Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage köysi

Uutiskirje

Bondage köysi 

Anna meidän sitoa sinut. Bondage-köysi monissa väreissä ja laaduissa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12

Puuvillasta valmistettu bondage-köysi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös istuu täydellisesti ihoa vasten laadukkaan valmistuksen ansiosta. Erittäin laadukas BDSM-ammattilaisköysi sopii niin aloittelijoille kuin bondage-asiantuntijoillekin. Ammattilaisköydellä on myös suuri vetolujuus ja se on erittäin kestävä; köyden päät on sinetöity päätykappaleilla. Saatavana eri väreissä ja 5, 10 ja 20 metrin pituisena.

 

Oikean pituinen köysi bondageen:

 

Kaikki riippuu mielikuvituksesta ja siitä, mitä haluat tehdä. Kun ostat sidontaköyttä, sinun on kysyttävä itseltäsi ennen kaikkea yksi kysymys: mihin sitä käytetään? Sitomiseen tietenkin. Mutta mitä haluat sitoa? Käsien tai jalkojen sitomiseen sopivat erityisesti lyhyet, viiden metrin pituiset köydet. Haluatko sitoa kumppanisi sänkyyn tai tuoliin? Silloin keskipitkä, kymmenen metrin pituinen köysi on paras valinta. Kahdenkymmenen metrin pituiset bondage-köydet vaativat hieman enemmän vaivaa, koska voit sitoa kumppanisi kokonaan. Tässä tarvitaan kuitenkin jonkin verran kokemusta. Tuloksena syntyvät taiteelliset bondage-tekniikat ovat sitäkin vaikuttavampia. Oikea pituus riippuu siitä, miten ja kenet sidot. Mutta jos teet sen väärin, se ei ole niin paha asia. Ylimääräinen sidontaköysi voidaan yksinkertaisesti sotkea (kietoa useita kertoja toisen köyden ympärille, jotta se ei vain roiku alaspäin), ja liian lyhyttä sidontaköyttä voidaan pidentää toisella köydellä, jotta sidontaa voidaan yksinkertaisesti jatkaa.

 

MEO:n bondage-köyden avulla stimuloiva bondage voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti. Laadukas köysi on miellyttävän pehmeä ja sopii siksi myös herkälle iholle. Sillä on erinomainen vetolujuus, ja toisin kuin monilla muilla köysillä, sitä ei tarvitse esikäsitellä, joten sitä voidaan käyttää paljaalla iholla naarmuttamatta. Bondage-köysi voidaan solmia tiukasti ja turvallisesti, ja siinä on erittäin taidokas viimeistely.

 

Vaikka bondagea voidaan tehdä käsiraudoilla, nahkahihnoilla tai ketjuilla, useimmat ihmiset yhdistävät termin "bondage" ensisijaisesti eroottiseen sitomiseen köysien avulla. Käsi- ja jalkasidonnasta kokovartalosidontaan ja japanilaisiin sidontataitoihin, bondage-köyden avulla voidaan toteuttaa monenlaisia erilaisia sidontakäytäntöjä.

 

Mitä erityistä bondage-köydessä on?

 

Tämän laadukkaan bondage-köyden avulla voit elää bondage-fantasioitasi kumppanisi kanssa ilman rajoituksia. Kaunis, silkkisen kiiltävä bondage-köysi sopii sekä bondage-aloittelijoille että bondage-ammattilaisille, jotka haluavat toteuttaa taidokkaita bondage-tekniikoita. Jalo-optiikan köysi on repimätön ja kestävä, mutta tuntuu erittäin miellyttävältä iholla. Se ei leikkaa epämiellyttävästi - edes pidempien sessioiden aikana! Köyden molemmat päät on sinetöity päätykorkilla, jotka tekevät bondage-köydestä kestävämmän ja estävät sen haurastumisen.

 

Kiiman ja hallinnan jännittävän leikin lisäksi kumppanin sensuelli sitominen on myös erittäin jännittävä visuaalinen kokemus. Paitsi että Sub liikkumisvapautta rajoitetaan, voidaan solmutaiteesta riippuen kiinnittää erityistä huomiota myös esimerkiksi rintoihin, pakaroihin, emättimeen tai penikseen.

 

Mitä lisävarusteita suositellaan?

 

Rope Master, koska se on varmasti hienostunein ja samalla tehokkain lisävaruste köyden avulla tapahtuvassa bondage-käytössä! Rope Master on teräksinen anaalikoukku (kuulostaa pahemmalta kuin onkaan). Loistava lisävaruste, jolla voit lisätä eroottisen dominoivan komponentin bondage-istuntoosi. Anaalikoukku stimuloi pallollaan anaalihermoja kohdennetusti ja tarjoaa myös helpon kiinnitysmahdollisuuden. Vedä bondage-köyttä tai anaalikoukun aukon läpi sitoaksesi kumppanisi nopeasti mutta erittäin tehokkaasti. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.