Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage nauha

Uutiskirje

Bondage nauha 

Bondage-istunto ei voi olla täydellinen ilman tätä monikäyttöistä nauhaa. Bondage-teippiämme voidaan käyttää esimerkiksi suukapulan kiinnittämiseen tai sitomiseen. Käytä mielikuvitustasi löytääksesi loputtomia mahdollisuuksia! MEO:n bondage-teippi ei ole liimautuva, joten voit käyttää sitä kaikkialla vartalossasi BDSM:ään ilman pelkoa hiusten re...

Bondage-istunto ei voi olla täydellinen ilman tätä monikäyttöistä nauhaa. Bondage-teippiämme voidaan käyttää esimerkiksi suukapulan kiinnittämiseen tai sitomiseen. Käytä mielikuvitustasi löytääksesi loputtomia mahdollisuuksia! MEO:n bondage-teippi ei ole liimautuva, joten voit käyttää sitä kaikkialla vartalossasi BDSM:ään ilman pelkoa hiusten repimisestä irrottaessasi teippiä.

Lisää
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8

Bondage-teippimme on eräänlainen monikäyttöinen teippi, jota käytetään usein BDSM-käytännöissä henkilön kehon kiinnittämiseen, sitomiseen tai liikkumattomaksi tekemiseen. Se on yleensä PVC:stä tai vastaavista materiaaleista valmistettu teippi, joka voidaan helposti kietoa henkilön vartalon ympärille sidontatehon aikaansaamiseksi.

Tarjoamme sidontateippiä eri väreissä, pituuksissa ja leveyksissä. Yleisimpiä tyyppejä ovat mm:

 • Tavallinen sidontateippi: Tämä on yleisin sidontateippityyppi, ja sitä käytetään henkilön kehon sitomiseen, liikkumisen rajoittamiseen tai hillitsemiseen. Bondage-teippi voidaan kietoa kehon ympärille monin eri tavoin erilaisten vaikutusten aikaansaamiseksi.
 • Itsekiinnittyvä sidontateippi: Tämäntyyppisessä sidontateipissä on liima toisella puolella, mikä helpottaa sen kiinnittämistä ja poistamista. Sitä käytetään usein nopeaan ja helppoon sidontaan.
 • Painettu sidontateippi: Tämäntyyppistä sidontateippiä on saatavana erilaisilla kuvioilla tai painatuksilla, kuten leopardi tai seeprakuvioilla, ja sitä käytetään esteettisiin tarkoituksiin.


Bondage-teipin käytön edut:

 • Bondage-teippi on helppo käyttää ja poistaa
 • Bondage-teippi voidaan leikata mihin tahansa pituuteen tai leveyteen
 • Bondage-teippi on suhteellisen edullista
 • Bondage-teippi ei tartu ihoon tai hiuksiin
 • Bondage-teipillä voidaan saavuttaa erilaisia vaikutuksia ja asentoja.


Bondage-teipin käytön haitat:

 • Bondage-teippi voi olla epämiellyttävää, jos sitä käytetään pitkän aikaa
 • Bondage-teippi voi joissain olosuhteissa aiheuttaa ihoärsytystä tai ihottumaa
 • Bondage-teippi voi ajan myötä menettää tarttuvuuttaan
 • Bondage-teippi ei sovellu riippusidontaan tai raskaaseen sidontaan.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät bondage-teippiä, sinun tulisi keskustella siitä kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja käyttää turvallista sanaa. On myös tärkeää olla tietoinen sidontateipin käyttöön liittyvistä riskeistä, kuten verenkierto- tai hermovaurioista, ja aina pitää olla keino vapauttaa henkilö tarvittaessa nopeasti. On tärkeää pitää silmällä sidotun henkilön verenkiertoa, hengitystä ja hyvinvointia ja varmistaa, ettei sidontateippiä ole kiinnitetty liian tiukasti tai rajoittavasti.