmän kokemusta bondage-alalta, voit jopa uskaltaa käyttää lukittavaa BDSM-pantaamme. BDSM-kauluksia on saatavilla lukemattomia variaatioita. Nahasta valmistetut kaulapantamallit eivät ole ainoastaan vankkoja ja kestäviä, vaan ne antavat myös erityisen jännittävän, intiimin tunteen. BDSM-kaulapanta on saatavana sekä yksittäin että yhdistettynä BDSM-kaulapantana hihnalla, joka edustaa kuuliaisuutta ja alistumista, sekä yhdistettynä siihen kiinnitettäviin käsirautoihin, jotta saat alistuvan kumppanisi täydelliseen hallintaan ja teet hänestä täysin alistuvan. Olipa kyseessä sitten pelkkä BDSM-panta tai yhdistelmä kaulanpidikkeen kanssa, molemmat tarjoavat puhdasta erotiikkaa ja intohimoa orjuuden aikana. BDSM-panta on täydellinen bondage-tuote käytettäväksi roolipelien aikana makuuhuoneessa kotona. BDSM-pantoja käytetään myös BDSM:ssä mestarin tai emännän ja orjan välillä. Joko BDSM-panta tai bondage-panta laitetaan orjan ympärille, aivan kuten koiran hihnassa, jotta häntä nöyryytetään. Erilaiset bondage-mahdollisuudet eivät koskaan anna roolipelin tylsistyä - seksuaalifantasioillesi ei ole rajoja.

Mitä minun on varottava bondagessa aloittelijana?

Jos bondage kiinnostaa, MEO on oikea paikka sinulle. Bondage-tuotteiden valikoimamme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat oppia bondagea, sinun kannattaa ensin tutustua bondage-myymälässämme www.meo.de tämän leikin eri tyyppeihin. Riippuen siitä, mikä bondage-ala kiinnostaa sinua ja mitä bondage-leikkejä pidät ja haluat oppia, on järkevää laajentaa tietämystäsi muutenkin kuin teoreettisesti kirjoista. Voit kokeilla kumppanisi kanssa ensimmäisiä askeleita nahkakahleillamme ja spandex-naamarilla tai silmäsidonnalla.

Mitä eroa on bondagella ja BDSM:llä?

Molemmat voivat tuottaa suurta nautintoa! Eroottinen bondage on BDSM:n laji, jossa toinen kumppani sitoo toisen. Pohjimmiltaan bondage tarkoittaa valtaa, dominointia ja alistumista, kontrollia ja riippuvuutta. Yhteistä kaikille BDSM-koulutuksille on se, että vallan näkökulma on keskeinen. Aina on aktiivinen tai hallitseva kumppani ja passiivinen tai alistuva kumppani. Sidonnaisuuksissa tämä vallan epätasapaino tulee selvästi näkyviin, kun toinen kumppani sidotaan tai rajoitetaan hänen liikkumis- ja toimintavapauttaan.

Millainen bondage sopii aloittelijoille?

Aloittelijan kannattaa lähestyä bondage-seksiä hitaasti. Tämä alkaa bondage-kiinnitystapojen valinnasta. MEO:lla meillä on bondage-kiinnityssiteitä monissa eri tyyleissä; kiinnityssiteitä aloittelijoille ja kiinnityssiteitä ammattilaisille - materiaaleina esimerkiksi nahka, PU-nahka, teräs ja monet muut. Aloittelijana sinun kannattaa kiinnittää huomiota bondage-rauhojen yksinkertaisiin kiinnikkeisiin. Käsirautojen kiinnikkeiden pitäisi olla helppo sulkea ja myös avata uudelleen ja sidontalenkkien pitäisi olla helppokäyttöisiä. Liian monilla soljilla, salvoilla ja lukoilla varustetut siteet tai päävaljaat voivat nopeasti käydä masentaviksi, jos et tunne niitä kunnolla. Aloittelijan bondageen pätee sama sääntö: vähemmän on usein enemmän.

Miten voin kertoa kumppanilleni, että haluan kokeilla bondagea?

Huolimatta kaikesta avoimuudesta, jolla bondage- ja BDSM-aiheita nykyään käsitellään, omista seksuaalisista fantasioista tai tarpeista puhuminen on edelleen asia, jonka useimmat miehet ja naiset kokevat äärimmäisen vaikeaksi. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on kyse omista bondage- tai BDSM-fantasioista. Mutta tässäkin tapauksessa motto on: Keskustelu on ensimmäinen alku! Puhukaa toisillenne; puhukaa kumppaninne kanssa siitä, mitä haluaisitte kokeilla seksin aikana! Vaikka se saattaisi olla sinulle vaikeaa, sinun pitäisi puhua nimenomaan siitä, mitä haluaisit kokeilla ja mikä sinua viehättää bondage-taidoissa, kuten kontrollin menettäminen! Haluatko olla sidottuna tai sitoa kumppanisi, haluatko tulla rangaistuksi, haluatko yhdistää kipua ja nautintoa? ....