Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

BDSM sidonnaisuus 

MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden turvajärjestelmien kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia käsirautoja, nilkkahihnoja, suukapuloita, valjaita, silmäsiteitä ja naamareita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia rajoituksia ja bondage-tarvikkeita, joi...

MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden turvajärjestelmien kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia käsirautoja, nilkkahihnoja, suukapuloita, valjaita, silmäsiteitä ja naamareita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia rajoituksia ja bondage-tarvikkeita, joita et löydä mistään muualta.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 49 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 49 kohdetta 1 - 12

MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden BDSM-rajoitteiden kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia käsirautoja, nilkkahihnoja, suukapuloita, BDSM-valjaita ja -valjaita, silmäsiteitä, pylväitä ja naamareita nahasta, naamareita neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia bondage-rajoituksia ja bondage-tarvikkeita, joita et löydä mistään muualta.

Nahkaiset BDSM-rajoitukset MEO:lta:

BDSM- ja bondage-tekniikoissa nahkaisetBDSM-raudat ovat yleinen valinta, koska ne ovat kestäviä, monipuolisia ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä esteettisesti miellyttäviä. BDSM-nahkakeinoja on eri muodoissa, esimerkiksi käsiraudat, kaulukset, hihnat ja valjaat. Ne ovat yleensä säädettävissä ja ne voidaan sovittaa eri vartalotyyppeihin ja kokoihin. BDSM-nahkahihnat voidaan myös varustaa lisäelementeillä, kuten piikeillä, niiteillä tai renkailla.

Teräksiset BDSM-rauhoituslaitteet MEO:lta:

TeräksisetBDSM-raudat ovat myös suosittu vaihtoehto erityisesti niille, jotka haluavat intensiivisemmän ja rajoittavamman bondage-kokemuksen. Metalliset turvajärjestelmät, kuten päähäkit, on yleensä valmistettu kestävästä teräksestä, ja niitä on saatavana eri muodoissa, kuten käsiraudat, BDSM-kaulukset ja bondage-levitystangot. Vaikka ne ovat yleensä vähemmän joustavia kuin nahkahihnat, ne tarjoavat turvallisen ja jäykän sidontamuodon.

Muut MEO:n BDSM-kiinnitystarvikkeet:

Muita BDSM-sidontamateriaaleja ovat puu, muovi, köysi, teippi ja kangas. Köysisidonta, joka tunnetaan myös nimellä shibari-sidonta, on perinteinen japanilainen taidemuoto, jossa käytetään monimutkaisia köysikuvioita kehon sitomiseen ja rajoittamiseen. Tekstiilikankaista valmistettu BDSM-sidonta, kuten pakkopaidat ja silkkihuivit, voi olla miellyttävämpi ja miellyttävämpi sidonnan muoto.

Tärkeää tietää:

Sidontaa ja BDSM:ää tulisi aina harjoittaa molemminpuolisella suostumuksella ja turvallisuussäännöt mielessä pitäen. Asianmukainen viestintä, tutkimus ja koulutus turvallisista tekniikoista ja BDSM-muunnelmista ovat tärkeitä vahinkojen tai vammojen välttämiseksi. On myös tärkeää käyttää korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja BDSM-sidontalaitteita, jotka eivät vahingoita tai aiheuta epämukavuutta käyttäjälle.

Kokeneet käsityöläisemme ja satuloijamme valmistavat BDSM-sidontalaitteita, joihin kuuluvat seuraavat:

