Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage levityspalkki

Uutiskirje

Bondage levityspalkki 

Säädettävä levityspalkki on erittäin käytännöllinen lisävaruste orjuudessa, joka estää alistuvaa kumppania sulkemasta jalkojaan tai puristamasta käsiään yhteen. Näin sidottuna kumppanisi on täysin armoillasi, ja peräaukko tai emätin, penis ja kivekset tai nännit ovat optimaalisesti saatavilla ilman vastarintaa. MEO:sta löydät laajan valikoiman l...

Säädettävä levityspalkki on erittäin käytännöllinen lisävaruste orjuudessa, joka estää alistuvaa kumppania sulkemasta jalkojaan tai puristamasta käsiään yhteen. Näin sidottuna kumppanisi on täysin armoillasi, ja peräaukko tai emätin, penis ja kivekset tai nännit ovat optimaalisesti saatavilla ilman vastarintaa. MEO:sta löydät laajan valikoiman levitystankoja...

Lisää
Näytä 1 - 11 11 kohdetta 1 - 11
Näytä 1 - 11 11 kohdetta 1 - 11

Levitystangot tai levityspalkit ovat sidontalaitteita, joita käytetään pitämään jalat tai kädet erillään toisistaan ja rajoittamaan liikkumista. Niitä käytetään usein BDSM-istunnoissa orjuuteen, alistumiseen ja rajoittamiseen.

Levityspalkkeja ja orjuuden levityspalkkeja on eri kokoja, materiaaleja ja malleja. Ne voivat olla valmistettu metallista, puusta tai nahasta. Joitakin yleisimpiä levityspalkkeja ovat:

Jalkojen levityspalkki: Niitä käytetään pitämään jalat erillään ja rajoittamaan liikkumista. Ne voidaan säätää eri leveyksille, ja niihin voidaan asentaa nilkkatuki, joka pitää jalat levällään.

Levitystanko käsivarsille: Näitä käytetään pitämään käsivarret erillään toisistaan ja rajoittamaan liikkumista. Käsivarsien levitystangot voidaan säätää leveydeltään ja niihin voidaan asentaa rannemansetit, jotka pitävät käsivarret tietyssä asennossa.

Yhdistetyt levitystangot: Nämä ovat levitystankoja, joita voidaan käyttää sekä jalkojen että käsivarsien levitykseen. Niiden leveyttä voidaan säätää, ja ne voidaan varustaa nilkka- ja rannemanseteilla jalkojen ja käsien levittämiseksi.

Levitystankojenkäytön edut:

  • Niitä voidaan käyttää antautumisen ja alistumisen tunteen antamiseen.
  • Ne voivat rajoittaa liikkumisvapautta ja valvontaa
  • Niitä voidaan käyttää uusien asentojen luomiseen orjuudessa
  • Niitä voidaan käyttää erityyppisissä BDSM-istunnoissa, koska ne mahdollistavat erilaisen pääsyn ja tunkeutumisen.


Levitystankojen käytön haitat:

  • Ne voivat olla epämukavia, jos niitä käytetään pitkään
  • Ne voivat aiheuttaa kipua, jos niitä käytetään väärin.
  • Ne voivat rajoittaa verenkiertoa, jos käsi- tai jalkarajoja käytetään liian tiukasti.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät levityspalkkia, sinun on keskusteltava siitä kumppanisi kanssa, asetettava rajat ja sovittava turvallisesta sanasta. On myös tärkeää olla tietoinen levitystankojen käyttöön liittyvistä riskeistä ja pitää aina olla keino vapauttaa Sub tarvittaessa nopeasti. On tärkeää tarkistaa levitystanko vikojen tai ongelmien varalta ennen sen käyttöä.