 • MEO:n käsiraudat - ne on yleensä valmistettu metallista, neopreenistä, nahasta tai vegaanisesta keinonahasta ja niitä käytetään ranteiden sitomiseen.
 • MEO:n nilkkahihnat - samanlaiset kuin käsiraudat, mutta niitä käytetään nilkkojen sitomiseen.
 • BDSM-kaulapannat - on yleensä valmistettu nahasta tai metallista, ja ne rajoittavat kaulan liikkeitä.
 • MEO:n levitystangot - on valmistettu metallista tai puusta, ja niitä käytetään jalkojen tai käsien levittämiseen toisistaan.
 • Hogtie- tai hogtie-kiinnityssiteet - ranne- ja nilkkakiinnityssiteiden yhdistelmä, joka rajoittaa liikkumista ja luo kumartuneen asennon.
 • Bondage-köydet - Köysiä käytetään kehon sitomiseen yksinkertaisilla tavoilla tai monimutkaisilla kuvioilla.
 • Ripustussidonta - Köysiä tai muita sidontalaitteita käytetään kehon ripustamiseen.
 • Silmien sidonta - Ne on yleensä tehty tekstiilistä tai nahasta, ja niitä käytetään näkökyvyn rajoittamiseen.
 • Pallo suukapula - eräänlainen suukapula, jossa pallo tai muu esine asetetaan suuhun rajoittamaan kommunikointia.
 • Purentakieli - eräänlainen suukapula, joka muistuttaahevosen suitsetinta ja jota käytetään puheen ja leuan liikkeiden rajoittamiseen.
 • Rengaskieli - suukapula, jossa on rengasmainen aukko, jolla rajoitetaan puhetta ja leuan liikkeitä.
 • Kuonokopat - ovat yleensä nahasta tai kumista valmistettuja , ja niitä käytetään rajoittamaan kommunikointia ja suun liikkeitä.
 • BDSM-naamarit - ovat yleensä nahasta tai lateksista valmistettuja ja rajoittavat näköä, puhetta ja pään liikkumista.
 • Pakkopaidat - eräänlainen takki, jossa on pitkät hihat, jotka sidotaan tai solmitaan käsivarsien liikkeiden rajoittamiseksi.
 • Käsivarsinauhat - toimivat samalla tavalla kuin pakkopaidat, mutta kädet sidotaan selän taakse.
 • Bondage-käsineet - eräänlainen käsine, joka rajoittaa käsien käyttöä.
 • Ripustushihnat - erityiset ripustusrauhat, jotka on suunniteltu ripustusta varten.
 • Reiden käsiraudat - samanlaiset kuin nilkankäsiraudat, mutta ne on suunniteltu reisiin.
 • Vyötärövyöt - ovat yleensä nahkaa, ja niitä käytetään rajoittamaan vyötärön ja lantion liikkeitä.
 • Rintavyö - on yleensä valmistettu nahasta ja rajoittaa rintakehän liikkeitä.
 • Ranne-/reisiraudat - Ranteet ja reidet yhdistävä ja molempien liikkeitä rajoittava rajoitustyyppi.
 • Kaulapannat (Posture Collares ) - tämäntyyppiset leveät BDSM-kaulapannat rajoittavat kaulan liikkeitä.
 • Korsetit - vaatetyyppi, joka rajoittaa ylävartalon liikkeitä.
 • Sängyn kahleet - käsi- ja nilkkahihnat, jotka kiinnitetään sängyn kehykseen raajojen liikkeiden rajoittamiseksi.
 • Ovenraudat- ovenkarmiin kiinnitetyt käsiraudat, jotka rajoittavat käsien tai käsivarsien liikkumista.
 • Kihtiraudat - köydet, jotka on sidottu haarojen ympärille paineen ja tuntemuksen luomiseksi.
 • Penishäkit - peniksen ympärille asetettava kiinnitystyyppi, joka rajoittaa peniksen liikkumista ja tuntemuksia.
 • Siveysvyö - laite, joka ympäröi sukupuolielimet seksuaalisen toiminnan rajoittamiseksi.
 • Tyhjiösängyt - sängytyyppi, joka sulkee kehon tyhjiötiiviisti sisäänsä.
 • Lukittava peräaukkotulppa - seksilelu, joka työnnetään peräaukkoon sen stimuloimiseksi ja lukitsemiseksi.
 • Anaalikoukku - eräänlainen koukku, joka työnnetään peräaukkoon ja kiinnitetään köysiin tai muihin rajoituksiin.
 • Humbler mEO - hyvin erityinen rajoitustyyppi, joka rajoittaa jalkojen liikkumista ja luo polviasennon.
 • Aikalukko - sähköiseen itserajoitukseen ja itsesidontaan! Digitaalinen aikalukko MEOBOND vapauttaa sinut vasta, kun asetettu aika on kulunut. Se mahdollistaa karkaamisen estävän ja turvallisen itsesidonnan tai aikaohjatun siveyden.


Mitä sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi BDSM-rajoituksia?

BDSM-rajoitusten tai bondage-tarvikkeiden ostaminen on harkittava hyvin, jotta voit varmistaa, että ostat turvallisia ja laadukkaita laitteita, jotka sopivat tarpeisiisi. Seuraavassa on muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon:

 • Turvallisuus: Turvallisuuden on aina oltava etusijalla, kun ostat BDSM-välineitä ja nahkaisia turvajärjestelmiä. Varmista, että varusteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, niissä on tukeva rakenne ja ne ovat turvallisia. Lue arvostelut ja tuotekuvaukset huolellisesti ja valitse tuotteita hyvämaineisilta valmistajilta, kuten saksalaiselta MEO-yritykseltä, jolla on vankka kokemus vuodesta 1997 lähtien.
 • Materiaali: BDSM-laitteissa ja nahkaköysissämateriaali on tärkeää. Nahka on suosittu valinta BDSM-varusteisiin sen kestävyyden, lujuuden ja esteettisyyden vuoksi. On kuitenkin tärkeää tietää, että jotkut ihmiset voivat olla allergisia nahalle. Siksi valmistamme monia tuotteitamme myös muista materiaaleista, kuten vegaanisesta keinonahasta, silikonista, metallista ja köydestä.
 • Mukavuus: Mukavuus on toinen tärkeä näkökohta, kun ostat BDSM-laitteita ja nahkaisia turvajärjestelmiä. Varmista, että varusteet on suunniteltu niin, että ne ovat mukavat sekä käyttäjälle että kumppanille. Valitse esimerkiksi BDSM-rajoitukset, jotka ovat pehmustettuja tai säädettävissä, jotta ne istuvat mukavasti.
 • Toiminnallisuus: Kiinnitä huomiota BDSM-laitteiden ja nahkaköyssyjen käyttötarkoitukseen. Jotkin BDSM-tarvikkeet on tarkoitettu vain tiettyihin toimintoihin tai sidontatyyppeihin, joten on tärkeää, että valitset tarpeisiisi sopivat välineet. Esimerkiksi jotkin BDSM-raudat on suunniteltu yksinomaan tietynlaisten BDSM-kalusteiden tai tietynlaisen orjuusasennon lisävarusteiksi.
 • Kestävyys: Nahkaisten BDSM-laitteiden ja sidontalaitteiden on oltava kestäviä ja kestettävä säännöllistä käyttöä. Varmista, että varusteet on valmistettu hyvin, niissä on vahvat ompeleet ja ne on suunniteltu kestämään. Halvat tai huonosti tehdyt varusteet voivat helposti rikkoutua tai repeytyä, mikä voi olla vaarallista orjuudessa.
 • Puhdistus ja huolto: On tärkeää puhdistaa ja huoltaa BDSM-laitteet ja nahkaiset turvajärjestelmät asianmukaisesti, jotta niiden pitkäikäisyys ja turvallisuus voidaan varmistaa. Varmista, että varusteet on helppo puhdistaa ja desinfioida ja noudata MEO:n hoito-ohjeita.
 • Suostumus: BDSM-istunnot edellyttävät kaikkien osallistujien innokasta ja tietoista suostumusta. Keskustele kumppanisi kanssa avoimesti ja rehellisesti toiveistasi ja rajoistasi ja valitse välineet, jotka ovat yhteisten etujenne mukaisia.


BDSM-laitteiden ja nahkaköyssyjen ostaminen vaatii huolellista harkintaa ja tutkimusta, jotta kokemuksesta tulee turvallinen ja nautinnollinen. Jos asetat etusijalle turvallisuuden, mukavuuden, toiminnallisuuden, kestävyyden ja kommunikaation, voit löytää tarpeisiisi täydelliset tuotteet täältä MEO:n BDSM-verkkokaupasta. Jos tarvitset neuvoja, koulutettu asiakaspalvelutiimimme on aina valmiina auttamaan.